Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: VENUJTE 2% z daní aj na podporu gitarového fóra. Ďakujeme!!
23. November , 2024, 03:58:39
Strán: 1 ... 17 18 [19] 20 21 ... 35 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: 6.2.Randal - Krst Rumburax+Metropolis,From our hands, VadimpolkeBlavy, Brainscan  (Prečítané 78318 krát)
0 užívateľov a 18 Hostí prehliada túto tému.
lacrosse
miestny štamgast
Príspevkov: 2743

« Odpoveď #270 kedy: 07. Február , 2009, 19:34:32 »

Ja som čert.. Ja som čert.. Ja som čert..Si píš!!!!!!!!!!!!!!vadimpolkeblavy!!!!!!!!!!!!!!! Ja som čert.. Ja som čert.. Ja som čert..
Zaznamenané

www.myspace.com/adamnoska

www.mkmb.sk/adamnoska
fender stratocaster,greco les paul standart 77, EVH5150 lll, EVH5150 4x12, ehx small clone, vintage cry baby
lacrosse
miestny štamgast

« Odpoveď #271 kedy: 07. Február , 2009, 19:35:14 »

Nechce sa mi moc rozpisovat. Este mam taku decentnu spolocenku unavu.  Bavím sa skvele
Brainscan - zriedkavo strasne gule, inak ma to nudilo.
VPB - moze byt, prijemne a slapave ....... Coverdale potesil
Metropolis - je to tiez take sedenie na 2 stolickach sucasne a tym padom ani na jednej poriadne. Ale maju songy, ktore nazivo proste funguju a prave tie mozem.   :)  Ovce a No Fear ......... vyborne  Na zdravie!
Rumburax ....... minule ste mali este o kus lepsi zvuk. Nie kazdy den je sobota.  :)  Ale energicke to bolo teda neskutocne. Musim vsak povedat, ze prvu polovicu koncertu mi to prislo take poslabsie..........neskor po tom krste sa to pekne rozbehlo. Posledne 3 songy jednoznacne naj. Najma posledny - miestami som myslel, ze som na Nevermore koncerte.  Zdravíčko  (to ma byt kompliment).
GUnaGU nemali chybu. To bol tak ppci napad ich zaradit po takych nakladackach. Nabuduce by ale mali za mikrofon postavit aspon o 50% menej atraktivnu slecnu, lebo niekedy sa nedalo moc sustredit na hudbu.  Popiskujem si

Lutujem len to, ze sa mi nepodarilo nejak ochutnat cierny absinth.
Dakujem za CD a za krasny falicky symbol, co mi bol na obal jednym nemenovanym clenom kapely nakresleny.  :)

Hej, to som si vsimol aj ja. Poriadny chuj. Dufam, ze ho niekde niekto v ten vecer dobil. Zasluzil by si.
Já ti to říkal.  Som frajer
Ty si dostal od SBSkara?  Fuuha zíram Kedy?

nebol jediny kto dostal Bavím sa skvele
Zaznamenané

www.mkmb.sk/adamnoska
fender stratocaster,greco les paul standart 77, EVH5150 lll, EVH5150 4x12, ehx small clone, vintage cry baby
Srnac
pravidelný návštevník
Príspevkov: 322

« Odpoveď #272 kedy: 07. Február , 2009, 20:01:39 »

Ja som čert.. Ja som čert.. Ja som čert..Si píš!!!!!!!!!!!!!!vadimpolkeblavy!!!!!!!!!!!!!!! Ja som čert.. Ja som čert.. Ja som čert..

Plne suhlasim, nehorazny zážitok som mal z ich koncertu Zdravíčko  Fuuha zíram
Zaznamenané
midnightstranger
miestny štamgast
Príspevkov: 1612

nech sa práši...

