Valla
|
|
« Odpoveď #105 kedy: 01. Február , 2009, 14:28:20 » |
|
aj ja no vidim ze nebudem sam
|
|
|
Zaznamenané
|
Milujem Marshall piesok a strk to je marshalla popici zvuk :D Chcem žiť, jak viem, v objatí náhod, Veď celý svet mi leží pri nohách ja nečakám na žiadny návod mám svojich síl za celý národ. Skončím to trápenie s tou mojou výchovou, nikdo si nevšimol, čo sa robí so mnou!!!!
|
|
|
midnightstranger
|
|
« Odpoveď #106 kedy: 01. Február , 2009, 14:36:35 » |
|
na 99,99% som tam tiez
|
|
|
Zaznamenané
|
Mam na haku ci je niekde gitara alebo nie je ... kaslite na gitary a radsej viac pocuvajte.
|
|
|
|
MageZ
|
|
« Odpoveď #108 kedy: 01. Február , 2009, 15:10:34 » |
|
ja tiez urcite pridem a rovno tam oslavim svoje prekrocenie prahu dospelosti som velmi rad, ze to je akurat den po mojich narodkach adept na tatransky caj
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Martinlm
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 7479
|
|
« Odpoveď #109 kedy: 01. Február , 2009, 16:42:04 » |
|
Ten Tatransky caj je sracka. Minule som s Imbusom vypil zo 5 a nic. Ze, Imbus?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Misko
|
|
« Odpoveď #110 kedy: 01. Február , 2009, 16:44:22 » |
|
Ked ste pili dokopy 5 cajov, tak co sa divis. Ale ty mas asi uz pecen a metabolizmus zvyknuty na ine veci.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Martinlm
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 7479
|
|
« Odpoveď #111 kedy: 01. Február , 2009, 16:47:40 » |
|
No ved pockaj, dame preteky v piatok
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
wildchild
nováčik
Príspevkov: 10
|
|
« Odpoveď #112 kedy: 01. Február , 2009, 17:01:00 » |
|
mohli by uz aj Goralsky a Zbojnicky zaradit do napoj.listka o tomto navrhu sa uz uvazovalo :D mate tam Absinth cierny, to vam vsetkym musi stacit... Myslim, ze to bomba akcia bude, na kt nemsie clovek chybat.... Inak, ondreee, tequilla? :D len ju nerozlej po bare :D
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
brdo prvy
|
|
« Odpoveď #113 kedy: 01. Február , 2009, 17:14:37 » |
|
pici vcil sem kukal na vlaky sak od tial mi ide bud o 11stej alebo az o polsiesteej Z Randalu chodim pravidelne na ten pu sesty Dufam ze tentokrat niekde nezaspim v prikope
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Valla
|
|
« Odpoveď #114 kedy: 01. Február , 2009, 17:27:42 » |
|
Z Randalu chodim pravidelne na ten pu sesty Dufam ze tentokrat niekde nezaspim v prikope no sak ja dam na tebja pozor
|
|
|
Zaznamenané
|
Milujem Marshall piesok a strk to je marshalla popici zvuk :D Chcem žiť, jak viem, v objatí náhod, Veď celý svet mi leží pri nohách ja nečakám na žiadny návod mám svojich síl za celý národ. Skončím to trápenie s tou mojou výchovou, nikdo si nevšimol, čo sa robí so mnou!!!!
|
|
|
polarized
náhodný pocestný
Príspevkov: 94
Hell is full of musical amateurs...
|
|
« Odpoveď #115 kedy: 01. Február , 2009, 17:30:03 » |
|
jaaj Indianko, ale netreba si pred pitim Tatran.cajiku dat Liptovskej slaniny sa potom nediv ze nic
|
|
|
Zaznamenané
|
R.I.P. Miika (6.3. 1974 – 19.2. 2009) Hell is full of musical amateurs: music is the brandy of the damned.
|
|
|
ondreee
|
|
« Odpoveď #116 kedy: 03. Február , 2009, 00:30:13 » |
|
o tomto navrhu sa uz uvazovalo :D mate tam Absinth cierny, to vam vsetkym musi stacit... Myslim, ze to bomba akcia bude, na kt nemsie clovek chybat.... Inak, ondreee, tequilla? :D len ju nerozlej po bare :D
jaj karolko... tentokrat budem musiet davat pozor :-) rozliat tequillu za kilecko sedesaaat nedokaze hocikto :D
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Valla
|
|
« Odpoveď #117 kedy: 03. Február , 2009, 23:24:16 » |
|
jak to mozete pit cely vecer? ja by sem si dal 4borovicky a dve piva a cely vecer som pici daleko od pritomnosti
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
homar
|
|
« Odpoveď #118 kedy: 03. Február , 2009, 23:27:09 » |
|
jak to mozete pit cely vecer? ja by sem si dal 4borovicky a dve piva a cely vecer som pici daleko od pritomnosti som rad ze tam bude niekto kto sa najebe skorej jak ja
|
|
|
Zaznamenané
|
Fender Stratocaster, Epiphone Les Paul Standard Marshall JCM 900 MkIII, Marshall 1960B Lead TC-Electronic Nova System
|
|
|
Valla
|
|
« Odpoveď #119 kedy: 03. Február , 2009, 23:28:57 » |
|
som rad ze tam bude niekto kto sa najebe skorej jak ja hmm,ale zabudol som povedat ze ja tam uz asi pridem najebany
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|