Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: VENUJTE 2% z daní aj na podporu gitarového fóra. Ďakujeme!!
23. November , 2024, 03:43:36
Strán: 1 ... 21 22 [23] 24 25 ... 35 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: 6.2.Randal - Krst Rumburax+Metropolis,From our hands, VadimpolkeBlavy, Brainscan  (Prečítané 78275 krát)
0 užívateľov a 13 Hostí prehliada túto tému.
Radomír
stály hosť
Príspevkov: 980

« Odpoveď #330 kedy: 08. Február , 2009, 11:05:15 »

Mimochodom ten pluvací magor bol kto?To ho nikto nepozná?By som ho este dodatočne prehol a rakoskou mu nasekal ked už som o Barunkine skvosty došiel  Bavím sa skvele
Zaznamenané

Nečum-uč sa,cvič a hraj!Nech si dobrý ako VAI :)
joe
inventár podniku
Príspevkov: 4779

HEEEJ JOE !!!!!!

« Odpoveď #331 kedy: 08. Február , 2009, 11:09:06 »

Ja som tiez velmi rad ze Majo prisiel, pre mna je to jeden fantasticky clovek a muzikant, urcite jeden z najlepsich slovenskych gitaristov.
Majo je super muzikant a super chalan asi nieje z našho sveta Bavím sa skvele raz darmo my trenčania Bavím sa skvele
Zaznamenané

Radomír
stály hosť

« Odpoveď #332 kedy: 08. Február , 2009, 11:10:33 »

Jimi inak musím suhlasiť-bolo Ta málo počut-kolega s tou SZkou Ta neustále prehlušoval-aspon tam kde som stál ja.Ale ked on mal pauzu tak to bolo super
Zaznamenané

miso_kolo
inventár podniku
Príspevkov: 3208

on neni koko*t on je retardovany

« Odpoveď #333 kedy: 08. Február , 2009, 11:13:04 »

Jimi inak musím suhlasiť-bolo Ta málo počut-kolega s tou SZkou Ta neustále prehlušoval-aspon tam kde som stál ja.Ale ked on mal pauzu tak to bolo super

kolega ma PRSku...
Zaznamenané

stoka!
Radomír
stály hosť

« Odpoveď #334 kedy: 08. Február , 2009, 11:13:08 »

Majo je super muzikant a super chalan asi nieje z našho sveta Bavím sa skvele raz darmo my trenčania Bavím sa skvele
Veru-z iného sveta.Naozaj skvelý človek a muzikus a stačilo mi pár minut s ním-Vy trenčania to už máte v génoch asi  Popiskujem si
Zaznamenané

Radomír
stály hosť

« Odpoveď #335 kedy: 08. Február , 2009, 11:15:35 »

kolega ma PRSku...
Z miesta kde som bol vyzerala ako prestige SZ.Tak potom sory.Už aj zle vidím.Musím nejaké škulky kúpiť. Pritom sa mi zdálo že tam ma intarzie-vtakov na hmatníku.
« Posledná zmena: 08. Február , 2009, 11:17:15 od Radomír » Zaznamenané

styrioci
inventár podniku
Príspevkov: 11902

« Odpoveď #336 kedy: 08. Február , 2009, 11:16:32 »

Majo je super muzikant a super chalan asi nieje z našho sveta Bavím sa skvele
suhlasim  Na zdravie! radost ho pocuvat a vidiet ako hra na gitaru  Zdravíčko
Zaznamenané
MageZ
miestny štamgast
Príspevkov: 2224

teh shite!!111!

« Odpoveď #337 kedy: 08. Február , 2009, 11:18:20 »

Ja som to portfolio videl :), ukazovala ho v satni :).

Dakujeme za super videa  Na zdravie!

