homar
|
|
« Odpoveď #120 kedy: 03. Február , 2009, 23:30:23 » |
|
hmm,ale zabudol som povedat ze ja tam uz asi pridem najebany a to sa patri takto?
|
|
|
Zaznamenané
|
Fender Stratocaster, Epiphone Les Paul Standard Marshall JCM 900 MkIII, Marshall 1960B Lead TC-Electronic Nova System
|
|
|
Valla
|
|
« Odpoveď #121 kedy: 03. Február , 2009, 23:34:24 » |
|
a to sa patri takto? ani nie ale ked to je zadarmo kdo by nepil
|
|
|
Zaznamenané
|
Milujem Marshall piesok a strk to je marshalla popici zvuk :D Chcem žiť, jak viem, v objatí náhod, Veď celý svet mi leží pri nohách ja nečakám na žiadny návod mám svojich síl za celý národ. Skončím to trápenie s tou mojou výchovou, nikdo si nevšimol, čo sa robí so mnou!!!!
|
|
|
Jurinko
pravidelný návštevník
Príspevkov: 379
dilinožravec
|
|
« Odpoveď #122 kedy: 04. Február , 2009, 13:44:37 » |
|
hmm,ale zabudol som povedat ze ja tam uz asi pridem najebany za seba ruku do ohna tiez nedam ze pridem triezvy...ktovie ci ma po ceste do randalu nieco nenajebe
|
|
|
Zaznamenané
|
Respectable people do not write music or make love as a career.
|
|
|
Valla
|
|
« Odpoveď #123 kedy: 04. Február , 2009, 16:24:56 » |
|
tak bude veselo
|
|
|
Zaznamenané
|
Milujem Marshall piesok a strk to je marshalla popici zvuk :D Chcem žiť, jak viem, v objatí náhod, Veď celý svet mi leží pri nohách ja nečakám na žiadny návod mám svojich síl za celý národ. Skončím to trápenie s tou mojou výchovou, nikdo si nevšimol, čo sa robí so mnou!!!!
|
|
|
|
Metlino
nováčik
Príspevkov: 60
|
|
« Odpoveď #125 kedy: 04. Február , 2009, 18:20:46 » |
|
Ja tam budem asi jediný triezvy človek. dvaja :-D ak to teda budem stihat
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Misko
|
|
« Odpoveď #126 kedy: 04. Február , 2009, 20:05:00 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Semish
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 5879
|
|
« Odpoveď #127 kedy: 04. Február , 2009, 21:07:32 » |
|
Este pridam trosku marketingu : budu sa dat kupit aj nove tricka, vyzeraju dost v pohode. Ak by niekto mal zaujem, mozem dat aj nejake fotky.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Rišo
pravidelný návštevník
Príspevkov: 538
Human
|
|
« Odpoveď #128 kedy: 04. Február , 2009, 21:11:53 » |
|
Este pridam trosku marketingu : budu sa dat kupit aj nove tricka, vyzeraju dost v pohode. Ak by niekto mal zaujem, mozem dat aj nejake fotky.
Jasné, daj... No dobre, tak dvaja.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Valla
|
|
« Odpoveď #129 kedy: 04. Február , 2009, 21:24:00 » |
|
ja este neviem ci budem mat na pivo
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Valla
|
|
« Odpoveď #130 kedy: 04. Február , 2009, 21:24:30 » |
|
dvaja :-D ak to teda budem stihat ale nevymislaj donesem ti logo na tu hlavu
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Alexi7
nováčik
Príspevkov: 36
|
|
« Odpoveď #131 kedy: 04. Február , 2009, 21:57:45 » |
|
Ake bude poradie ?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
homar
|
|
« Odpoveď #132 kedy: 04. Február , 2009, 22:01:09 » |
|
Ja tam budem asi jediný triezvy človek. najhorsie je, ze mozno sa pridam aj ja k triezvym, mam nejake problemy zdravotne, takze ked chlast tak len velmi decentne, aspon si zapamatam koncert
|
|
|
Zaznamenané
|
Fender Stratocaster, Epiphone Les Paul Standard Marshall JCM 900 MkIII, Marshall 1960B Lead TC-Electronic Nova System
|
|
|
Metlino
nováčik
Príspevkov: 60
|
|
« Odpoveď #133 kedy: 04. Február , 2009, 22:09:25 » |
|
ale nevymislaj donesem ti logo na tu hlavu kua presvedcil si ma
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Valla
|
|
« Odpoveď #134 kedy: 04. Február , 2009, 23:02:33 » |
|
kua presvedcil si ma som rad
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|