atheysm
pravidelný návštevník
Príspevkov: 384
LEBO JA SOM koko*t
|
|
« kedy: 18. Január , 2009, 13:32:12 » |
|
Chcem kupit tuto gitarku a nemam s nou ziadne skusenosti.Ak sa tu niekto najde kto ju uz drzal v rukach pripadne vie o nej nejake info, nech len napise:)diky
|
|
|
|
brko
|
|
« Odpoveď #1 kedy: 18. Január , 2009, 13:33:50 » |
|
hej drzal som ju asi 10 minut nasucho . popici pohodlne sa na nej hralo ale kupit by som si ju nekupil
|
|
« Posledná zmena: 18. Január , 2009, 13:37:22 od brko »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Gwynnbleid
|
|
« Odpoveď #2 kedy: 18. Január , 2009, 14:11:59 » |
|
mam ju doma. vyraba sa v indonezii, krk mahagon, telo mahagon/javor, snimace rozopinatelne licencne EMG vyrabane v Korei pokial viem, kobylka a strunik tonepros ma velmi pekny makky ton, vo vyssich polohach taky santanovsky trochu. krk super sadne do ruky, trosku hrubsi. mne sa za tu cenu ohromne paci minus- trosku zle opracovane prazce, mne sa po niakom case vysrobovala samica a prepinac
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
MMM
Hosť
|
|
« Odpoveď #3 kedy: 18. Január , 2009, 14:15:04 » |
|
Starsie M600 boli korea a hrali celkom skusne..
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #4 kedy: 18. Január , 2009, 14:27:12 » |
|
Starsie M600 boli korea a hrali celkom skusne..
mal som taku chvilku pozicanu od Swordyho, bola spravena velmi pekne, fajn pohodlna, aj velmi pekne hrala... povodne snimace, co na nej boli boli skorej taky priemer, ale neurazili...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
atheysm
pravidelný návštevník
Príspevkov: 384
LEBO JA SOM koko*t
|
|
« Odpoveď #5 kedy: 18. Január , 2009, 14:43:46 » |
|
o snimace mi vobec nejde mam doma pripravene dimarzio ktore si hned instalujem do novej:)hlavne mi ide o telo...aby nebol krk zly...o zvuk sa uz ja postaram hlavne je telo:)paci sa mi velmi tvarovo vyzera velmi podobne PRS okrem tych znaciek inak by som povedal ze je velmi podobna..
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Zeck
|
|
« Odpoveď #6 kedy: 18. Január , 2009, 14:46:26 » |
|
ta gitara sa mi neskutocne paci
|
|
|
Zaznamenané
|
"We're going to create something that they can't steal because they can't play it." :-) - Thelonious Monk
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #7 kedy: 18. Január , 2009, 15:27:58 » |
|
o snimace mi vobec nejde mam doma pripravene dimarzio ktore si hned instalujem do novej:)hlavne mi ide o telo...aby nebol krk zly...o zvuk sa uz ja postaram hlavne je telo:)paci sa mi velmi tvarovo vyzera velmi podobne PRS okrem tych znaciek inak by som povedal ze je velmi podobna..
ako bolo spominane - vyrobca zmenil medzi casom fabriku, referencie si tu dostal na staru Korejsku, tu novu si bud vyskusaj sam alebo pockaj, ci Ti napise niekto, kto ju skusal...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
joe
|
|
« Odpoveď #8 kedy: 18. Január , 2009, 15:34:13 » |
|
Chcem kupit tuto gitarku a nemam s nou ziadne skusenosti.Ak sa tu niekto najde kto ju uz drzal v rukach pripadne vie o nej nejake info, nech len napise:)diky
hraval som na nu odporučam ,hra velmi dobre a za tie prachy????je jedno kde bola vyrobena ani jednu sem nedonisli olympijski bohovia takže debaty tipu korejske boli slušne" su nezmysli..vobec Cort robia dobré ale žial nie moc popularne nastroje,ma rozopinatelne snimače ktore hraju super a určite sekač kupiš za5euro ,
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
dusky
|
|
« Odpoveď #9 kedy: 18. Január , 2009, 15:40:35 » |
|
ja som pocul len dve dobre referencie na tento model.... snimace urcite vymenit!!!
|
|
« Posledná zmena: 18. Január , 2009, 15:40:57 od dusky »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
joe
|
|
« Odpoveď #10 kedy: 18. Január , 2009, 15:44:31 » |
|
ja som pocul len dve dobre referencie na tento model.... snimace urcite vymenit!!!
snimče určite nechat su dobre, hral som na nu a Feri nechapal aky maju zvuk a to som hral na Marshall AVT 100 tak netrep
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
dusky
|
|
« Odpoveď #11 kedy: 18. Január , 2009, 15:46:08 » |
|
snimče určite nechat su dobre, hral som na nu a Feri nechapal aky maju zvuk a to som hral na Marshall AVT 100 tak netrep
sak len na hento mohli hrat dobre
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
nunez
nováčik
Príspevkov: 67
|
|
« Odpoveď #12 kedy: 18. Január , 2009, 16:15:42 » |
|
Mam tuto gitaru uz rok a pol. Absolutna spokojnost. Az teraz po tom roku a pol pocitujem ze treba dostelovat krk ale nic dramaticke. Snimace ... mne sedia, som s nimi spokojny , to je asi kazdeho subjektivna zalezitost. Jedine ze sa povoluje samica na Jack, ale to je otazka par minut dotiahnut to. no a za tie prachy .. az podozrivo lacne mi pripadali tie gitary , ale neodolal som a btw bola to ta nova ... indonezska ... ale to len pre uplnost.
|
|
« Posledná zmena: 18. Január , 2009, 16:18:17 od nunez »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mcmaros
|
|
« Odpoveď #13 kedy: 18. Január , 2009, 23:16:23 » |
|
Mam tie iste snimace v KX1Q a niekto spominal, ze piskaju. Pri mojich podmienkach mi nepiska nic, takze neviem povedat. Su alnico 5, tak sa mozu pacit niekomu kto nema rad moc silne. Nie su vlastne ani tak najslabsie, ale na velke skreslenie sa mi nepacia. Ja ich chcem ale tiez vymenit.
|
|
« Posledná zmena: 26. Január , 2009, 12:49:59 od mcmaros »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
styrioci
|
|
« Odpoveď #14 kedy: 18. Január , 2009, 23:32:58 » |
|
fajna gitarka, za par euro. pekna, prijemne spracovana. krk ma Cckovy profil, co mne vyhovuje, trochu hrubsi by ma tiez neurazil, ale nie je vobec tenky, taky akurat. snimace su v ramci ceny ok. podla mna vcelku univerzalna, pekne hra. za tie peniaze bude robit isto radost
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|