Valla
|
|
« Odpoveď #465 kedy: 12. Február , 2009, 18:42:14 » |
|
ja sa stebou budem rád fotiť...ozaj odkial máš tie lenonky? to su bassilove
|
|
|
Zaznamenané
|
Milujem Marshall piesok a strk to je marshalla popici zvuk :D Chcem žiť, jak viem, v objatí náhod, Veď celý svet mi leží pri nohách ja nečakám na žiadny návod mám svojich síl za celý národ. Skončím to trápenie s tou mojou výchovou, nikdo si nevšimol, čo sa robí so mnou!!!!
|
|
|
Valla
|
|
« Odpoveď #466 kedy: 12. Február , 2009, 18:42:38 » |
|
vies, ze jablka rastu na stromoch, nie? a ked chces dociahnut, tak treba vystriet ruku... no ja som bol uplne mimo
|
|
|
Zaznamenané
|
Milujem Marshall piesok a strk to je marshalla popici zvuk :D Chcem žiť, jak viem, v objatí náhod, Veď celý svet mi leží pri nohách ja nečakám na žiadny návod mám svojich síl za celý národ. Skončím to trápenie s tou mojou výchovou, nikdo si nevšimol, čo sa robí so mnou!!!!
|
|
|
bara
|
|
« Odpoveď #467 kedy: 12. Február , 2009, 19:30:04 » |
|
ja sa s tebou budem rád fotiť...ozaj odkial máš tie lenonky? áno Temko, odfotíme sa aj my spolu zatiaľ bez okuliarov, ale prezradím Ti tajomstvo - viem, kde sa dajú zohnať, tak potom sa dohodneme a budeme s nimi frajeriť...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
temo
|
|
« Odpoveď #468 kedy: 12. Február , 2009, 19:31:05 » |
|
to su bassilove a odkial ich má on? presne také isté s tými reflexnými lebkami som stratil na Hodokvase :-(
|
|
|
Zaznamenané
|
LET´S GO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
temo
|
|
« Odpoveď #469 kedy: 12. Február , 2009, 19:32:45 » |
|
áno Temko, odfotíme sa aj my spolu zatiaľ bez okuliarov, ale prezradím Ti tajomstvo - viem, kde sa dajú zohnať, tak potom sa dohodneme a budeme s nimi frajeriť... Ved to že som také mal,...mal som ich velmi rád ale myslím že pred dvoma rokmi ked sme hrali na Hodokvase tak som ich zabudol v tráve kde sme sedeli.Teraz mi je za nimi smutno. Ale zasa ma rozveselilo že sa budeš so mnou fotiť a frajeriť......................z lenonkami
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #470 kedy: 12. Február , 2009, 19:33:58 » |
|
jezis Temo
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #472 kedy: 12. Február , 2009, 19:41:08 » |
|
Temo na rozdiel odomna tie fotky krasou zrovna nezachrani
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
temo
|
|
« Odpoveď #473 kedy: 12. Február , 2009, 19:43:30 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
bara
|
|
« Odpoveď #474 kedy: 12. Február , 2009, 19:44:51 » |
|
nevšímaj si ho, Ty si najkrajší - on len žiarli Ty sa najviac podobáš na Pavla Fajta a toho milujem!
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Valla
|
|
« Odpoveď #475 kedy: 12. Február , 2009, 19:57:21 » |
|
zaujimava debata
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
temo
|
|
« Odpoveď #476 kedy: 12. Február , 2009, 20:52:20 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
bara
|
|
« Odpoveď #477 kedy: 13. Február , 2009, 19:32:12 » |
|
snad to vyjde s tymi prijmackami ... vyšlo!
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
temo
|
|
« Odpoveď #478 kedy: 13. Február , 2009, 19:44:07 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Valla
|
|
« Odpoveď #479 kedy: 13. Február , 2009, 19:52:26 » |
|
... vyšlo! no mohli by sme to ist nekedy zapit
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|