Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: VENUJTE 2% z daní aj na podporu gitarového fóra. Ďakujeme!!
29. November , 2024, 16:54:03
Strán: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 96 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Eurosong  (Prečítané 250332 krát)
0 užívateľov a 89 Hostí prehliada túto tému.
joe
inventár podniku
Príspevkov: 4779

HEEEJ JOE !!!!!!

« Odpoveď #60 kedy: 07. Február , 2009, 22:15:20 »

tak som si dobre myslel Zdravíčko
podla mna zaklad je že kapela nesmie byt umelo vytvorena s tym ludi naojebeš Zdravíčko Zdravíčko v našej historii nik neprerazil koho umelo vytvorili ako Dubas priest,Hečko family,Grun revival,Madam a komplet všetci čo maju niečo so superstar Na zdravie!
Zaznamenané

musicman
inventár podniku
Príspevkov: 4903

« Odpoveď #61 kedy: 07. Február , 2009, 22:17:37 »

podla mna zaklad je že kapela nesmie byt umelo vytvorena s tym ludi naojebeš Zdravíčko Zdravíčko v našej historii nik neprerazil koho umelo vytvorili ako Dubas priest,Hečko family,Grun revival,Madam a komplet všetci čo maju niečo so superstar Na zdravie!

a teraz mi vysvetli preco sa predava tolko vibratorov  Bavím sa skvele  tie su umele a prerazili
« Posledná zmena: 07. Február , 2009, 22:22:37 od musicman » Zaznamenané

http://www.999th.eu         RIG:  2x DIGIDESIGN PRO TOOLS HD3, 3 x DIGIDESIGN 192 I/O ANALOG , DIGIDESIGN PRE, Focusrite, UAD, J&T       http://www.facebook.com/pages/999th-studio/124192809296?v=wall&ref=ts
Kimlo
stály hosť
Príspevkov: 754

comfortably numb

« Odpoveď #62 kedy: 07. Február , 2009, 22:22:43 »

ved jasne. povedzme si uprimne kolkych ludi zo 100 zaujima na spevacke spev Huh! zeby maximalne dvoch ?

v tom pripade som jedne z tych dvoch.
Zaznamenané

Ibanez Blazer Custom
Epiphone LP Standard
http://forum.gitaristi.sk/index.php/topic,71076.0.html
homar
inventár podniku
Príspevkov: 3635

« Odpoveď #63 kedy: 08. Február , 2009, 00:00:25 »

a teraz mi vysvetli preco sa predava tolko vibratorov  Bavím sa skvele  tie su umele a prerazili
vsetko to skoncilo v pici len vibrator je na to nejak stavany tak preto sa mu vo svete (a ne len tam) tak dari Bavím sa skvele
Zaznamenané

Fender Stratocaster, Epiphone Les Paul Standard
Marshall JCM 900 MkIII, Marshall 1960B Lead
TC-Electronic Nova System
yeah
Hosť
« Odpoveď #64 kedy: 08. Február , 2009, 01:37:13 »

A Cmorik? Smatanova? (ta je z konkurencnej "umelej" sutaze coca cola pop star)
Ved obaja su slavici nie?  Žmurk
Zaznamenané
Pitu
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 6373

guitarist

« Odpoveď #65 kedy: 08. Február , 2009, 02:32:10 »

Joe - všetkých, ktorých si spomenul, prerazili v našej popmusic a dosť podstatne. Žmurk
Zaznamenané

Kimlo
stály hosť

comfortably numb

« Odpoveď #66 kedy: 08. Február , 2009, 08:31:42 »

Joe - všetkých, ktorých si spomenul, prerazili v našej popmusic a dosť podstatne. Žmurk

ja znich nikoho nepoznam  Popiskujem si
Zaznamenané

Ibanez Blazer Custom
Epiphone LP Standard
joe
inventár podniku

HEEEJ JOE !!!!!!

