lacrosse
|
|
« Odpoveď #270 kedy: 07. Február , 2009, 19:34:32 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
lacrosse
|
|
« Odpoveď #271 kedy: 07. Február , 2009, 19:35:14 » |
|
Nechce sa mi moc rozpisovat. Este mam taku decentnu spolocenku unavu. Brainscan - zriedkavo strasne gule, inak ma to nudilo. VPB - moze byt, prijemne a slapave ....... Coverdale potesil Metropolis - je to tiez take sedenie na 2 stolickach sucasne a tym padom ani na jednej poriadne. Ale maju songy, ktore nazivo proste funguju a prave tie mozem. Ovce a No Fear ......... vyborne Rumburax ....... minule ste mali este o kus lepsi zvuk. Nie kazdy den je sobota. Ale energicke to bolo teda neskutocne. Musim vsak povedat, ze prvu polovicu koncertu mi to prislo take poslabsie..........neskor po tom krste sa to pekne rozbehlo. Posledne 3 songy jednoznacne naj. Najma posledny - miestami som myslel, ze som na Nevermore koncerte. (to ma byt kompliment). GUnaGU nemali chybu. To bol tak ppci napad ich zaradit po takych nakladackach. Nabuduce by ale mali za mikrofon postavit aspon o 50% menej atraktivnu slecnu, lebo niekedy sa nedalo moc sustredit na hudbu. Lutujem len to, ze sa mi nepodarilo nejak ochutnat cierny absinth. Dakujem za CD a za krasny falicky symbol, co mi bol na obal jednym nemenovanym clenom kapely nakresleny. Hej, to som si vsimol aj ja. Poriadny chuj. Dufam, ze ho niekde niekto v ten vecer dobil. Zasluzil by si. Já ti to říkal. Ty si dostal od SBSkara? Kedy? nebol jediny kto dostal
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|
midnightstranger
|
|
« Odpoveď #273 kedy: 07. Február , 2009, 20:02:10 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
Mam na haku ci je niekde gitara alebo nie je ... kaslite na gitary a radsej viac pocuvajte.
|
|
|
lacrosse
|
|
« Odpoveď #274 kedy: 07. Február , 2009, 20:05:50 » |
|
takze portfolio ...nooo....kazdy to vola inak
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Valla
|
|
« Odpoveď #275 kedy: 07. Február , 2009, 20:07:00 » |
|
takze portfolio ...nooo....kazdy to vola inak aj kebyze ukaze tak si to nikdo nepamata
|
|
|
Zaznamenané
|
Milujem Marshall piesok a strk to je marshalla popici zvuk :D Chcem žiť, jak viem, v objatí náhod, Veď celý svet mi leží pri nohách ja nečakám na žiadny návod mám svojich síl za celý národ. Skončím to trápenie s tou mojou výchovou, nikdo si nevšimol, čo sa robí so mnou!!!!
|
|
|
bara
|
|
« Odpoveď #276 kedy: 07. Február , 2009, 20:08:41 » |
|
...no keď sa vám Piťkov obrázok tak páčil, moje obrázky sú o dosť lepšie takže Semish, obal na cd-čko robím ja
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
spyros
|
|
« Odpoveď #277 kedy: 07. Február , 2009, 20:12:02 » |
|
Ale je mi jedno, kde su. Idem svojou cestou.