« Odpoveď #273 kedy: 07. Február , 2009, 20:02:10 »

Teraz by som mal zavolať Brďovi, poteší sa, mám hlas po včerajšku ako Fero Griglák..  Bavím sa skvele
Bavím sa skvele Bavím sa skvele

ale aj tak ma najviac stve, ze nam Bara neukazala svoje portfolio Bavím sa skvele Bavím sa skvele
Zaznamenané

Mam na haku ci je niekde gitara alebo nie je ... kaslite na gitary a radsej viac pocuvajte. Žmurk
lacrosse
miestny štamgast

« Odpoveď #274 kedy: 07. Február , 2009, 20:05:50 »

Bavím sa skvele Bavím sa skvele

ale aj tak ma najviac stve, ze nam Bara neukazala svoje portfolio Bavím sa skvele Bavím sa skvele
takze portfolio Popiskujem si...nooo....kazdy to vola inak Bavím sa skvele
Zaznamenané

www.mkmb.sk/adamnoska
Valla
miestny štamgast
Príspevkov: 2227

nikki sixx a palo horvath 4ever :D :D

« Odpoveď #275 kedy: 07. Február , 2009, 20:07:00 »

takze portfolio Popiskujem si...nooo....kazdy to vola inak Bavím sa skvele
aj kebyze ukaze tak si to nikdo nepamata Bavím sa skvele
Zaznamenané

Milujem Marshall Si píš!!!
piesok a strk to je marshalla popici zvuk :D
Chcem žiť, jak viem, v objatí náhod,
Veď celý svet mi leží pri nohách
ja nečakám na žiadny návod
mám svojich síl za celý národ.
 Skončím to trápenie s tou mojou výchovou,
nikdo si nevšimol, čo sa robí so mnou!!!!
bara
pravidelný návštevník
Príspevkov: 417

« Odpoveď #276 kedy: 07. Február , 2009, 20:08:41 »

...no keď sa vám Piťkov obrázok tak páčil, moje obrázky sú o dosť lepšie  :) takže Semish, obal na cd-čko robím ja  Žmurk
Zaznamenané
spyros
inventár podniku
Príspevkov: 4852

« Odpoveď #277 kedy: 07. Február , 2009, 20:12:02 »

Ale je mi jedno, kde su. Idem svojou cestou.

To znelo ako vyznanie rapera  Na zdravie!

Add Desmod: Zase pri tych poslednych sladakoch a hlavne textoch nie je az taky extra problem sa do toho navazat.
Zaznamenané

Greece Catholic Anarchist Bishop of Manhimself
Valla
miestny štamgast
Príspevkov: 2227

nikki sixx a palo horvath 4ever :D :D

« Odpoveď #278 kedy: 07. Február , 2009, 20:13:23 »

...no keď sa vám Piťkov obrázok tak páčil, moje obrázky sú o dosť lepšie  :) takže Semish, obal na cd-čko robím ja  Žmurk
sak ja som nejake tusim vydel Bavím sa skvele
take hlavy ty kreslis? Bavím sa skvele
Zaznamenané

Milujem Marshall Si píš!!!
piesok a strk to je marshalla popici zvuk :D
Chcem žiť, jak viem, v objatí náhod,
Veď celý svet mi leží pri nohách
ja nečakám na žiadny návod
mám svojich síl za celý národ.
 Skončím to trápenie s tou mojou výchovou,
nikdo si nevšimol, čo sa robí so mnou!!!!
bara
pravidelný návštevník

« Odpoveď #279 kedy: 07. Február , 2009, 20:15:47 »

sak ja som nejake tusim vydel Bavím sa skvele
take hlavy ty kreslis? Bavím sa skvele

hlavy boli len povinné kresby do portfólia na prijímačky... ale tichučko, lebo ot-čkujeme...  No hanbím sa..
Zaznamenané
miso_kolo
inventár podniku
Príspevkov: 3208

on neni koko*t on je retardovany

« Odpoveď #280 kedy: 07. Február , 2009, 20:17:17 »

hlavy boli len povinné kresby do portfólia na prijímačky... ale tichučko, lebo ot-čkujeme...  No hanbím sa..

