Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Zaregistroval si sa, ale ten prekliaty mail nechodí a stále nechodí?

Skontroluj si SPAM.

(fakt, robíme, čo sa dá, ale gmail.com si nedá povedať)
29. November , 2024, 18:16:34
Strán: 1 ... 87 88 [89] 90 91 ... 96 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Eurosong  (Prečítané 250421 krát)
0 užívateľov a 3 Hostí prehliada túto tému.
zakky
Hosť
« Odpoveď #1320 kedy: 17. Marec , 2009, 11:50:25 »

a co kuly take strasne vyviedol?  Bavím sa skvele

ty si sa nikdy nenajebal a nevyviedol nieco? myslis ze kokotiny vyvadzaju iba hviezdy? vies kolko picovin som porobil ja a ani nie som hviezda?  Bavím sa skvele
Zaznamenané
predator
Hosť
« Odpoveď #1321 kedy: 17. Marec , 2009, 12:09:21 »

Dospeješ a pochopíš. Sú kokotiny, nad ktorými sa iba zasmeješ, a kokotiny, ktoré sa iba zhodou náhod neskončili tragédiou. A tiež sa občas stávajú aj kokotiny, ktoré sa tou tragédiou skončia. Ono je obrovský rozdiel urobiť srandičky typu nadrbaný padnúť na verejnosti nosom dolu, a nadrbaný sa posadiť do niekoľkotonového monštra a naštartovať. To, že sa nestalo nič nikomu, je len a len šťastie.

Mne bol Kuly predtým sympatický, ale po tom, čo poslednú dobu stvára, si ho už asi nikdy nebudem vážiť. Možno preto, že mám tiež ženu a dieťa, a som tiež vodič.
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #1322 kedy: 17. Marec , 2009, 12:32:42 »

dobre by Ti padlo, keby ste pozurovali a potiahli do rana, keby Ta hodil autom, nez sa trckat nocakom  Bavím sa skvele
Zaznamenané
predator
Hosť
« Odpoveď #1323 kedy: 17. Marec , 2009, 12:39:47 »

Ja by som radšej počkal na ten nočák, ku ožratému šoférovi nikdy, ja chcem žiť ... vieš, koľko žúrov skončilo tým, že si niekto nadrbaný sadol do auta, ktoré riadil jeho kamoš, len o trošku triezvejší? A potom to skončilo ťažkou havárkou, smrťou alebo zmrzačením ...

Pre tých, čo nemajú predstavu, že také veci sa stávajú a ani slávni sa im nevyhnú, len jedno meno - Marika Gombitová. Tiež si sadla do auta ku kamoške po búrlivom žúre, a to bolo poslednýkrát, čo šla po vlastných ... na to, že "dnes sa snáď nič nestane a dajako sa domov dostaneme", sa spoliehať nedá.
Zaznamenané
zakky
Hosť
« Odpoveď #1324 kedy: 17. Marec , 2009, 12:41:32 »

Ja by som radšej počkal na ten nočák, ku ožratému šoférovi nikdy, ja chcem žiť ... vieš, koľko žúrov skončilo tým, že si niekto nadrbaný sadol do auta, ktoré riadil jeho kamoš, len o trošku triezvejší? A potom to skončilo ťažkou havárkou, smrťou alebo zmrzačením ...

Pre tých, čo nemajú predstavu, že také veci sa stávajú a ani slávni sa im nevyhnú, len jedno meno - Marika Gombitová. Tiež si sadla do auta ku kamoške po búrlivom žúre, a to bolo poslednýkrát, čo šla po vlastných ... na to, že "dnes sa snáď nič nestane a dajako sa domov dostaneme", sa spoliehať nedá.

ale je rozdiel sadnut si s kok*tom co ked ma vypite tak robi picoviny, a niekym kto ma sice vypite ale chce sa normalne len odviezt domov.

marika gombitova jemi uprdele, taky isty je aj zoznam ludi co sa v aute rozjebali triezvi
« Posledná zmena: 17. Marec , 2009, 12:42:52 od Zakky » Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #1325 kedy: 17. Marec , 2009, 12:41:59 »

ozrata marika si sadla k ozratej soferke ? to je oficialna znama verzia ?
Zaznamenané
kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #1326 kedy: 17. Marec , 2009, 12:42:05 »

v tomto suhlas s Predym.. ja som len raz sadol do auta k ozratemu typkovi..ved len tuto cez most nas hodi a bude vsetko ok.. ten kkt si to supol vnoci s MLkom cez most v protismere.. pre tych co byvaju v BA ide o most SNP.. nebolo mi vsetko jedno..
Zaznamenané

rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #1327 kedy: 17. Marec , 2009, 12:43:11 »

ale to nebol ozraty typek. to bol koko*t, co bol este aj ozraty.
Zaznamenané
zakky
Hosť
« Odpoveď #1328 kedy: 17. Marec , 2009, 12:44:37 »

ale to nebol ozraty typek. to bol koko*t, co bol este aj ozraty.

