Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: VENUJTE 2% z daní aj na podporu gitarového fóra. Ďakujeme!!
29. November , 2024, 15:29:55
Strán: 1 ... 7 8 [9] 10 11 ... 22 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Bulb  (Prečítané 60674 krát)
0 užívateľov a 24 Hostí prehliada túto tému.
Branko
inventár podniku
Príspevkov: 13059

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #120 kedy: 28. Máj , 2010, 22:49:47 »

no ten musi mat radost, cudujem sa, ze s nim este nehravas  Bavím sa skvele
Tak vies... tam su ine debaty, nez o zlom rytmicaku, pripadne o win-e atd...  Bavím sa skvele
Zaznamenané

styrioci
inventár podniku
Príspevkov: 11902

« Odpoveď #121 kedy: 28. Máj , 2010, 22:50:46 »

Tak vies... tam su ine debaty, nez o zlom rytmicaku, pripadne o win-e atd...  Bavím sa skvele
viem si predstavit, prave preto ho lutujem chalana  Bavím sa skvele
Zaznamenané
Branko
inventár podniku

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #122 kedy: 28. Máj , 2010, 22:51:26 »

viem si predstavit, prave preto ho lutujem chalana  Bavím sa skvele
Ja lutujem, ze som mu vobec spravil tuto temu...  Bavím sa skvele Na hriech tu.  Nechajte ma vydýchať
Zaznamenané

zakky
Hosť
« Odpoveď #123 kedy: 28. Máj , 2010, 23:09:19 »

Jaaj.. zabudol som opat... Ty si jeden z tych internetovych kecalkov.   Je to frajer

Ok, jasne, nepis mu, to by si uz nebol spravny forumovy clovek !  Bavím sa skvele

Internetovy kecal si tu hlavne ty takac tu dal aspon x ukazok svojej tvorby alebo nejaky cover ... ty tu mas akurat tak velke reci jak ze hras koncerty na fullstack a potom v inzerate na muziker das ze jsx hrane len v studiu a skusobni a druhy typ prispevkov je but ze bkp su najlepsie snimace lebo si ich kupil alebo ze si ides nieco kupit co si aj tak nekupis ... tak fakt neviem kto je tu internetovy kecal

Zaznamenané
Branko
inventár podniku

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #124 kedy: 28. Máj , 2010, 23:14:21 »

Internetovy kecal si tu hlavne ty takac tu dal aspon x ukazok svojej tvorby alebo nejaky cover ... ty tu mas akurat tak velke reci jak ze hras koncerty na fullstack a potom v inzerate na muziker das ze jsx hrane len v studiu a skusobni a druhy typ prispevkov je but ze bkp su najlepsie snimace lebo si ich kupil alebo ze si ides nieco kupit co si aj tak nekupis ... tak fakt neviem kto je tu internetovy kecal

Bavím sa skvele Bavím sa skvele
Moja tvorba je hrana v radiu.  Bavím sa skvele Ze nesu sola ? a co ? muzika neni o solach.  Žmurk Koncerty hram na fullstack, to je zial pravda, ludujem technika... Smútim Ty si myslis, ze ja hravam len na jednom aparate ? A to, co som napisal, ze si kupim, som si vacsinu kupil. Aspon nikomu nedlzim prachy.  Je to frajer Na zdravie!

Tema je Bulb, nie ja. Som rad, ze tomu rozumies.
Zaznamenané

zakky
Hosť
« Odpoveď #125 kedy: 28. Máj , 2010, 23:21:08 »

no tak daj sem nieco z tvojej tvorby teda
Zaznamenané
styrioci
inventár podniku
Príspevkov: 11902

« Odpoveď #126 kedy: 28. Máj , 2010, 23:23:18 »

A to, co som napisal, ze si kupim, som si vacsinu kupil.
tak to teda gratulujem k mark V, vht 2:90:2, 2 gitaram od kellera, blackmachine (minimalne jedna so schaller hannes bridge), suhr, orange nejaky amp si to tusim chcel..a kaolko ma snad doplni   ha ha ha
Zaznamenané
zakky
Hosť
« Odpoveď #127 kedy: 28. Máj , 2010, 23:25:22 »

Bavím sa skvele Bavím sa skvele
Moja tvorba je hrana v radiu.  Bavím sa skvele Ze nesu sola ? a co ? muzika neni o solach.  Žmurk Koncerty hram na fullstack, to je zial pravda, ludujem technika... Smútim Ty si myslis, ze ja hravam len na jednom aparate ? A to, co som napisal, ze si kupim, som si vacsinu kupil. Aspon nikomu nedlzim prachy.  Je to frajer Na zdravie!