bara a kam chodis do skoly? VSVU?
Zaznamenané

stoka!
ondreee
stály hosť
Príspevkov: 1085

« Odpoveď #281 kedy: 07. Február , 2009, 20:21:59 »

nie ze by som sa az teraz po koncerte zobudil (prave naopak.. mam celodenny maraton s Black Books  Bavím sa skvele )

hned na zaciatok by som sa velmi rad podakoval vsetkym ludom dobrej vole, co prisli podporit slovenske hudobne podhubie :-)

zaroven by som velku vdaku vyjadril vsetkym kapelam, ktore do jednej zahrali presne tak ako sa patri.. s najvacsim nasadenim..

musim vyjadrit svoje velke potesenie, ze chlapci z Brainscan i z Metropolis, nezabudajuc na VPD su neuveritelne mili ludia.. vdaka nim prebiehal cely koncert uplne bezproblemovo co byva na podujatiach podobneho charakteru velkou vynimkou.. to svedci o profesionalite vsetkych zucastnenych..

nemozem nespomenut aj chalanov z fora, co nam pomahali ponosit aparaturu. a ze jej kua nebolo malo svedcia nase o 5cm predlzene ruky  Bavím sa skvele

osobitne sa chcem podakovat za ustretovost Mareka, bubenika z brainscan, ktory napriek tomu, ze ho cakalo dlhe soferovanie do BB, bol ochotny nam odsoferovat dodavku s aparaturov. nastastie sa nakoniec tohto cinu podujal Tibor, takze chalani z Brainscan sa mohli pokojne vybrat domov.

dalej nemozem nespomenut Motora a jeho skvele DWcka :-) diky sused :D

nemozem vsak zabudnut Metropolis, ze nam usli bez honoraru  Na zdravie!  Na zdravie!  Na zdravie!
ten si vas dobehne, leeeen pockajte :D :D :D

moje osobne zelanie do buducnosti je aby pani z Randalu spravili nieco s elektrikou na podiu.. ten brum, co mi z aparatu liezol ma totalne desiluzionizoval..

« Posledná zmena: 07. Február , 2009, 20:22:58 od ondreee » Zaznamenané

Jimi Cimbala
miestny štamgast
Príspevkov: 1705

« Odpoveď #282 kedy: 07. Február , 2009, 20:22:15 »

hlavne myslim teraz aranzma, ze su pre mna nezaujimave.. nemyslim hracsku uroven.. Žmurk lebo o tej ani diskutovat nemusime chlapi.. inak fakt, nerozmyslali ste nad klavesakom?

My sme uz klavesaka mali, ale unudil sa skoro k smrti.Navyse by ani LIVE nemohol pohrat vsetky tie elektonicke zalezitosti, ktore tam mame, takze riesit to cez sampler nam dost ulahcilo zivot a hlavne je tam vsetko co aj na CD.A niekedy aj viac:-)
Zaznamenané

bara
pravidelný návštevník

« Odpoveď #283 kedy: 07. Február , 2009, 20:25:56 »

bara a kam chodis do skoly? VSVU?

no teraz som robila prijímačky na VšVU, ale vôbec netuším, ako to dopadne...  Smútim
« Posledná zmena: 07. Február , 2009, 20:26:12 od bara » Zaznamenané
temo
miestny štamgast
Príspevkov: 1928

LONG LIFE ROCK,N,ROLL

« Odpoveď #284 kedy: 07. Február , 2009, 20:28:41 »

Keď to tu tak čítam,tak vás tam tuším tí biletári nejak obtĺkali zvesela  Bavím sa skvele
Zaznamenané

LET´S GO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Strán: 1 ... 17 18 [19] 20 21 ... 35 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.093 sekund, 23 otázok.