Dejvo
Hosť
|
|
« Odpoveď #315 kedy: 12. Marec , 2009, 09:20:21 » |
|
Chcem len hodit ukazku a nechcem kvoli tomu sa srat s chujovinami...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
styrioci
|
|
« Odpoveď #316 kedy: 12. Marec , 2009, 09:27:40 » |
|
Chcem len hodit ukazku a nechcem kvoli tomu sa srat s chujovinami... tak zase skusat to hore dole od neviem koho a dva dni cakat, ci pojde alebo nepojde tento upload sa ti nezda sranie s chujovinami? miesto toho mozes mat za 5s vygoogleny nejaky free upload audio suborov a za minutku-dve uploadnute
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Dejvo
Hosť
|
|
« Odpoveď #317 kedy: 12. Marec , 2009, 09:34:41 » |
|
tak zase skusat to hore dole od neviem koho a dva dni cakat, ci pojde alebo nepojde tento upload sa ti nezda sranie s chujovinami? miesto toho mozes mat za 5s vygoogleny nejaky free upload audio suborov a za minutku-dve uploadnute Ide mi o ten princip, proste clovek sem chce nieco dat a nejde to. A nejde to lebo niekde je asi problem, tak som to skusak z viacerych compov a podobne a hovno z toho. Ked toho budem mat viac a bude to 100% tak spravim profil na myspace a bude.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #318 kedy: 12. Marec , 2009, 10:30:27 » |
|
principialne by tu upload vobec nemusel byt v dnesnych dobach a moznostiach... zbytocne zasieranie ftp... (nebrat osobne)
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Dejvo
Hosť
|
|
« Odpoveď #319 kedy: 12. Marec , 2009, 11:20:17 » |
|
principialne by tu upload vobec nemusel byt v dnesnych dobach a moznostiach... zbytocne zasieranie ftp... (nebrat osobne)
No tak nech sa zrusi, ale pokial tu je, tak nech je funkcny.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #320 kedy: 12. Marec , 2009, 12:02:07 » |
|
No tak nech sa zrusi, ale pokial tu je, tak nech je funkcny.
Presne tak. Naco to tu potom je, ked je to na picu funkcne
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Martinlm
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 7479
|
|
« Odpoveď #321 kedy: 12. Marec , 2009, 17:35:48 » |
|
Z neznamych dovodov sa to sprava velmi zvlastne. Zda sa, ze mp3 do cca 1MB funguju. To vypnutie by sa mozno mohlo zvazit, na obrazky je to sikovne a rychle, ale ani to nie je pravidlom, mp3 sa az tak casto nevadaju, aby to niekto nemohol zavesit niekam inam. Samozrejme free sharing by sa nemal preferovat, ak tam mp3ka vydrzi 2 tyzdne a koniec.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210
|
|
« Odpoveď #322 kedy: 12. Marec , 2009, 17:48:12 » |
|
ved to, niekedy kliknem na starsku ukazku a nic, je nenajdena, takze ja som rad, ze tu ta moznost je a je to elegantne. ale, ak samozrejme, to bude sposobovat problemy, tak nieje o com.
aspon na tie obrazky by som to nechal, lebo nacitavanie z imageshack je strasne.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
spyros
|
|
« Odpoveď #323 kedy: 12. Marec , 2009, 17:49:47 » |
|
Z neznamych dovodov sa to sprava velmi zvlastne. Zda sa, ze mp3 do cca 1MB funguju. To vypnutie by sa mozno mohlo zvazit, na obrazky je to sikovne a rychle, ale ani to nie je pravidlom, mp3 sa az tak casto nevadaju, aby to niekto nemohol zavesit niekam inam. Samozrejme free sharing by sa nemal preferovat, ak tam mp3ka vydrzi 2 tyzdne a koniec. Hmm, nema to poskytoval hostingu, tak nastavene? Inak ak by bol zaujem, tak mozem na niektorom svojom serveri spojazdnit nejaky podobny uplaoding na media.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Martinlm
adminištrant
inventár podniku
|
|
« Odpoveď #324 kedy: 12. Marec , 2009, 17:58:49 » |
|
upload_max_filesize 2M 2M Potlesk pre spyrosa. Som rad, ze je to obmedzenie servera, aspon nemusim s tym nic robit, len sa prisposobim limitu Limit bol znizeny na 2MB.
|
|
« Posledná zmena: 12. Marec , 2009, 18:00:36 od Martinlm »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Dejvo
Hosť
|
|
« Odpoveď #325 kedy: 12. Marec , 2009, 19:11:15 » |
|
kto to zmazal ked som napisal, ze Zakky je teply ? Alebo buzerant ? urazam sa, ze moje urazky tu nie su Takze zakladna otazka: Ako teda funguje ten upload ? Aky je limit ? Funguje to ?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Martinlm
adminištrant
inventár podniku
|
|
« Odpoveď #326 kedy: 12. Marec , 2009, 19:13:31 » |
|
upload_max_filesize 2M 2M Potlesk pre spyrosa. Som rad, ze je to obmedzenie servera, aspon nemusim s tym nic robit, len sa prisposobim limitu Limit bol znizeny na 2MB.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Semish
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 5879
|
|
« Odpoveď #327 kedy: 12. Marec , 2009, 19:14:49 » |
|
Takze zakladna otazka: Ako teda funguje ten upload ? Aky je limit ? Funguje to ?
Nepytaj sa furt teple otazky.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Dejvo
Hosť
|
|
« Odpoveď #328 kedy: 12. Marec , 2009, 19:15:47 » |
|
No fasa, to budu mat tie mp3 zavratnu kvalitu. No tak aspon teda dufam ze to pojde. Nepytaj sa furt teple otazky.
Aha, som zabudol, tu su sami homofobici
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Martinlm
adminištrant
inventár podniku