Rišo
pravidelný návštevník
Príspevkov: 538
Human
|
|
« Odpoveď #75 kedy: 27. Január , 2009, 21:35:46 » |
|
slovenská kapela BIG BASTARD BEAT BAND. Táto formácia funguje už 14 rokov a interpretuje evergreeny rôznych hudobných osobností od Elvisa, cez Britney Spears až po Lucie. Nechám sa radšej prekvapiť.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Valla
|
|
« Odpoveď #76 kedy: 27. Január , 2009, 21:37:25 » |
|
Zaciatok bude uz o siedmej, na zaver vystupia este aj : Big Bastard Beat Band to je dobre aspon budem skor najebany
|
|
|
Zaznamenané
|
Milujem Marshall piesok a strk to je marshalla popici zvuk :D Chcem žiť, jak viem, v objatí náhod, Veď celý svet mi leží pri nohách ja nečakám na žiadny návod mám svojich síl za celý národ. Skončím to trápenie s tou mojou výchovou, nikdo si nevšimol, čo sa robí so mnou!!!!
|
|
|
pista58
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 6966
|
|
« Odpoveď #77 kedy: 27. Január , 2009, 21:44:56 » |
|
to je dobre aspon budem skor najebany ty pises len o marshalle a o tom ako sa najebes uprimna a cista dusa
|
|
|
Zaznamenané
|
o-yep sro
|
|
|
styrioci
|
|
« Odpoveď #78 kedy: 27. Január , 2009, 21:46:20 » |
|
ty pises len o marshalle a o tom ako sa najebes uprimna a cista dusa a hlavne jednoducha btw opravte si nazov temy podla aktualneho stavu ucinkujucih na koncerte
|
|
« Posledná zmena: 27. Január , 2009, 21:47:05 od styrioci »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Semish
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 5879
|
|
« Odpoveď #79 kedy: 27. Január , 2009, 21:51:08 » |
|
a hlavne jednoducha btw opravte si nazov temy podla aktualneho stavu ucinkujucih na koncerte Uz som ho dva krat opravoval
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Valla
|
|
« Odpoveď #80 kedy: 27. Január , 2009, 21:55:03 » |
|
ty pises len o marshalle a o tom ako sa najebes uprimna a cista dusa aspon napisem co si myslim a co je pravda sak sa uvidime vyvjam novy model bass ampu sak potom ti poviem
|
|
|
Zaznamenané
|
Milujem Marshall piesok a strk to je marshalla popici zvuk :D Chcem žiť, jak viem, v objatí náhod, Veď celý svet mi leží pri nohách ja nečakám na žiadny návod mám svojich síl za celý národ. Skončím to trápenie s tou mojou výchovou, nikdo si nevšimol, čo sa robí so mnou!!!!
|
|
|
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210
|
|
« Odpoveď #81 kedy: 27. Január , 2009, 22:32:37 » |
|
ja by som velmi rad dosiel, a asi dojdem rad sa s Vami spoznam, ale este nic neslubujem...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Semish
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 5879
|
|
« Odpoveď #82 kedy: 27. Január , 2009, 22:49:11 » |
|
A este jedna dobra sprava, cd aj obal dnes isli do vyroby. A asi aj nove tricka budu .
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
ondreee
|
|
« Odpoveď #83 kedy: 28. Január , 2009, 12:39:24 » |
|
ja by som len upresnil nazov ceresnicky na torte :-)
BBBB o B aka BIG BASTARD BEAT BAND of BRATISLAVA
tavu neznalym uvediem, ze frontmani tejto meta-beatovej kapely su Karol Vosátko a Tony Pisár a Viliam Klimáček.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
pista58
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 6966
|
|
« Odpoveď #84 kedy: 28. Január , 2009, 12:44:00 » |
|
tavu neznalym uvediem, ze frontmani tejto meta-beatovej kapely su Karol Vosátko a Tony Pisár a Viliam Klimáček.
aj ty dojdes do randallu?
|
|
|
Zaznamenané
|
o-yep sro
|
|
|
palii
|
|
« Odpoveď #85 kedy: 28. Január , 2009, 12:52:18 » |
|
mmmmmm, tak to si nemozem nechat ujst!
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
ondreee
|
|
« Odpoveď #86 kedy: 28. Január , 2009, 13:09:48 » |
|
aj ty dojdes do randallu? neviem.. zalezi, ci ma Semish pusti :-) ale asi nie.. predpokladam, ze budem musiet u neho v Pezinoku triedit grilovaciu zmes ako popol'z'uska :-)
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Jurinko
pravidelný návštevník
Príspevkov: 379
dilinožravec
|
|
« Odpoveď #87 kedy: 28. Január , 2009, 13:24:42 » |
|
neviem.. zalezi, ci ma Semish pusti :-) ale asi nie.. predpokladam, ze budem musiet u neho v Pezinoku triedit grilovaciu zmes ako popol'z'uska :-)
nech ziju interne vtipy
|
|
|
Zaznamenané
|
Respectable people do not write music or make love as a career.
|
|
|
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210
|
|
« Odpoveď #88 kedy: 28. Január , 2009, 17:37:28 » |
|
ake je vstupne ? rychlo som preletel temu, ale neuvidel som
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #89 kedy: 28. Január , 2009, 17:38:08 » |
|
ake je vstupne ? rychlo som preletel temu, ale neuvidel som Semish: Predpokladane vstupne je 5 Euro.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|