presne toto stale vravim, ked je niekto koko*t tak ak si vypije len sa to znasobi.
Zaznamenané
predator
Hosť
« Odpoveď #1329 kedy: 17. Marec , 2009, 12:45:32 »

ale je rozdiel sadnut si s kok*tom co ked ma vypite tak robi picoviny, a niekym kto ma sice vypite ale chce sa normalne len odviezt domov.
Na to, aby si nadrbal, nepotrebuješ robiť vyslovené kokotiny a predvádzať sa, stačí len o pár milisekúnd opozdená reakcia, alebo chybné vyhodnotenie situácie. Chybu môžeš urobiť aj za triezva, ale už po jednom poháriku je človek evidentne spomalený, hoci si to neuvedomuje a myslí si, že jeho reakcie sú v poriadku.
Zaznamenané
styrioci
inventár podniku
Príspevkov: 11902

« Odpoveď #1330 kedy: 17. Marec , 2009, 12:49:00 »

?§!. kva kva kva...klebetne baby  Žmurk

- seriozny sofer si do auta za volant nesadne pokial ma vypite
- clovek s normalnym pudom sebazachovy si nesadne do auta, ktore vedie opity sofer..

add kuly: nacapali ho za volantom, zrejme na ceste kedze mu zobrali vodicak, nafukal...tym to cele pre mna haslo. nic sa nikomu nestalo, nic neposkodil, akurat svoje meno..finito...viac sa nedozvieme a ak, tak mozno o polroka pocas uhorkovej sezony, ked nebude mat bulvar o com pisat, tak zacne recyklovat stare temy..
nejako nemam pocit zeby bol svet menej alebo viac nebezpecny a rovnako sa, ako vzdy, pozriem poriadne, ked prechadzam cez cestu...  Zdravíčko
« Posledná zmena: 17. Marec , 2009, 12:50:00 od styrioci » Zaznamenané
predator
Hosť
« Odpoveď #1331 kedy: 17. Marec , 2009, 12:49:54 »

ozrata marika si sadla k ozratej soferke ? to je oficialna znama verzia ?
Oficiálna verzia nikdy nebola zverejnená (bol tvrdý socík a ona bola ikona vtedajšej scény, tak sa nikde nič nenapísalo), neoficiálne sa však medzi ľuďmi spomína ako dôvod alkohol. Jej kamoška vraj zahynula pár hodín po havárke a u Mariky sa napriek snahe lekárov nepodarilo zabrániť ochrnutiu, porušili sa hybné nervy.
Zaznamenané
zakky
Hosť
« Odpoveď #1332 kedy: 17. Marec , 2009, 12:51:29 »

ale seci ste mudry ja som sa minule najebal ze som nevedel chodit, a som sa vpohode odviezol na fotrovom Escalade domov, dokonca som bol doma rychlejsie jak za triezva  Som frajer
Zaznamenané
styrioci
inventár podniku
Príspevkov: 11902

« Odpoveď #1333 kedy: 17. Marec , 2009, 12:54:42 »

ale seci ste mudry ja som sa minule najebal ze som nevedel chodit, a som sa vpohode odviezol na fotrovom Escalade domov, dokonca som bol doma rychlejsie jak za triezva  Som frajer
ja ked som najebany, tak sa so mnou vozi cela postel po izbe...pche..take dokazes?  Cmuk chlapci
Zaznamenané
predator
Hosť
« Odpoveď #1334 kedy: 17. Marec , 2009, 12:56:45 »

Sorry, ale takým ľuďom vodičák do rúk nepatrí. Dúfam, že keď to budeš praktizovať nabudúce a nedajbože najebeš dakde (čo ti samozrejme neprajem), tak to bude do betónu a nie do protiidúceho auta, ktorého posádka za nič nemôže.
« Posledná zmena: 17. Marec , 2009, 12:58:31 od Predator » Zaznamenané
Strán: 1 ... 87 88 [89] 90 91 ... 96 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.096 sekund, 22 otázok.