Tema je Bulb, nie ja. Som rad, ze tomu rozumies.

okej teda na akom aparate si to hraval na ten fullstack? ked si na muziker pisal ze jsx len vstudiu a skusobni
Zaznamenané
Branko
inventár podniku

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #128 kedy: 28. Máj , 2010, 23:27:27 »

no tak daj sem nieco z tvojej tvorby teda
Nemam potrebu sem davat nieco z mojej tvorby, nestoji mi to za vase komenty.  Žmurk

okej teda na akom aparate si to hraval na ten fullstack? ked si na muziker pisal ze jsx len vstudiu a skusobni
Uz nebudem nic pisat, na com hravam, nahravam, atd.. lebo vidim, ze len sa to zneuziva. :)
Zaznamenané

yeah
Hosť
« Odpoveď #129 kedy: 28. Máj , 2010, 23:28:59 »

[img width= height= alt=haters]http://images.pictureshunt.com/pics/i/i_love_haters-2360.jpg[/img]
Zaznamenané
Branko
inventár podniku

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #130 kedy: 28. Máj , 2010, 23:29:54 »

ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha
Zaznamenané

mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210

« Odpoveď #131 kedy: 28. Máj , 2010, 23:33:12 »

http://forum.gitaristi.sk/index.php/topic,74202.75.html tuna ma branko temu, prefrcal som to kusok a neviem ci su tam aj ine ukazky okremy tych dvoch, ale celkom pekne reakcie su tam este  Bavím sa skvele sak hras dobre to Ti nikti neberie, ale nevidim dovod toho skryvania Tvojich ukazok. su tu aj horsie ukazky a gitaristi ( napr ja :) ) ak sa bojis toho, zeby sme to sprdli, sak hudba je tu roznoroda
Zaznamenané

yeah
Hosť
« Odpoveď #132 kedy: 28. Máj , 2010, 23:48:14 »

Vidis Branko, netreba sa hanbit... pekne nahraj do clicku Ceee dur, Deee dur, Eeee mol a pekne do toho 4 toniky s vibratkom, pekne posadis do toho stupnicku a hned ta tu budu uznavat  Na zdravie!
Zaznamenané
Branko
inventár podniku

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #133 kedy: 28. Máj , 2010, 23:52:57 »

Vidis Branko, netreba sa hanbit... pekne nahraj do clicku Ceee dur, Deee dur, Eeee mol a pekne do toho 4 toniky s vibratkom, pekne posadis do toho stupnicku a hned ta tu budu uznavat  Na zdravie!
Bavím sa skvele Bavím sa skvele Bavím sa skvele nééééé...  Bavím sa skvele To uz je moc na tuto hodinu...  ha ha ha ha ha ha ha ha ha
Zaznamenané

Branko
inventár podniku

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #134 kedy: 28. Máj , 2010, 23:59:29 »

http://forum.gitaristi.sk/index.php/topic,74202.75.html tuna ma branko temu, prefrcal som to kusok a neviem ci su tam aj ine ukazky okremy tych dvoch, ale celkom pekne reakcie su tam este  Bavím sa skvele sak hras dobre to Ti nikti neberie, ale nevidim dovod toho skryvania Tvojich ukazok. su tu aj horsie ukazky a gitaristi ( napr ja :) ) ak sa bojis toho, zeby sme to sprdli, sak hudba je tu roznoroda
Zdravíčko
Nebojim sa o sprdnutie, tu je to uz zvykom, takze zvykol som si..   Bavím sa skvele
Zaznamenané

Strán: 1 ... 7 8 [9] 10 11 ... 22 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.446 sekund, 23 otázok.