Valla
|
|
« Odpoveď #45 kedy: 03. Február , 2009, 23:01:35 » |
|
mne sa tam tranzistory nepacia potom to neni vintage
|
|
|
Zaznamenané
|
Milujem Marshall piesok a strk to je marshalla popici zvuk :D Chcem žiť, jak viem, v objatí náhod, Veď celý svet mi leží pri nohách ja nečakám na žiadny návod mám svojich síl za celý národ. Skončím to trápenie s tou mojou výchovou, nikdo si nevšimol, čo sa robí so mnou!!!!
|
|
|
brdo prvy
|
|
« Odpoveď #46 kedy: 03. Február , 2009, 23:05:23 » |
|
mne sa tam tranzistory nepacia potom to neni vintage Tak prepinaj lampami ,ked uz chces vsetko vintage
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
pole
|
|
« Odpoveď #47 kedy: 03. Február , 2009, 23:09:08 » |
|
Tak prepinaj lampami ,ked uz chces vsetko vintage a orientuj sa podla takychto digitalok - leb oto uz je kurna vintage: http://hackedgadgets.com/2006/06/15/total-tube-clock/
|
|
« Posledná zmena: 03. Február , 2009, 23:09:37 od pole »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Valla
|
|
« Odpoveď #48 kedy: 03. Február , 2009, 23:09:58 » |
|
Tak prepinaj lampami ,ked uz chces vsetko vintage najlepsie je na tom to ze ja nemam co prepinat a ked prepinam tak ako som tu pisal
|
|
|
Zaznamenané
|
Milujem Marshall piesok a strk to je marshalla popici zvuk :D Chcem žiť, jak viem, v objatí náhod, Veď celý svet mi leží pri nohách ja nečakám na žiadny návod mám svojich síl za celý národ. Skončím to trápenie s tou mojou výchovou, nikdo si nevšimol, čo sa robí so mnou!!!!
|
|
|
brdo prvy
|
|
« Odpoveď #49 kedy: 03. Február , 2009, 23:11:11 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
tipek
|
|
« Odpoveď #50 kedy: 03. Február , 2009, 23:14:42 » |
|
ale su tam co ma viac ako jeden kanal, tranzistor (hoc zaobstava prepinanie) a neni marshall je p*čovina...take nevies? ty truhlik a ved z jedneho kanalu nespraviš metal,vintage, dobry clean, a dokrmovat každy kanal je na niečo...nespraviš jeden kanal s dvomi lampami a so zvukom s kt. zahraš všetky štyly preto su na trhu rôzne značky ten jeden tranzistor to je len skratuje na velmi maly okamih vystup a plinulo ho vrati
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
pole
|
|
« Odpoveď #51 kedy: 03. Február , 2009, 23:17:35 » |
|
a ved z jedneho kanalu nespraviš metal,vintage, dobry clean, a dokrmovat každy kanal je na niečo...nespraviš jeden kanal s dvomi lampami a so zvukom s kt. zahraš všetky štyly preto su na trhu rôzne značky ten jeden tranzistor to je len skratuje na velmi maly okamih vystup a plinulo ho vrati ALe vies najlepsi je Marshall 2204 a tam sa neprepina, ziadny tranzistor pravy vintage ... chapes
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Valla
|
|
« Odpoveď #52 kedy: 03. Február , 2009, 23:20:20 » |
|
ALe vies najlepsi je Marshall 2204 a tam sa neprepina, ziadny tranzistor pravy vintage ... chapes presne tak ale robil som aj dvojkanal a kanali som mutoval ja nestaviam iba marshall 2204 teraz som dokoncil druhy iba
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
tipek
|
|
« Odpoveď #53 kedy: 03. Február , 2009, 23:23:03 » |
|
chapem ale bavime sa o relatkach 3PDt swičoch a o lupani pri prepinani a ja som hodil do placu ,že ako sa v ampoch vyj..be s tym lupanim tak tu nedojebavajte temu slovami šetci jebne nato a hrajme na jendom zvuku a hrajme sa s volume potakom an gitare vyhulôme lmapač nech to kresly a hrajme sa na CD /DC alebo G&R
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
styrioci
|
|
« Odpoveď #54 kedy: 03. Február , 2009, 23:24:58 » |
|
hrajme sa na CD /DC alebo G&R ja sa chcem hrat na tublatanku vsak jasne, ze si robime prdel z vallu
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Valla
|
|
« Odpoveď #55 kedy: 03. Február , 2009, 23:26:24 » |
|
ja sa chcem hrat na tublatanku vsak jasne, ze si robime prdel z vallu sak sranda musi byt
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Valla
|
|
« Odpoveď #56 kedy: 03. Február , 2009, 23:27:55 » |
|
chapem ale bavime sa o relatkach 3PDt swičoch a o lupani pri prepinani a ja som hodil do placu ,že ako sa v ampoch vyj..be s tym lupanim tak tu nedojebavajte temu slovami šetci jebne nato a hrajme na jendom zvuku a hrajme sa s volume potakom an gitare vyhulôme lmapač nech to kresly a hrajme sa na CD /DC alebo G&R a kukni jaky po pici sound maju aha a jednokanal
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
brdo prvy
|
|
« Odpoveď #57 kedy: 03. Február , 2009, 23:30:00 » |
|
a kukni jaky po pici sound maju aha a jednokanal ale keby vsetci hrali ako oni ,tak by som sa radsej narodil hluchy PS: taky pink floyd so zvukom ac/dc
|
|
« Posledná zmena: 03. Február , 2009, 23:31:27 od brdo prvy »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Valla
|
|
« Odpoveď #58 kedy: 03. Február , 2009, 23:31:32 » |
|
ale keby vsetci hrali ako oni ,tak by som sa radsej narodil hluchy ja nechapem co mas za vkus potom to by bolo pjekne
|
|
« Posledná zmena: 03. Február , 2009, 23:32:43 od Valla »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
tipek
|
|
« Odpoveď #59 kedy: 03. Február , 2009, 23:32:06 » |
|
a kukni jaky po pici sound maju aha a jednokanal no aj tak to vypada ,že na koncerte ma 10 ludi za sebou čo mu šteluju zvuk a prepinaju .... inač som aj videl ,že niektory pacienti mali dve hlavy jednu na skresleny a druhu na čisty kanal aj to je riešenie
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|