« Odpoveď #67 kedy: 08. Február , 2009, 09:48:15 »

ja som nemyslel že fungovali to viem v takych kapelach som hral aj ja ,myslel som že nestali sa z nich hviezdy ako elan,team,tublatanka,žbirka,desmod,smatanka,peha,........
jasne že su znamy ale naplnia niekde salu????nemyslim že bude akcia o niečom inom ale samostatny koncert Zdravíčko
Zaznamenané

spyros
inventár podniku
Príspevkov: 4852

« Odpoveď #68 kedy: 08. Február , 2009, 10:04:25 »

Nevymyslaj... akoze suredencov Heckovcov stvorili umelym oplodnenim  Na zdravie!

Add Superstar: minimalne Cmorik a Predna su stalice popmusic. Celkom uspech.
Zaznamenané

Greece Catholic Anarchist Bishop of Manhimself
spyros
inventár podniku
Príspevkov: 4852

« Odpoveď #69 kedy: 08. Február , 2009, 10:05:13 »

v tom pripade som jedne z tych dvoch.

V horsom pripade pri vzorke zo 100 si jeden zo styroch  Na zdravie!
Zaznamenané

Greece Catholic Anarchist Bishop of Manhimself
joe
inventár podniku

HEEEJ JOE !!!!!!

« Odpoveď #70 kedy: 08. Február , 2009, 10:13:54 »

Nevymyslaj... akoze suredencov Heckovcov stvorili umelym oplodnenim  Na zdravie!

Add Superstar: minimalne Cmorik a Predna su stalice popmusic. Celkom uspech.
ty vajco napisal som :jedna vec že su znami ale urob v kulturaku koncert,, Predna???viac ich bude na javisku ako v hladisku (hravaju podnikove akcie a diskoteky)..Cmoro ??je zaujimave aky je znamy a kolko ho hraju,ale solo koncert dojde par mamin u mna je hviezda kapela ala Sliže zaplnia všade salu aj 10 krat za sebou Zdravíčko,Dubaska kedysi to iste zaplnila salu možno doma v stropkove ale nie pred vyplatu
ja osobne uznavam každeho kto ma odvahu sa postavit na javisko Zdravíčko
« Posledná zmena: 08. Február , 2009, 10:15:59 od joe » Zaznamenané

rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #71 kedy: 08. Február , 2009, 10:19:28 »

... a Predna su stalice popmusic. ..

no neviem... priznam sa, ze ako neposluchac radia trochu nemam prehlad, ale aj tak - Predna je stalica popmusic ?
Zaznamenané
Kimlo
stály hosť

comfortably numb

« Odpoveď #72 kedy: 08. Február , 2009, 10:20:14 »

no neviem... priznam sa, ze ako neposluchac radia trochu nemam prehlad, ale aj tak - Predna je stalica popmusic ?

posledne 2 roky asi ano...  Bavím sa skvele
Zaznamenané

Ibanez Blazer Custom
Epiphone LP Standard
temo
miestny štamgast
Príspevkov: 1928

LONG LIFE ROCK,N,ROLL

« Odpoveď #73 kedy: 08. Február , 2009, 10:24:15 »

Ja neviem ale táto debata je asi o srande,ved sa len pozrime okolo seba,ktorákoľvek poloamatérska zahraničná kapela =nápad,image,energia  Bavím sa skvele
                                                                                                                                         profesionálna  slovenská kapela= nuda,socikovský image  Bavím sa skvele
stále im nesiahame ani po päty tak neviem čo riešime,pri všetkej úcte k Durimu Kupcovi a jeho kolegom ale takto vyzerá hviezdna kapela? unudení profíci ktorí v duchu rátajú koľko im firemná akcia vynesie  Bavím sa skvele
« Posledná zmena: 08. Február , 2009, 10:24:34 od temo » Zaznamenané

LET´S GO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
joe
inventár podniku

HEEEJ JOE !!!!!!

« Odpoveď #74 kedy: 08. Február , 2009, 10:25:54 »

posledne 2 roky asi ano...  Bavím sa skvele
pre toto ja nepčuvam radio,lebo tam nič poradne nepustia,zaujimave že Sliže nepuštaju do eteru a ludia na nich vo velkom chodia
Zaznamenané

Strán: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 96 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.045 sekund, 23 otázok.