GiGi608
nováčik
Príspevkov: 45
|
|
« kedy: 15. Január , 2009, 14:33:07 » |
|
Taaaakze ja osobne tuto kapelu velmi nepoznam ale zaujali ma ich stylom ktory mi pride taky svojsky.... teraz nevtrdim ze ho neprebrali ale ja som este nic podobne nepocul... prikladam aj linky... na myspace stranke su ukazky tvorby aj videoklipy... bol by som rad ak by nahodil par informacii niekto kto sa tomu viac venuje... http://en.wikipedia.org/wiki/Mastodon_(band) www.myspace.com/mastodonps.: cital som na wikipedii ze pouzivaju aj ladenie AGCfad... chcel by som sa spytat v ktorych songoch a na co je to dobre... +/-
|
|
« Posledná zmena: 15. Január , 2009, 14:33:54 od GiGi608 »
|
Zaznamenané
|
pojdeme skratkou.... je to sice dlhsie ale zato horsia cesta...
|
|
|
miso_kolo
|
|
« Odpoveď #1 kedy: 15. Január , 2009, 14:33:46 » |
|
gigi pise sa to mastodon nie matodon
|
|
|
Zaznamenané
|
stoka!
|
|
|
GiGi608
nováčik
|
|
« Odpoveď #2 kedy: 15. Január , 2009, 14:34:15 » |
|
gigi pise sa to mastodon nie matodon to bol preklep uz je opraveny medzitym kym si pisal som si ho vsimol
|
|
« Posledná zmena: 15. Január , 2009, 14:34:37 od GiGi608 »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
miso_kolo
|
|
« Odpoveď #3 kedy: 15. Január , 2009, 14:35:48 » |
|
videl som ich niekedy cca rok dozadu, hrali fajn, isla s toho energia, spevy mali popici, svojske
|
|
|
Zaznamenané
|
stoka!
|
|
|
GiGi608
nováčik
|
|
« Odpoveď #4 kedy: 15. Január , 2009, 14:40:55 » |
|
videl som ich niekedy cca rok dozadu, hrali fajn, isla s toho energia, spevy mali popici, svojske
mno... videl som na youtube par liviek... mne vadi prave ten vokal... taky nemastny-neslany ako u slayerov... ale riffy maju svojske... a hlavne su to dobre xichty... a pre vsetkych co nevedia.. ich gitarista ma tetovanie na face... a zjavne su fascinovani zvieratkami... ktore by ta zjedli na jednohubku... Mastodon... Megalodon...
|
|
« Posledná zmena: 15. Január , 2009, 14:44:19 od GiGi608 »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
yngsteen
|
|
« Odpoveď #5 kedy: 15. Január , 2009, 15:06:14 » |
|
Mňa Mastodon celkom baví. Rozhodne mi nepripadajú že by nemali svoj vlastný xicht. Imho skôr naopak. Svojská gitara aj spev a hlavne výborný bubeník.
|
|
« Posledná zmena: 15. Január , 2009, 15:10:40 od yngsteen »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Martinlm
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 7479
|
|
« Odpoveď #6 kedy: 15. Január , 2009, 15:13:46 » |
|
Blood Mountain je super album, ale uz som sa ho prepocuval? K tomu ladeniu, tusim Tool mali v Prison Sex HADGHe. Cize toto je to iste, ale este o tom nizsie. Ta hruba struna je teda ako na 7micke najhrubsia, ale este podladena. A ked sa snazis hrat klasicke powerchordy cez 2 najhrubsie struny, tak hras vlastne oktavy. Ten Intronaut je velky kus inde, aspon co poznam tento jeden album Mastodon a co som pocul hento video. Hlavne je to horsie Ak je v prvom songu na myspace pocut Ozzyho a Tool, tak asi Krtko hovori o uplne inej kapele. Tu si v teme o Mastodon Aha, myslis song s c.1 v nazve. No hej, Mastodon, ako ho poznam ja, bol vzdy len mix uz hotovych veci, ale velmi putavy a netradicny, aspon pre mna.
|
|
« Posledná zmena: 15. Január , 2009, 15:17:06 od Martinlm »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
yngsteen
|
|
« Odpoveď #7 kedy: 15. Január , 2009, 15:14:01 » |
|
Videjko, z koncertu: Oficiálne, žiaden zašumený telefón alebo tak .
|
|
« Posledná zmena: 15. Január , 2009, 15:17:13 od yngsteen »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
vittore
|
|
« Odpoveď #8 kedy: 15. Január , 2009, 15:19:25 » |
|
vyyborna kapela...tento song je asi ich najsialenejsi
a tento sa mi lubi asi najviac...od 3 minuty zacina krasne solo
niekedy v marci(?)im vyjde novy album,uz sa tesiim
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
yngsteen
|
|
« Odpoveď #9 kedy: 15. Január , 2009, 15:26:21 » |
|
vyyborna kapela...tento song je asi ich najsialenejsi
a tento sa mi lubi asi najviac...od 3 minuty zacina krasne solo
niekedy v marci(?)im vyjde novy album,uz sa tesiim
Jop tá prvá je fasa .
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
vittore
|
|
« Odpoveď #10 kedy: 15. Január , 2009, 15:32:10 » |
|
inak krtko kukam ten intronaut,paci sa mi to,ale az tak by som to s mastodon neporovnaval
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
proton
|
|
« Odpoveď #11 kedy: 15. Január , 2009, 15:46:53 » |
|
super kapelka..takto si predstavujem moderny energicky metal
|
|
|
Zaznamenané
|
the hourglass is never right side up...
|
|
|
GiGi608
nováčik
|
|
« Odpoveď #12 kedy: 15. Január , 2009, 15:58:05 » |
|
Blood Mountain je super album, ale uz som sa ho prepocuval? K tomu ladeniu, tusim Tool mali v Prison Sex HADGHe. Cize toto je to iste, ale este o tom nizsie. Ta hruba struna je teda ako na 7micke najhrubsia, ale este podladena. A ked sa snazis hrat klasicke powerchordy cez 2 najhrubsie struny, tak hras vlastne oktavy. Ten Intronaut je velky kus inde, aspon co poznam tento jeden album Mastodon a co som pocul hento video. Hlavne je to horsie Ak je v prvom songu na myspace pocut Ozzyho a Tool, tak asi Krtko hovori o uplne inej kapele. Tu si v teme o Mastodon Aha, myslis song s c.1 v nazve. No hej, Mastodon, ako ho poznam ja, bol vzdy len mix uz hotovych veci, ale velmi putavy a netradicny, aspon pre mna. jezis ja som blbec... neuvedomil som si suvislost toho ladenia s oktavami... mne vadi ten vokal... taky onicom...to mi kazi uplny dojem... btw na myspace skuste sleeping giant...
|
|
« Posledná zmena: 15. Január , 2009, 16:03:25 od GiGi608 »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
traktor
|
|
« Odpoveď #13 kedy: 15. Január , 2009, 16:08:53 » |
|
kedysi som ich pocuval dost, ale teraz uz pomenej ...mne sa najviac paci Blood and Thunder
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
damned13
|
|
« Odpoveď #14 kedy: 16. Január , 2009, 08:06:28 » |
|
Akurát som si pustil Blood and Thunder Aj mňe sa ten song ľúbi najviac. Od Mastodon mam myslím len pravé tento album "Leviathan ", kde je táto skladba. A musím súhlasiť. Dobrá kapela len spev mne moč nešmakuje. A to som otvorený rôznej zverine
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|