Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: VENUJTE 2% z daní aj na podporu gitarového fóra. Ďakujeme!!
23. November , 2024, 03:49:42
Strán: 1 ... 18 19 [20] 21 22 ... 35 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: 6.2.Randal - Krst Rumburax+Metropolis,From our hands, VadimpolkeBlavy, Brainscan  (Prečítané 78287 krát)
0 užívateľov a 7 Hostí prehliada túto tému.
musicman
inventár podniku
Príspevkov: 4903

« Odpoveď #285 kedy: 07. Február , 2009, 20:30:50 »

My sme uz klavesaka mali, ale unudil sa skoro k smrti.Navyse by ani LIVE nemohol pohrat vsetky tie elektonicke zalezitosti, ktore tam mame, takze riesit to cez sampler nam dost ulahcilo zivot a hlavne je tam vsetko co aj na CD.A niekedy aj viac:-)

tak unudil by sa k smrti, alebo by to nestihal pohrat ? :)
Zaznamenané

http://www.999th.eu         RIG:  2x DIGIDESIGN PRO TOOLS HD3, 3 x DIGIDESIGN 192 I/O ANALOG , DIGIDESIGN PRE, Focusrite, UAD, J&T       http://www.facebook.com/pages/999th-studio/124192809296?v=wall&ref=ts
Jimi Cimbala
miestny štamgast
Príspevkov: 1705

« Odpoveď #286 kedy: 07. Február , 2009, 20:41:16 »

tak unudil by sa k smrti, alebo by to nestihal pohrat ? :)

nestihal by to pohrat nakolko, moznosti klavesovych nastrojov su obmedzene a tych loopov a podobnych el.veci ci ethno vokalov a pod.tam mame dost, takze ak by to mal synchronne s kapelou obsluhovat tak by sa zblaznil a musel by obsluhovat niekolko klavesov naraz.A co sa tyka veci, ktore sa v rockovej hudbe vyuzivaju "standartne" a su hrane klavesakmi LIVE (napr.Klavir, slaky, organ) tak tych tam mame minimum.takze by si moc nezahral.
Zaznamenané

musicman
inventár podniku
Príspevkov: 4903

« Odpoveď #287 kedy: 07. Február , 2009, 20:45:27 »

presne na toto existuju uz softy takze nejaky fader port s kompom by bol mozna dobre riesenie na live nemusela by sa dodrziavat presne skladba ako zo sekvencera.
Zaznamenané

http://www.999th.eu         RIG:  2x DIGIDESIGN PRO TOOLS HD3, 3 x DIGIDESIGN 192 I/O ANALOG , DIGIDESIGN PRE, Focusrite, UAD, J&T       http://www.facebook.com/pages/999th-studio/124192809296?v=wall&ref=ts
Jimi Cimbala
miestny štamgast
Príspevkov: 1705

« Odpoveď #288 kedy: 07. Február , 2009, 20:50:56 »

presne na toto existuju uz softy takze nejaky fader port s kompom by bol mozna dobre riesenie na live nemusela by sa dodrziavat presne skladba ako zo sekvencera.

Dnes uz je to mozne, ale to co mame je stale jednoduchsie a praktickejsie riesenie.Cize elektronika (stopy) stiahnute priamo zo studia do samplera synchronne s clickom pre bubenika.Ale prosim nerobme tu OT.A :drink:k Ta nieco z toho zaujima blizsie pls presunme debatu do temy metropolis, alebo mi posli PM. Na zdravie!
Zaznamenané

Semish
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 5879

« Odpoveď #289 kedy: 07. Február , 2009, 21:26:54 »

Este by som rad pripomenul k tomu ze Jimi mal zly ci aky zvuk: kedze gitaristi Metropolisu hrali na nasich veciach aby sme usetrili cas prestavbami podiovky, tak za svoj zvuk ozaj nemozu. Napriek tomu podla mna podali fantasticky vykon, aj ked verim ze to bol ich standard (videl som ich nazivo prvy krat a dufam ze nie posledny :) ).

Zaznamenané
polarized
náhodný pocestný
**
Príspevkov: 94

Hell is full of musical amateurs...

« Odpoveď #290 kedy: 07. Február , 2009, 21:38:15 »

Ja som sa az teraz dostala ku compu. Vcerajsia akcia bola veru fakt 1 z tych najlepsich ake som v Randali zazila  Zdravíčko
Pre mna jednoznacne najlepsou kapelou vecera Brainscan (prave to "rucanie" ako to Iggy nazval sa mi tam najviac pacilo  Beeee a myslim ze na podium sa to skvele hodilo!) a hned za nimi samozrejme Rumburax. Som rada ze som stretla aj plno kamaratov a tiez spoznala dalsich milych ludi z fora (Bara,Brdo,Valla).
Zaznamenané

R.I.P. Miika (6.3. 1974 – 19.2. 2009)
Hell is full of musical amateurs: music is the brandy of the damned.
Valla
miestny štamgast
Príspevkov: 2227

nikki sixx a palo horvath 4ever :D :D

« Odpoveď #291 kedy: 07. Február , 2009, 21:49:28 »

Ja som sa az teraz dostala ku compu. Vcerajsia akcia bola veru fakt 1 z tych najlepsich ake som v Randali zazila  Zdravíčko
Pre mna jednoznacne najlepsou kapelou vecera Brainscan (prave to "rucanie" ako to Iggy nazval sa mi tam najviac pacilo  Beeee a myslim ze na podium sa to skvele hodilo!) a hned za nimi samozrejme Rumburax. Som rada ze som stretla aj plno kamaratov a tiez spoznala dalsich milych ludi z fora (Bara,Brdo,Valla).
hmm a tay si bola ktora? Bavím sa skvele
Zaznamenané

Milujem Marshall Si píš!!!
piesok a strk to je marshalla popici zvuk :D
Chcem žiť, jak viem, v objatí náhod,
Veď celý svet mi leží pri nohách
ja nečakám na žiadny návod
mám svojich síl za celý národ.
 Skončím to trápenie s tou mojou výchovou,
nikdo si nevšimol, čo sa robí so mnou!!!!
polarized
náhodný pocestný
**
Príspevkov: 94

Hell is full of musical amateurs...

