bara
|
|
« Odpoveď #885 kedy: 28. Február , 2009, 12:18:12 » |
|
po case mi trosku zacalo prekazat to opakovanie "nakoniec, nakoniec" by som to trosku poskracoval tie refreny.
presne, aj mne... a nielen trošku poskracovala, ale poriadne... a dala by som tam viac čisto inštrumenálnych častí bez Balúchovej...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
zakky
Hosť
|
|
« Odpoveď #886 kedy: 28. Február , 2009, 13:14:17 » |
|
ja som poslal
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Zuzka
|
|
« Odpoveď #887 kedy: 28. Február , 2009, 17:02:59 » |
|
Inak mozno to znie tvrdo, ale keby ste rozpustili vlasy a nemali tie feministicke ucesy, tak by ste to postupove miesto dali.
Hmmm, no Barbora mozno... Ale to, ake som mala vlasy ja bolo uplne jedno. Kedze sme tam boli asi 3 a pol sekundy a Matka s copom ani stotinu.
|
|
|
Zaznamenané
|
Suit up! I'ts gonna be legendary.
|
|
|
marrtin
|
|
« Odpoveď #888 kedy: 28. Február , 2009, 19:51:20 » |
|
dnes som si pozrel reprízu a jediná pesnička čo sa mi tam páčila bola od funny fellows
|
|
|
Zaznamenané
|
Les Paul + Marshall, čo iné?
|
|
|
homar
|
|
« Odpoveď #889 kedy: 28. Február , 2009, 19:52:50 » |
|
dnes som si pozrel reprízu a jediná pesnička čo sa mi tam páčila bola od funny fellows
ale to bolo podla mna dopredu odsudene na divacky neuspech, az moc netradicne do takejto sutaze
|
|
|
Zaznamenané
|
Fender Stratocaster, Epiphone Les Paul Standard Marshall JCM 900 MkIII, Marshall 1960B Lead TC-Electronic Nova System
|
|
|
marrtin
|
|
« Odpoveď #890 kedy: 28. Február , 2009, 20:03:52 » |
|
to je možné, ale malo to nápad, melódiu, i keď slabšiu speváčku, ale bola to fakt pekná pesnička
|
|
« Posledná zmena: 28. Február , 2009, 20:04:18 od marrtin »
|
Zaznamenané
|
Les Paul + Marshall, čo iné?
|
|
|
brmbolec
|
|
« Odpoveď #891 kedy: 28. Február , 2009, 21:31:36 » |
|
neviem, ale mne sa ten spev v prvých skladbách zdal dosť falošný...a to som hluchý vcelku Ten týpek čo tam zavýjal tak to bolo miestami dosť rozhasené myslím. Schindlerová sa mi zdala čistá a Hasprová, ale to sú už asi kvázi profíčky.
|
|
|
Zaznamenané
|
Malé, ale potešia
|
|
|
homar
|
|
« Odpoveď #892 kedy: 28. Február , 2009, 21:42:06 » |
|
neviem, ale mne sa ten spev v prvých skladbách zdal dosť falošný...a to som hluchý vcelku Ten týpek čo tam zavýjal tak to bolo miestami dosť rozhasené myslím. Schindlerová sa mi zdala čistá a Hasprová, ale to sú už asi kvázi profíčky. no hasprova je proficka, aj drapak, vela ludom sa drapak nelubil, ale mne sa jeho hlas vzdy pacil
|
|
|
Zaznamenané
|
Fender Stratocaster, Epiphone Les Paul Standard Marshall JCM 900 MkIII, Marshall 1960B Lead TC-Electronic Nova System
|
|
|
Luk@s
|
|
« Odpoveď #893 kedy: 28. Február , 2009, 21:52:26 » |
|
Alebo takto?
dobre vidim? ona, "ona" reže tu gitaru motorovou pilou?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
yeah
Hosť
|
|
« Odpoveď #894 kedy: 01. Marec , 2009, 09:11:42 » |
|
no hasprova je proficka, aj drapak, vela ludom sa drapak nelubil, ale mne sa jeho hlas vzdy pacil
Drapak je dnes uz vsetko ine len nie profesional, mozno volakedy... uz i ten spev je ako hrdzavy hrniec. Vykon bol pre mna mizerny, doslova som si zapchaval usi.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
homar
|
|
« Odpoveď #895 kedy: 01. Marec , 2009, 09:14:14 » |
|
Drapak je dnes uz vsetko ine len nie profesional, mozno volakedy... uz i ten spev je ako hrdzavy hrniec. Vykon bol pre mna mizerny, doslova som si zapchaval usi.
mno to je fakt, ale celkovo z jeho vystupenia som mal lepsi pocit ako z niektorych inych...vid Z. Hubacek...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
yeah
Hosť
|
|
« Odpoveď #896 kedy: 01. Marec , 2009, 09:19:44 » |
|
mno to je fakt, ale celkovo z jeho vystupenia som mal lepsi pocit ako z niektorych inych...vid Z. Hubacek... No Zacharias je tiez tuto znamy... strasne, nemam k tomu co povedat, hovori to samo za seba.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|
Zuzka
|
|
« Odpoveď #898 kedy: 01. Marec , 2009, 21:28:41 » |
|
Najlepsie pesnicka celej eurovizie prave odznela. Skoda, ze slovaci su taki popovo konzervativni.
|
|
|
Zaznamenané
|
Suit up! I'ts gonna be legendary.
|
|
|
Zeck
|
|
« Odpoveď #899 kedy: 01. Marec , 2009, 21:30:54 » |
|
Najlepsie pesnicka celej eurovizie prave odznela. Skoda, ze slovaci su taki popovo konzervativni.
aka to bola pesnicka?
|
|
|
Zaznamenané
|
"We're going to create something that they can't steal because they can't play it." :-) - Thelonious Monk
|
|
|
|