mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210
|
|
« Odpoveď #30 kedy: 02. Február , 2009, 16:13:28 » |
|
jalen tolko, ze relatka su mechanicke prepinace a nie elektornicke ( elektronicke su optocleny ). a nelupaju kvoli obluku a pri malych napatiach tam ani nevznika.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
brdo prvy
|
|
« Odpoveď #31 kedy: 02. Február , 2009, 16:59:05 » |
|
keby ste vede co vsetko spôsobuje lupanie pri prepinani rele atd.,tak by ste sa tu o tom ani nebavili. To co tu riesite je to zabita debata.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Valla
|
|
« Odpoveď #32 kedy: 02. Február , 2009, 17:50:55 » |
|
rele lupe preto lebo svic ked stlacis tak sa zopne pamali a ked rele zapnes tak sa zopne strasne frisko a to sposoby to prasknutie
|
|
|
Zaznamenané
|
Milujem Marshall piesok a strk to je marshalla popici zvuk :D Chcem žiť, jak viem, v objatí náhod, Veď celý svet mi leží pri nohách ja nečakám na žiadny návod mám svojich síl za celý národ. Skončím to trápenie s tou mojou výchovou, nikdo si nevšimol, čo sa robí so mnou!!!!
|
|
|
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
|
|
« Odpoveď #33 kedy: 02. Február , 2009, 17:53:44 » |
|
keby ste vede co vsetko spôsobuje lupanie pri prepinani rele atd.,tak by ste sa tu o tom ani nebavili. To co tu riesite je to zabita debata. sak ano, ale uznaj, ze niektore prehlasenia...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
tipek
|
|
« Odpoveď #34 kedy: 02. Február , 2009, 18:21:05 » |
|
rele lupe preto lebo svic ked stlacis tak sa zopne pamali a ked rele zapnes tak sa zopne strasne frisko a to sposoby to prasknutie podla mna je to debata ako o bermudskom trojuholniku serme na to
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
brdo prvy
|
|
« Odpoveď #35 kedy: 03. Február , 2009, 09:17:09 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
styrioci
|
|
« Odpoveď #36 kedy: 03. Február , 2009, 10:06:05 » |
|
vsak dajte niekto nejake vseobecne dovody preco zyvknu relatka pukat. tusim to sposobuje rozdiel potenialov v otvorenom a zatvorenom stave a ze ta zmena sa deje skokovo. v tom ma vyhodu LDR, ze ten priebeh z otvoreneho do uzavreteho stavu je plynuly. tie rele sa daju odladit nejako, tusim pridanim diody. ak sa mylim opravte ma, vysvetlite ..
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
|
|
« Odpoveď #37 kedy: 03. Február , 2009, 21:14:03 » |
|
ano. a dioda na cievku rele v zavernom smere, ale aj tak to neosetri. relatko sa osetruje trosku zlozitejsie a niekedy sa ani celkom neda, bez riadiacej logiky.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Valla
|
|
« Odpoveď #38 kedy: 03. Február , 2009, 21:29:29 » |
|
preto robim lahke ampy aby som nemal problemi z blbostami a ked robim nejaky dvojkanal alebo nieco na prepinanie relatkom tak sa vzdy snazim aby sa to dalo spravi ako mutovanie je to asi najlepsie riesenie
|
|
|
Zaznamenané
|
Milujem Marshall piesok a strk to je marshalla popici zvuk :D Chcem žiť, jak viem, v objatí náhod, Veď celý svet mi leží pri nohách ja nečakám na žiadny návod mám svojich síl za celý národ. Skončím to trápenie s tou mojou výchovou, nikdo si nevšimol, čo sa robí so mnou!!!!
|
|
|
tipek
|
|
« Odpoveď #39 kedy: 03. Február , 2009, 22:15:51 » |
|
preto robim lahke ampy aby som nemal problemi z blbostami a ked robim nejaky dvojkanal alebo nieco na prepinanie relatkom tak sa vzdy snazim aby sa to dalo spravi ako mutovanie je to asi najlepsie riesenie
a umlčovač nepoznaš? daš za preamp v kt. maš 500 relatiek fet trandak atd....atd... dost vyrobcov to pouťživa aj mesa , engl...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
styrioci
|
|
« Odpoveď #40 kedy: 03. Február , 2009, 22:25:08 » |
|
a umlčovač nepoznaš? daš za preamp v kt. maš 500 relatiek fet trandak atd....atd... dost vyrobcov to pouťživa aj mesa , engl... a potom sa kopu ludi stazuje na puazy pri prapinani
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Valla
|
|
« Odpoveď #41 kedy: 03. Február , 2009, 22:28:21 » |
|
a umlčovač nepoznaš? daš za preamp v kt. maš 500 relatiek fet trandak atd....atd... dost vyrobcov to pouťživa aj mesa , engl... nemam rad tranzistory v ampoch
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
brdo prvy
|
|
« Odpoveď #42 kedy: 03. Február , 2009, 22:36:15 » |
|
a potom sa kopu ludi stazuje na puazy pri prapinani a oneskorene prepinanie
|
|
|