Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Nové smerovanie portálu  - podpora a propagácia aktivít členov fóra !!
29. November , 2024, 16:33:10
Strán: 1 ... 38 39 [40] 41 42 ... 96 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Eurosong  (Prečítané 249868 krát)
0 užívateľov a 85 Hostí prehliada túto tému.
spyros
inventár podniku
Príspevkov: 4852

« Odpoveď #585 kedy: 21. Február , 2009, 16:08:07 »

jo - ja som sa chcel spytat jednu vec, ze aky ma zmysel hlasovanie uz pocas programu ? ved to ti, co este neodspievali, tak su znevyhodneni, kedze ludia asi neposlu hlas tomu, kto este nespieval, takze teoreticky je posledny interpret najviac znevyhodneny, nie ? ak sa to tu uz pisalo sorry za repete  Na zdravie!

Posledny isiel Bezdeda a urobil klasicke Veni Vidi Vici.

PS: A v prvom kole mal ist posledny Desmod a snad nepochybujes kto by vyhral.
Zaznamenané

Greece Catholic Anarchist Bishop of Manhimself
jaywalker
miestny štamgast
Príspevkov: 1531

« Odpoveď #586 kedy: 21. Február , 2009, 16:17:48 »

Princip je normalny kapitilisticky, oni maju take podmienky a ty ich nemusis akceptovat a to je to tvoje pravo.

Bola donedavna taka relacia na STV "Taki sme boli" a tam hral orchester nazivo, ale boli hraci drahi, tak to rusia, resp. ponukli ze ak sa skresu naklady = nebude orchester, tak to pojde dalej. "Live" je draha vec.

Hovorili mi o tom vcera, dalsi pripad kde muzikant nema pravo robit ako ma. Skoda.

Rozne narodi maju svoje nazori na to. My sme boli vychovani na TOTP, old grey wistle test, later with jools holland atd. Ziva hudba nieco znamena pre nas - hlavne v telke.
 Ak muzikanti si myslia ze musia robit co hovori telka, sa myli - ale musi existovat nieco podobne ako MU, aby boli nase prava jasne.
 Cim viac nastupuju na plejbak, tym horsie to je.
 Minuly rok sme mali breakthrough s Elanom a Slavik, superstar je nieco ine lebo fremantle ma pravidla, nazivo alebo nic. Tento rok uvidime. Rokujeme o OTO prave, aby vsetci hrali nazivo. Drzte palce.

Ak by mal nikto zaujem o tom projekte (a vie po slovensky!!!), treba dat vediet, ja neviem ani pisat po slovensky a to je moj najvacii handikap - aj ked som spoluautor projectu nemozem to presadit na slovensku ked pisem ako 6 rocny.

Zaznamenané

Pawn shop junker collector freak, cheapy loving trash wielding finger speaking player unleashed
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210

« Odpoveď #587 kedy: 21. Február , 2009, 16:21:55 »

Posledny isiel Bezdeda a urobil klasicke Veni Vidi Vici.

PS: A v prvom kole mal ist posledny Desmod a snad nepochybujes kto by vyhral.

- ale ludia poznaju uz tieto mena, tak hlasuju popredu. mne slo skor o nezname kapely, ze to je isty druh hendicapu. jedna sa o to, ze nejaka kapela ide posledna a ludia poslali hlasy cojaviem druhej a ma ich 4000. vystupi tato posledna kapela a je uplne popici a teraz co ? ked sa potom o chvilku konci hlasovanie.
Zaznamenané

temo
miestny štamgast
Príspevkov: 1928

LONG LIFE ROCK,N,ROLL

« Odpoveď #588 kedy: 21. Február , 2009, 16:31:19 »

Víťaz druhého národného semifinálového kola autorskej súťaže Eurovision Song Contest 2009 Tomáš Bezdeda sa priznal, že s postupujúcou Máriou Čírovou sa na piatkovom semifinále stretol po prvý raz.
„Pred tým sme sa osobne nepoznali. Je to veľmi sympatická žena, ktorá na pódiu pôsobí nevinne, čo sa mi páči,“ vyjadril sa pre agentúru SITA finalista.

Bezdeda, ktorý si v semifinálovom kole získal piesňou Každý z nás nielen dievčenské srdcia, ale aj divácke hlasy, by sa veľmi rád dostal až do medzinárodného finále v Moskve.

„Postup by ma veľmi potešil, svet by videl, aké talenty má Slovensko. Ale držať palce budem, aj keď postúpi niekto iní,“ uzavrel spevák.

On je dosť skromný  Bavím sa skvele Bavím sa skvele Bavím sa skvele
« Posledná zmena: 21. Február , 2009, 16:32:32 od temo » Zaznamenané

LET´S GO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
jaywalker
miestny štamgast

« Odpoveď #589 kedy: 21. Február , 2009, 16:36:11 »

Zlaty je.
 BTW gitarista ktory tam ahem...hral s nim je none other than Gordon Tan himself - New Zealandcan ktory bidli vo veinville (zilina). Fasa chalan, dobry gitarista a ma vela skusenosti, coskoro sa prihlasi sem aby mohol betterovat svoje slovakcina.