To znelo ako vyznanie rapera Add Desmod: Zase pri tych poslednych sladakoch a hlavne textoch nie je az taky extra problem sa do toho navazat.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Valla
|
|
« Odpoveď #278 kedy: 07. Február , 2009, 20:13:23 » |
|
...no keď sa vám Piťkov obrázok tak páčil, moje obrázky sú o dosť lepšie takže Semish, obal na cd-čko robím ja sak ja som nejake tusim vydel take hlavy ty kreslis?
|
|
|
Zaznamenané
|
Milujem Marshall piesok a strk to je marshalla popici zvuk :D Chcem žiť, jak viem, v objatí náhod, Veď celý svet mi leží pri nohách ja nečakám na žiadny návod mám svojich síl za celý národ. Skončím to trápenie s tou mojou výchovou, nikdo si nevšimol, čo sa robí so mnou!!!!
|
|
|
bara
|
|
« Odpoveď #279 kedy: 07. Február , 2009, 20:15:47 » |
|
sak ja som nejake tusim vydel take hlavy ty kreslis? hlavy boli len povinné kresby do portfólia na prijímačky... ale tichučko, lebo ot-čkujeme...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
miso_kolo
|
|
« Odpoveď #280 kedy: 07. Február , 2009, 20:17:17 » |
|
hlavy boli len povinné kresby do portfólia na prijímačky... ale tichučko, lebo ot-čkujeme... bara a kam chodis do skoly? VSVU?
|
|
|
Zaznamenané
|
stoka!
|
|
|
ondreee
|
|
« Odpoveď #281 kedy: 07. Február , 2009, 20:21:59 » |
|
nie ze by som sa az teraz po koncerte zobudil (prave naopak.. mam celodenny maraton s Black Books ) hned na zaciatok by som sa velmi rad podakoval vsetkym ludom dobrej vole, co prisli podporit slovenske hudobne podhubie :-) zaroven by som velku vdaku vyjadril vsetkym kapelam, ktore do jednej zahrali presne tak ako sa patri.. s najvacsim nasadenim.. musim vyjadrit svoje velke potesenie, ze chlapci z Brainscan i z Metropolis, nezabudajuc na VPD su neuveritelne mili ludia.. vdaka nim prebiehal cely koncert uplne bezproblemovo co byva na podujatiach podobneho charakteru velkou vynimkou.. to svedci o profesionalite vsetkych zucastnenych.. nemozem nespomenut aj chalanov z fora, co nam pomahali ponosit aparaturu. a ze jej kua nebolo malo svedcia nase o 5cm predlzene ruky osobitne sa chcem podakovat za ustretovost Mareka, bubenika z brainscan, ktory napriek tomu, ze ho cakalo dlhe soferovanie do BB, bol ochotny nam odsoferovat dodavku s aparaturov. nastastie sa nakoniec tohto cinu podujal Tibor, takze chalani z Brainscan sa mohli pokojne vybrat domov. dalej nemozem nespomenut Motora a jeho skvele DWcka :-) diky sused :D nemozem vsak zabudnut Metropolis, ze nam usli bez honoraru ten si vas dobehne, leeeen pockajte :D :D :D moje osobne zelanie do buducnosti je aby pani z Randalu spravili nieco s elektrikou na podiu.. ten brum, co mi z aparatu liezol ma totalne desiluzionizoval..
|
|
« Posledná zmena: 07. Február , 2009, 20:22:58 od ondreee »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Jimi Cimbala
|
|
« Odpoveď #282 kedy: 07. Február , 2009, 20:22:15 » |
|
hlavne myslim teraz aranzma, ze su pre mna nezaujimave.. nemyslim hracsku uroven.. lebo o tej ani diskutovat nemusime chlapi.. inak fakt, nerozmyslali ste nad klavesakom? My sme uz klavesaka mali, ale unudil sa skoro k smrti.Navyse by ani LIVE nemohol pohrat vsetky tie elektonicke zalezitosti, ktore tam mame, takze riesit to cez sampler nam dost ulahcilo zivot a hlavne je tam vsetko co aj na CD.A niekedy aj viac:-)
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
bara
|
|
« Odpoveď #283 kedy: 07. Február , 2009, 20:25:56 » |
|
bara a kam chodis do skoly? VSVU?
no teraz som robila prijímačky na VšVU, ale vôbec netuším, ako to dopadne...
|
|
« Posledná zmena: 07. Február , 2009, 20:26:12 od bara »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
temo
|
|