kubog
|
|
« Odpoveď #30 kedy: 24. August , 2010, 10:12:54 » |
|
Áno nižšie rady sú čínska/kórejská produkcia
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #31 kedy: 24. August , 2010, 11:28:06 » |
|
spyros : Hej, načo opäť robiť polovičné riešenia, na tom som sa osral s The Paulom a už som poučený ...
Ved taka dobra gitara to bola, podla jazykov fora.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #32 kedy: 24. August , 2010, 11:59:37 » |
|
Ved taka dobra gitara to bola, podla jazykov fora. dobra gitara to mohla byt, len to neni Les Paul tak, ako si Les Paul predstavujeme, takze ak niekto ide po Les Paule, The Paul ho asi naplnat uplne nebude
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 4299
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #33 kedy: 24. August , 2010, 12:00:22 » |
|
Asi tak.
|
|
|
Zaznamenané
|
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
|
|
|
jtakac
|
|
« Odpoveď #34 kedy: 24. August , 2010, 12:07:38 » |
|
dobra gitara to mohla byt, len to neni Les Paul tak, ako si Les Paul predstavujeme, takze ak niekto ide po Les Paule, The Paul ho asi naplnat uplne nebude sak The aj Les maju po tri pismenka, uz to ale fakt prehanate, ze musia byt aj rovnake a v rovnakom poradi
|
|
|
Zaznamenané
|
mam 3 cinske gitary a POD, ale to nevadi, lebo zvuk je vraj v prstoch
|
|
|
kubog
|
|
« Odpoveď #35 kedy: 24. August , 2010, 13:14:41 » |
|
Po čase mi prekážala konštrukcia a pozícia prepínača, hralo sa na to trochu inak ako na LP a vždy ked som ju chytil po ozajstnej Les Paulke tak som si musel zvykať ako na to hrať, to sa teraz eliminovalo. Rastis to dobre napísal
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
spyros
|
|
« Odpoveď #36 kedy: 24. August , 2010, 15:20:39 » |
|
Tie PAF Gotoh snimace mam aj ja. To je furt viacmenej to iste? Akurat ja mam maniu menit ten kobylkovy, tak tam mam nieco ine... inak by som tam skusil BKP Painkiller
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kubog
|
|
« Odpoveď #37 kedy: 24. August , 2010, 15:43:35 » |
|
Vraj nejaké MK2 či čo, aký Tokai máš ty? Mne práveže kobylkový sedi vcelku dobre, skôr krkový mi prijde taký menej farebný, aj tak ich ale časom vymením oba, Burstbuckre na Gibsone sa mi zdajú o dosť lepšie. Rozmýšlam nad nejakými Duncanmi
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
udry
Hosť
|
|
« Odpoveď #38 kedy: 24. August , 2010, 15:59:15 » |
|
dobra gitara to mohla byt, len to neni Les Paul tak, ako si Les Paul predstavujeme, takze ak niekto ide po Les Paule, The Paul ho asi naplnat uplne nebude no ale ked niekto ide po Les Paule,prečo si kupi Love Rock ?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #39 kedy: 24. August , 2010, 16:03:35 » |
|
no ale ked niekto ide po Les Paule,prečo si kupi Love Rock ? myslis, ze Love Rock ma od Les Paulu dalej, ako The Paul ?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
udry
Hosť
|
|
« Odpoveď #40 kedy: 24. August , 2010, 16:05:25 » |
|
myslis, ze Love Rock ma od Les Paulu dalej, ako The Paul ?
podla písmeniek áno
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Gila
|
|
« Odpoveď #41 kedy: 24. August , 2010, 16:11:03 » |
|
aj tak ich ale časom vymením oba, Burstbuckre na Gibsone sa mi zdajú o dosť lepšie. Rozmýšlam nad nejakými Duncanmi
a The Mule od BKP?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 4299
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #42 kedy: 24. August , 2010, 17:44:57 » |
|
Vraj nejaké MK2 či čo, aký Tokai máš ty? Mne práveže kobylkový sedi vcelku dobre, skôr krkový mi prijde taký menej farebný, aj tak ich ale časom vymením oba, Burstbuckre na Gibsone sa mi zdajú o dosť lepšie. Rozmýšlam nad nejakými Duncanmi
Skus uz potom radsej Throbaky alebo nieco ozaj poriadne boutique.
|
|
|
Zaznamenané
|
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
|
|
|
Sammko
pravidelný návštevník
Príspevkov: 625
muck :-*
|
|
« Odpoveď #43 kedy: 25. August , 2010, 11:42:39 » |
|
Rozmýšlam nad nejakými Duncanmi
alnico II pro
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kubo63
|
|
« Odpoveď #44 kedy: 25. August , 2010, 12:57:01 » |
|
Pekný ten Tokaj. Bereš keď pôjdeme kupovať SG ? Práve mi z Muzikeru odpísali a ponúkli cenu 998, ak to je s kufrom, tak už zjednávať nebudem.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|