P.S. - toto nepostupil:
« Posledná zmena: 21. Február , 2009, 16:44:21 od jaywalker » Zaznamenané

Pawn shop junker collector freak, cheapy loving trash wielding finger speaking player unleashed
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku

« Odpoveď #590 kedy: 21. Február , 2009, 16:50:55 »

ta bezdedova pesnicka bola super ! keby to spieval napr bono, tak je to celosvetovy hit.. vyborne a naozaj sa mi to pacilo.
Zaznamenané

jaywalker
miestny štamgast

« Odpoveď #591 kedy: 21. Február , 2009, 16:52:24 »

ta bezdedova pesnicka bola super ! keby to spieval napr bono, tak je to celosvetovy hit.. vyborne a naozaj sa mi to pacilo.

to sa povie world music - Bono (Ir), Coldplay (Briti), David Hasslehoff (God).
Zaznamenané

spyros
inventár podniku
Príspevkov: 4852

« Odpoveď #592 kedy: 21. Február , 2009, 17:07:32 »

Jojo, aj mne sa fest lubil ten song... a gitarista je cisty Tom Morello.

Inak by som tie vselijake huslistky chcel vidiet teda live bez podmazu ako by to zahrali, zatancovali a zaspievali.
Zaznamenané

Greece Catholic Anarchist Bishop of Manhimself
johnzo
stály hosť
Príspevkov: 1051

A ČO SI TY UROBIL PRE DOBRO SOCIÁLEHO ŠTÁTU?!

« Odpoveď #593 kedy: 21. Február , 2009, 17:21:38 »

inak, ako sa rieši zatlmenie bicích(resp činelov) keď sa ide na playback? lebo minimálne ľudia v sále to musia počuť.  Na zdravie!
Zaznamenané

keby som mal hrat na gitare, nemal by som cas tak pekne Vam sem vypisovat  Zdravíčko
gitara bez paky neni ani gitara ale plavacie prkno
[/quot
jaywalker
miestny štamgast

« Odpoveď #594 kedy: 21. Február , 2009, 17:48:31 »

v sale je to pocut, a dost.
 Su tam vacinou komparsisti tak oni vedia kedy maju klieskat etc. pyco vobec nebol pocut.
 Drevorubac teo ma skusenosti, tak vie ze nesmie buchat ako blazon.
 Je to umenie to robit dobre.
Zaznamenané

mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku

« Odpoveď #595 kedy: 21. Február , 2009, 18:08:06 »

Inak by som tie vselijake huslistky chcel vidiet teda live bez podmazu ako by to zahrali, zatancovali a zaspievali.

aj ja veru  :)

inac ja som si to uvedomil aj pri tom klaviri ( ej kua, vzor dub aj stroj - klavir/klaviry ( dub ) ale na klaviri ( stroj )  ?§!. ), ked hrala cirova, ze musel byt tlmeny, pretoze by sa to nanasalo do mikrofonu.
Zaznamenané

Zeck
miestny štamgast
Príspevkov: 1675

« Odpoveď #596 kedy: 21. Február , 2009, 18:09:33 »

aj ja veru  :)

inac ja som si to uvedomil aj pri tom klaviri ( ej kua, vzor dub aj stroj - klavir/klaviry ( dub ) ale na klaviri ( stroj )  ?§!. ), ked hrala cirova, ze musel byt tlmeny, pretoze by sa to nanasalo do mikrofonu.

na struny polozis deku a je to. :)
alebo medzi kladivka a struny a to uz skutocne moze do toho trieskat kolko chce. Bavím sa skvele
« Posledná zmena: 21. Február , 2009, 18:12:30 od Zeck » Zaznamenané

"We're going to create something that they can't steal  because they can't play it." :-)   - Thelonious Monk
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku

« Odpoveď #597 kedy: 21. Február , 2009, 18:10:10 »

sak ano, ja som si len vtedy uvedomil, ze aj to musia tlmit  Žmurk je mi jasne, ze nepoulamovali kladivka  Bavím sa skvele
Zaznamenané

Zeck
miestny štamgast

« Odpoveď #598 kedy: 21. Február , 2009, 18:11:45 »

sak ano, ja som si len vtedy uvedomil, ze aj to musia tlmit  Žmurk je mi jasne, ze nepoulamovali kladivka  Bavím sa skvele

ved tie kladivka ani nemusi mat, mozu mat v televizii aj taketo "rekvizity".
Zaznamenané

"We're going to create something that they can't steal  because they can't play it." :-)   - Thelonious Monk
Zeck
miestny štamgast

« Odpoveď #599 kedy: 21. Február , 2009, 18:16:57 »

tu je imbus, ak ho este nahodou niekto nevidel:
super ksichty dava Žmurk :)

Zaznamenané

Strán: 1 ... 38 39 [40] 41 42 ... 96 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.105 sekund, 22 otázok.