Preco nie? SEVEN je proste najlepsi
You want it you´ve got it!
26/09/2011
Ve středu 12.říijna od 18:00 se v novém klubu Exit-Us uskuteční křest knihy fotografa Jiřího Rogla "Z rockového polosvět(l)a" - první tuzemské fotografické publikace věnované koncertním fotografiím. V knize najdete přes tři sta fotografií převážně rockových interpretů a skupin.
Součástí křtu bude i výstava fotografií, uvedení nové desky Freedom Call skupiny Seven do světa a následné unplugged vystoupení této výjimečné českobudějovické formace a autogramiáda.
Zároveň si bude moci každý návštěvník exkluzívní plnobarevnou dvousetstránkovou fotografickou publikaci "Z rockového polosvět(l)a" premiérově koupit za speciální cenu 499,- nebo společně s novým CD Seven - Freedom Call (Nuclear Blast) za speciální cenu 699,-!
Klub Exit-Us najdete na adrese Sokolovská 195, 190 00, Praha 9
13/09/2011
v příloze najdete veškere aktuální informace o chystaném křtu exkluzivní knihy rockového fotografa Jiřího Rogla, který se uskuteční 12. října v novém pražském klubu Exit-Us. Součástí křtu bude výstava, premiérové unplugged vystoupení Seven a křest jejich čerstvé desky Freedom Call (Nuclear Blast)
09/09/2011
SEVEN z Českých Budějovic právě vydávají sedmou řadovou desku pod producentskou
taktovkou Victora Smolského, kytarového čaroděje německé powermetalové legendy Rage.
Vznikli v roce 1996 jako instrumentální trio. Honza ‘Kirk‘ Běhunek po deseti letech aktivního
hraní chtěl změnu a tak postavil kapelu, která se věnovala čistě instrumentální tvorbě s prvky
progresivního metalu. Takto natočili pět alb a byť na nich hostovali různí zpěváci včetně
Doro Pesch (ex Warlock), i nadále zůstávali instrumentální partičkou. Až v roce 2008 se
zcela změnilo složení a soubor natočil první, kompletně zpívané album Seven Deadly Sins.
Letos na jaře čtveřice nahrála zbrusu nové album Freedom Call. Vedle zakladatele, kytaristy
a autora hudby Honzy Běhunka působí v kapele bubeník Lukáš Kuneš, baskytarista Tomáš
Kuchta a zpěvák Lukáš Písařík. Novinka vznikla ve studiu Propast Petra Jandy. Deska vyšla
2. září u německé firmy Nuclear Blast! SEVEN jsou tedy první českou skupinou, kterou si
našla největší nezávislá vydavatelská společnost na světě.
Na festivalu Masters Of Rock SEVEN oslavili patnáct let existence za doprovodu bývalého
zpěváka Iron Maiden Blaze Bayleye a kytaristy Victora Smolského. Celý koncert byl
zaznamenán několika kamerami a následně vyjde jako první oficiální dvoj DVD s mnoha
bonusy.
Kapitán Honza Běhunek, který svou loď nikdy neopustil, říká: „Miluju hudbu, miluju
své kytary a fanoušky. Právě jim vděčím, že mohu dělat to, co mě naplňuje. A oni mě vždy
dokázali přenést přes to špatné, co mě v mé kariéře potkalo. A jsem strašně rád, že mám okolo
sebe takové spoluhráče a díky nim, se nám skvěle povedla nová deska“.
PS: A pozor! Trnava (SK), Art Klub 5.11.2011 a Banská Bystrica (SK), Tirish Pub
PS2: V pripade zaujmu som ochotny prilozit aj foto