Semish, si tam vyzeral uplne ako Muhammed Suiçmez. Len si mal krajsiu gitaru,  :)
Zaznamenané

Semish
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 5879

« Odpoveď #338 kedy: 08. Február , 2009, 11:25:34 »

Semish, si tam vyzeral uplne ako Muhammed Suiçmez. Len si mal krajsiu gitaru,  :)

Len som tak nehral ako on :).
Zaznamenané
ondreee
stály hosť
Príspevkov: 1085

« Odpoveď #339 kedy: 08. Február , 2009, 11:47:25 »

V Randali som hral na trojkanal a na sola som mal zvlast zvuk podstatne hlasnejsi, ako doprovodny.Ja som bol so zvukom na podiu spokojny, ale logicky netusim co islo dopredu.Sudiac podla ohlasov (na sola) usudzujem, ze pravdepodobne boli gitary dost rozhodene v panoramach cize ludia na druhej strane odomna nepoculi sola.V doprovodnych pasazach to az tak nemuselo vyzniet a to preto, ze obaja gitaristi hrame vacsinou striktne to iste, takze sa jednotlive gitary tazsie identifikuju a doprovody su pocut na oboch stranach.

ja som bol pred koncertom Metropolis za Sumom (zvukarom), nech sa snazi Jimiho sola vytahovat.. aj som mal pocit, ze to robil..
a jimi nehral na trojkanaly ale obycajnom dvojkanaly so solo spinacom.. a kedze zvykneme tlacit gitary z podia, tak rozdiel medzi solovym a normalny zvukom bol mozno 10%.
Zaznamenané

wildchild
nováčik
*
Príspevkov: 10

« Odpoveď #340 kedy: 08. Február , 2009, 12:00:46 »

ja som bol pred koncertom Metropolis za Sumom (zvukarom), nech sa snazi Jimiho sola vytahovat.. aj som mal pocit, ze to robil..
a jimi nehral na trojkanaly ale obycajnom dvojkanaly so solo spinacom.. a kedze zvykneme tlacit gitary z podia, tak rozdiel medzi solovym a normalny zvukom bol mozno 10%.

a jasne, zeto ta kaj brano robil, len mal kopec problemov tam neustale (cele to bolo enjake zle inak ten vecer v klietke, hlavne ten adamov bomba efekt) a nedalo sa vzdy stihnut jimmyho :D minule to bolo lepsie ked hrali v randali myslim, ale tam mal aj vlastny aparatik...
co sa tyka koncertu, tak parada, som spokojny ako nikto!!!

ondree, nestihol som ti doneist daresek na podium ako zvycajne, ospraveldnujem sa  Žmurk
Zaznamenané
Jimi Cimbala
miestny štamgast
Príspevkov: 1705

« Odpoveď #341 kedy: 08. Február , 2009, 12:04:58 »

Mal som k dispozicii 3 zvuky - z toho som usudzoval na 3 kanal.Kazdopadne som bol so zvukom spokojny a ja som potom este pomer medzi solovym a doprovodnym menil.Mne sa zase pacilo, ze som mal za sebou poriadne vyhuleny aparat:-)
Zaznamenané

Radomír
stály hosť

« Odpoveď #342 kedy: 08. Február , 2009, 12:09:01 »

Bolo to komplet super ako som už parkrát napísal.Ale jednu chybu ma Randal-že nemá dve podia  Bavím sa skvele Každý by mohol hrať na svojom ako su zvyknutí a bolo by dost času na prípravu.Ale aj tak to zvládali super podla mna.Už som zažil kopu koncertov kde boli enormne dlhé pauzy medzi kapelami a zmatok na hovado.Tato akcia mala spád a prestavky minimálné.
Zaznamenané

laci
okukávač

Príspevkov: 1

« Odpoveď #343 kedy: 08. Február , 2009, 12:48:03 »

ten koncert sa podaril bolo to uplne ppc... super kapeli dobra zabava a vsetko... uplna supa to bola
Zaznamenané

...
endy
pravidelný návštevník
Príspevkov: 386

Melisko usko

« Odpoveď #344 kedy: 08. Február , 2009, 12:57:01 »

Keď to tu tak čítam,tak vás tam tuším tí biletári nejak obtĺkali zvesela  Bavím sa skvele

taky je uz randal, otrasny zvuk a uchylne hlavohrude pri v stupe  ha ha ha
Zaznamenané
Strán: 1 ... 21 22 [23] 24 25 ... 35 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.037 sekund, 22 otázok.