|
Valla
|
|
« Odpoveď #151 kedy: 06. Február , 2009, 13:46:46 » |
|
Ja s basackou ideme od zaciatku a neskor sa k nam pridaju aj dalsie baby. Tesime sa to je len dobre
|
|
|
Zaznamenané
|
Milujem Marshall piesok a strk to je marshalla popici zvuk :D Chcem žiť, jak viem, v objatí náhod, Veď celý svet mi leží pri nohách ja nečakám na žiadny návod mám svojich síl za celý národ. Skončím to trápenie s tou mojou výchovou, nikdo si nevšimol, čo sa robí so mnou!!!!
|
|
|
Valla
|
|
« Odpoveď #152 kedy: 06. Február , 2009, 13:47:49 » |
|
kedy sa mam dotrepat?kedy tam uz bude niekdo znami
|
|
|
Zaznamenané
|
Milujem Marshall piesok a strk to je marshalla popici zvuk :D Chcem žiť, jak viem, v objatí náhod, Veď celý svet mi leží pri nohách ja nečakám na žiadny návod mám svojich síl za celý národ. Skončím to trápenie s tou mojou výchovou, nikdo si nevšimol, čo sa robí so mnou!!!!
|
|
|
lacrosse
|
|
« Odpoveď #153 kedy: 06. Február , 2009, 13:48:13 » |
|
kedy sa mam dotrepat?kedy tam uz bude niekdo znami hnmed prva kapela je dost znama a dost dobra
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Valla
|
|
« Odpoveď #154 kedy: 06. Február , 2009, 13:48:59 » |
|
hnmed prva kapela je dost znama a dost dobra
lenze ked budu hrat tak nemozu somnou chlastat
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
homar
|
|
« Odpoveď #155 kedy: 06. Február , 2009, 14:30:00 » |
|
kedy sa mam dotrepat?kedy tam uz bude niekdo znami ja nejsom znamy ale uz okolo 18:00-18:30 tam budem
|
|
|
Zaznamenané
|
Fender Stratocaster, Epiphone Les Paul Standard Marshall JCM 900 MkIII, Marshall 1960B Lead TC-Electronic Nova System
|
|
|
Locksmith
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 3186
|
|
« Odpoveď #156 kedy: 06. Február , 2009, 14:32:45 » |
|
ja tam budem tiez. budem mat kovbojsky klobuk a cervenu margaretu v klope saka.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Valla
|
|
« Odpoveď #157 kedy: 06. Február , 2009, 14:45:09 » |
|
ja nejsom znamy ale uz okolo 18:00-18:30 tam budem no ale myslim ze potom uz budes
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
iMbUS
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 3277
|
|
« Odpoveď #158 kedy: 06. Február , 2009, 14:50:40 » |
|
a budem tiez a poprosim spravat sa slusne v prednych radoch, v opacnom pripade budu skarede fotky
|
|
|
Zaznamenané
|
Mame nejake novinky. MusicMan JP-6, Fernandez Strat LTD | Fender Hot Rod DeVille 212
|
|
|
Valla
|
|
« Odpoveď #159 kedy: 06. Február , 2009, 16:10:50 » |
|
ja tam budem tiez pred siedmou
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
homar
|
|
« Odpoveď #160 kedy: 06. Február , 2009, 16:16:58 » |
|
a budem tiez a poprosim spravat sa slusne v prednych radoch, v opacnom pripade budu skarede fotky ja budem slusny...snad tam nebudu 15 rocni spratci pogovat...
|
|
|
Zaznamenané
|
Fender Stratocaster, Epiphone Les Paul Standard Marshall JCM 900 MkIII, Marshall 1960B Lead TC-Electronic Nova System
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #161 kedy: 06. Február , 2009, 16:17:08 » |
|
a budem tiez a poprosim spravat sa slusne v prednych radoch, v opacnom pripade budu skarede fotky tak to v tomto pripade ja ani Misko dopredu nejdeme.. nechcem kazit zabery :D
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Valla
|
|
« Odpoveď #162 kedy: 06. Február , 2009, 16:19:31 » |
|
ja budem slusny...snad tam nebudu 15 rocni spratci pogovat... nekdo poguje niekdo zas hra hadzanu
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
MageZ
|
|
« Odpoveď #163 kedy: 06. Február , 2009, 16:23:25 » |
|
tak to v tomto pripade ja ani Misko dopredu nejdeme.. nechcem kazit zabery :D
najebeme sa a rozbijeme bambusovi objektiv
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Valla
|
|
« Odpoveď #164 kedy: 06. Február , 2009, 16:24:24 » |
|
najebeme sa a rozbijeme bambusovi objektiv alebo mu ho ovraciate
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|