Locksmith
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 3186
|
|
« Odpoveď #345 kedy: 08. Február , 2009, 12:59:10 » |
|
ja som v randali v zivote nemal problem. tiez je pravda, ze som v randali v zivote nevypil jedine pivo pokial si pamatam:) ani pri vstupe ma neprehladavaju, nikto nic, vsetci su slusni ku mne.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
homar
|
|
« Odpoveď #346 kedy: 08. Február , 2009, 13:10:05 » |
|
ja som bol v randaly raz, aj to ma okradli o multinaradie na bycikel o velkosti zapalkovej skatulky pod zamienkou, ze tym chcemm niekoho zabit..
a naco to nosis na koncert? co si dosiel na bicykli do randalu?
|
|
|
Zaznamenané
|
Fender Stratocaster, Epiphone Les Paul Standard Marshall JCM 900 MkIII, Marshall 1960B Lead TC-Electronic Nova System
|
|
|
Locksmith
VIP
inventár podniku
|
|
« Odpoveď #347 kedy: 08. Február , 2009, 13:16:43 » |
|
okrem rumburaxov pribudne na youtube cokoskoro aj brainscan, mozno aj metropolis, a vadim polke blavy. moj upload na tom horuckovito pracuje:)
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
homar
|
|
« Odpoveď #348 kedy: 08. Február , 2009, 13:18:09 » |
|
okrem rumburaxov pribudne na youtube cokoskoro aj brainscan, mozno aj metropolis, a vadim polke blavy. moj upload na tom horuckovito pracuje:)
parada, tesim sa
|
|
|
Zaznamenané
|
Fender Stratocaster, Epiphone Les Paul Standard Marshall JCM 900 MkIII, Marshall 1960B Lead TC-Electronic Nova System
|
|
|
Golev
|
|
« Odpoveď #349 kedy: 08. Február , 2009, 13:19:49 » |
|
Fotky sa kedy objavia na nete ?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Locksmith
VIP
inventár podniku
|
|
« Odpoveď #350 kedy: 08. Február , 2009, 13:21:52 » |
|
nejaki profici uz urcite neico niekde dali. imbus fotil napriklad. moje home kvalita fotky sa objavia dnes na blogu.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Semish
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 5879
|
|
« Odpoveď #351 kedy: 08. Február , 2009, 13:23:18 » |
|
Fotky sa kedy objavia na nete ?
Urcite ano, nasa mila kamaratka Janka foti super fotky a uz ich par aj na web dala, urcite doda aj zbytok. Inak akurat pocuvam nahravku koncertu ktoru robil Martin LM a uplne v pohode je to zvukovo. Akurat ja idem hned v prvom songu uuuuplne mimo , a verim ze v tom pokracujem cely koncert
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Rišo
pravidelný návštevník
Príspevkov: 538
Human
|
|
« Odpoveď #352 kedy: 08. Február , 2009, 13:28:56 » |
|
taky je uz randal, otrasny zvuk a uchylne hlavohrude pri v stupe Na mňa sú úplne v pohode(asi si ma pamätajú keďže tam som skoro každý týždeň)... A prečo vlastne Iggymu najebal?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
polarized
náhodný pocestný
Príspevkov: 94
Hell is full of musical amateurs...
|
|
« Odpoveď #353 kedy: 08. Február , 2009, 13:38:20 » |
|
to Semish: Tebe to najviac svedčalo na podiu , som zistila ze na 95% fotkach kt. som fotila ked ste hrali si ty to kaolko: Akoze si nevedel ze som tam? ved som ta aj chipsami krmila a pytala som sa ta ci si si uz pustil CD Penx
|
|
|
Zaznamenané
|
R.I.P. Miika (6.3. 1974 – 19.2. 2009) Hell is full of musical amateurs: music is the brandy of the damned.
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #354 kedy: 08. Február , 2009, 13:50:18 » |
|
Na mňa sú úplne v pohode(asi si ma pamätajú keďže tam som skoro každý týždeň)... A prečo vlastne Iggymu najebal? nachytali ho ako verejne onanuje pred zenskymi weckami - to nie ze urazi, to nasere
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Valla
|
|
« Odpoveď #355 kedy: 08. Február , 2009, 13:57:59 » |
|
nachytali ho ako verejne onanuje pred zenskymi weckami - to nie ze urazi, to nasere toto ma dostalo
|
|
|
Zaznamenané
|
Milujem Marshall piesok a strk to je marshalla popici zvuk :D Chcem žiť, jak viem, v objatí náhod, Veď celý svet mi leží pri nohách ja nečakám na žiadny návod mám svojich síl za celý národ. Skončím to trápenie s tou mojou výchovou, nikdo si nevšimol, čo sa robí so mnou!!!!
|
|
|
Martinlm
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 7479
|
|
« Odpoveď #356 kedy: 08. Február , 2009, 14:02:29 » |
|
Zvuk super, Sumo je macher. Jimiho som pocul tak akurat. Vyhadzovaci sa mi zdali ok, ale ak boli nejake problemy, to naserie. Brdo, Valla, uz tolko nepite
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Martinlm
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 7479
|
|
« Odpoveď #357 kedy: 08. Február , 2009, 14:04:20 » |
|
Semish nevies nahodou ci Devils Adam nerobi taketo veci aj na poziadanie ?...samozrejme ze asi by to nespravil zadarmo...ale akurat budem mam material so studia kde nahravame a rad by som vyskusal taky experiment strasne sa mi to paci:) Devils Dam robi Adam z Rumburaxu, nie?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Valla
|
|
« Odpoveď #358 kedy: 08. Február , 2009, 14:07:08 » |
|
Zvuk super, Sumo je macher. Jimiho som pocul tak akurat. Vyhadzovaci sa mi zdali ok, ale ak boli nejake problemy, to naserie. Brdo, Valla, uz tolko nepite nazdar ty zijes?
|
|
|
Zaznamenané
|
Milujem Marshall piesok a strk to je marshalla popici zvuk :D Chcem žiť, jak viem, v objatí náhod, Veď celý svet mi leží pri nohách ja nečakám na žiadny návod mám svojich síl za celý národ. Skončím to trápenie s tou mojou výchovou, nikdo si nevšimol, čo sa robí so mnou!!!!
|
|
|
Semish
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 5879
|
|
« Odpoveď #359 kedy: 08. Február , 2009, 14:08:39 » |
|
Devils Dam robi Adam z Rumburaxu, nie?
Ano, Adam robi tieto remixy. Neviem vsak ci by spravil aj nieco na "zakazku", fakt netusim, treba sa spytat jeho. Ale myslim ze skor nie ako ano.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|