homar
|
|
« Odpoveď #45 kedy: 18. Január , 2009, 21:22:23 » |
|
ja uvidim, ale isiel by som na DP, mne sa morse velmi lubi, nech si hovori kto chce co chce
|
|
|
Zaznamenané
|
Fender Stratocaster, Epiphone Les Paul Standard Marshall JCM 900 MkIII, Marshall 1960B Lead TC-Electronic Nova System
|
|
|
ivanb
|
|
« Odpoveď #46 kedy: 19. Január , 2009, 10:27:52 » |
|
Každá zmena v obsadení kapely je počuť a to povodné zloženie je asi už len náš nesplnitelný sen. Treba brať čo sa ponuka aj s výhradami,aspon je o čom debatovať,ale až nám starý páni začnu odchadzať na penziu už ich neuvidíme a že by chceli zahniezdiť na slovensku sa mi tiež nezdá pravdepodobné.Takže jedna z posledných príležitostí ako ich možno skritizovať na živo.A to že hraju stare veci nieje až tak na škodu ved su dobré a kolko krát ste ich už takto naživo počuli aby pre vas boli obohrate .takže lepší alebo horší je to DP a iný už asi nebude.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|
atheysm
pravidelný návštevník
Príspevkov: 384
LEBO JA SOM koko*t
|
|
« Odpoveď #48 kedy: 20. Január , 2009, 16:22:18 » |
|
To je pravda Morse dodal DP novy zvuk.Pre mna ale uz to neni ten ROCK aky byval.Gillan ten uz ozaj mele z posledneho.Mam velku chut ist na nich nech uz je tam kto chce ale stale ma odradzuje to ze ci chcem videt nazivo tychto momentalnych purplov alebo mat ich uz len v srdci ako tychto purplov -
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Pitu
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 6373
guitarist
|
|
« Odpoveď #49 kedy: 20. Január , 2009, 18:52:08 » |
|
mne sa Morse do tej kapely stipku nehodi. to co vnimam ako Purple je stavane na istom type gitary, su pre to typicka este sola... Morseho hra robi z toho uplne inu kapelu, uplne inu muziku...
Mne sa muzika páči. Neodbočilo to moc po zmene klávesáka a gitaristu, je stále počuť, že je to Deep Purple. Ešte keby Gillan spieval ako kedysi, bolo by to fantastické. Pre mňa je to lepšie s Morseom ako s Blackmoreom v 80-rokoch.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Alfonz2
pravidelný návštevník
Príspevkov: 337
...
|
|
« Odpoveď #50 kedy: 20. Január , 2009, 20:22:36 » |
|
ja moc sice teraz purplov neočuvam moc ani ma nejako nesera kto tam hra ale na koncik pojdem určite....
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
ivanb
|
|
« Odpoveď #51 kedy: 20. Január , 2009, 21:01:05 » |
|
Tak sme sa asi dohodli že by bolo fajn ich vidiet, ale zistil už niekto či to ozaj v tom NT cečku bude a presný datum?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kubog
|
|
« Odpoveď #52 kedy: 29. Január , 2009, 22:35:40 » |
|
Nevideli ste už niekde lístky?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|
kubog
|
|
« Odpoveď #54 kedy: 07. Február , 2009, 21:25:33 » |
|
Ďakujem
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
bleckers
okukávač
Príspevkov: 1
|
|
« Odpoveď #55 kedy: 13. Február , 2009, 18:15:34 » |
|
To si tým chcel povedať čo? - Za prvé sú tu druhý krát a za druhé zo zostavy, ktorá sa berie ako pôvodná resp. hlavná (MK II) sú tam traja. Takže to stým kamionistom nebolo teda nič trefné...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kubog
|
|
« Odpoveď #56 kedy: 13. Február , 2009, 18:22:28 » |
|
Už mám lístky, vidíme sa pod podiom
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Alfonz2
pravidelný návštevník
Príspevkov: 337
...
|
|
« Odpoveď #57 kedy: 16. Február , 2009, 17:14:42 » |
|
ja idem do Ostravy, tam nie su taký zdierači vo vstupnom
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
vitalitask
nováčik
Príspevkov: 67
|
|
« Odpoveď #58 kedy: 28. Apríl , 2009, 09:55:04 » |
|
Idem zo Zvolena, zatiaľ sme v aute dvaja. Pokiaľ máte záujem pridať sa dajte vedieť.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
joe
|
|
« Odpoveď #59 kedy: 28. Apríl , 2009, 09:59:28 » |
|
Mne sa muzika páči. Neodbočilo to moc po zmene klávesáka a gitaristu, je stále počuť, že je to Deep Purple. Ešte keby Gillan spieval ako kedysi, bolo by to fantastické. Pre mňa je to lepšie s Morseom ako s Blackmoreom v 80-rokoch.
pre mna je to akoby v Queenoch hral čojaviem Vai...nemam rad ked hraju nepovodni muzikanti to je ina kapela a podla mna nema nič so starymi parplami
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|