« Odpoveď #292 kedy: 07. Február , 2009, 21:54:37 »

hmm a tay si bola ktora? Bavím sa skvele

Bavím sa skvele ja som bola ta ktora ta sledovala ako si si vedla nas pometlieval  Bavím sa skvele a zoznamoval nas spolu MartinLM este na zaciatku koncertu  Bavím sa skvele
Zaznamenané

R.I.P. Miika (6.3. 1974 – 19.2. 2009)
Hell is full of musical amateurs: music is the brandy of the damned.
Valla
miestny štamgast
Príspevkov: 2227

nikki sixx a palo horvath 4ever :D :D

« Odpoveď #293 kedy: 08. Február , 2009, 00:18:20 »

Bavím sa skvele ja som bola ta ktora ta sledovala ako si si vedla nas pometlieval  Bavím sa skvele a zoznamoval nas spolu MartinLM este na zaciatku koncertu  Bavím sa skvele
ano uz viem :)
bolo tam vela ludi nemozem si kazdeho pamatat Bavím sa skvele
Zaznamenané

Milujem Marshall Si píš!!!
piesok a strk to je marshalla popici zvuk :D
Chcem žiť, jak viem, v objatí náhod,
Veď celý svet mi leží pri nohách
ja nečakám na žiadny návod
mám svojich síl za celý národ.
 Skončím to trápenie s tou mojou výchovou,
nikdo si nevšimol, čo sa robí so mnou!!!!
Pitu
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 6373

guitarist

« Odpoveď #294 kedy: 08. Február , 2009, 02:39:11 »

Este by som rad pripomenul k tomu ze Jimi mal zly ci aky zvuk:

Jimi bol dosť ticho, čo sa týka sól. Máločo vyznelo, ak sa mu teda neodčítavalo z prstov. Ale nemal som náladu niečo riešiť so zvukárom, ako inokedy.. :)
A v tomto prípade by ma zaujímalo, či Jimi pri svojej obrovskej výbave nepoužíva aspoň volume pedál, prípadne iný prepínač, na pridanie sa počas sól. Je divné sa spoliehať na zvukára. Potom vyjde veľa úsilia nazmar..

polarized - o tebe sme teda nevedeli, že si tam..  Žmurk

bara - ty si s nami pekne vybabrala, čo sa týka portfolia. Nakoniec ho nikto nevidel a najviac sa o ňom rozprávalo.. :)
« Posledná zmena: 08. Február , 2009, 02:43:43 od Pitu » Zaznamenané

Semish
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 5879

« Odpoveď #295 kedy: 08. Február , 2009, 10:28:29 »

Ja som to portfolio videl :), ukazovala ho v satni :).

Dakujeme za super videa  Na zdravie!
Zaznamenané
Radomír
stály hosť
Príspevkov: 980

« Odpoveď #296 kedy: 08. Február , 2009, 10:32:24 »

Ludia a já čo?Já už ani neviem ako také portfolio vyzerá.A nikto ma nezavolal.   Smútim To nieje fér.Len pre vyvolených.Aj já chcem byť vyvoléný... Popiskujem si
Zaznamenané

Nečum-uč sa,cvič a hraj!Nech si dobrý ako VAI :)
temo
miestny štamgast
Príspevkov: 1928

LONG LIFE ROCK,N,ROLL

« Odpoveď #297 kedy: 08. Február , 2009, 10:33:13 »

Ludia a já čo?Já už ani neviem ako také portfolio vyzerá.A nikto ma nezavolal.   Smútim To nieje fér.Len pre vyvolených.Aj já chcem byť vyvoléný... Popiskujem si
Ty už si asi pristarý na takéto akcie  Bavím sa skvele Bavím sa skvele Bavím sa skvele
Zaznamenané

LET´S GO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Radomír
stály hosť
Príspevkov: 980

« Odpoveď #298 kedy: 08. Február , 2009, 10:35:38 »

Ty už si asi pristarý na takéto akcie  Bavím sa skvele Bavím sa skvele Bavím sa skvele
Temo ale oko potešit aspon....Pristarý hmm.Si mi dodal energie.Ale potom prečo sa mi o portfoliu sníva :)
Zaznamenané

Nečum-uč sa,cvič a hraj!Nech si dobrý ako VAI :)
joe
inventár podniku
Príspevkov: 4779

HEEEJ JOE !!!!!!

« Odpoveď #299 kedy: 08. Február , 2009, 10:36:50 »

Ja som to portfolio videl :), ukazovala ho v satni :).

Dakujeme za super videa  Na zdravie!
ty si kery????pravyčar alebo lavyčar?Huh! Bavím sa skvele
gitary zneju pekne ,kopaky nahlas a spevak ma slabučky hlas mikrofon skoro zjedol nech nefajči a chodi hulakat na hokej tam sa vyspieva,v celku sa mi to pači Zdravíčko
« Posledná zmena: 08. Február , 2009, 10:38:41 od joe » Zaznamenané

Strán: 1 ... 18 19 [20] 21 22 ... 35 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.039 sekund, 21 otázok.