branko podla lognuti, si bol aktivny v pondelok po BANe...vysvetlis to ? ci tiez noa
ked uz vycitas mmm
Deju sa tu zahadne veci, veru.
No nic, dam rozpis dni pocas BAN-u, snad Ti to pomoze ako vysvetlenie.
Takze v nedelu som dostal BAN - ok, siel som si pocvicit, tak von, dosiel som pod vplyvom hluchoty skusobne domov asi o pol 1 rano. Ver mi, ze v takom case sa mi fakt nechcelo zapinat PC a pozerat jalove debaty teoretikov a pod. havede.
Cely pondelok som bol mimo domova, ku kompu som sa dostal v utorok a aj to v skole (okolo 14:00), kde som si bez lognutia pozeral forum na 5 min. kedze som mal hodinu.
V stredu do 16:30 som mal program, cize domov som dosiel okolo 17:00. Kym som sa prezliekol, najedol a chytil gitaru do ruk bolo uz 17:30, ak nie 18:00. A tak som si cekol stranku g.sk, ze ako to vyzera s Banom a hla, Ban sa skoncil, tak som sa prihlasil. Chces este detailnejsie info, napr. s ktorou rukou som splachol pondelkove parky, knedlik s masom a pivo ? Alebo aky soft mam nainstalovany v PC, pripadne na ake snimace momentalne hravam ? Vsetky otazky a pripomienky mozes zaslat na adresu: Mlynska Dolina 845 45 Bratislava, Heslo: Vrat trochu lasky medzi nas.