zakky
Hosť
|
|
« Odpoveď #165 kedy: 16. Február , 2009, 11:02:23 » |
|
ano tato je omnoho lepsia jak to co bolo. keby bola gitara mesa a nie marshall bolo by to este lepsie
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #166 kedy: 16. Február , 2009, 11:21:48 » |
|
ja mam len jednu cisto technicku otazku.. kolkym ucinkujucim kapelam zlozil song Jimi Cimbala??? lebo ako tak pozeram tak aj u Chrenka je to tak, aj u Simka.. este niekomu dalsiemu v tejto sutazi?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
zakky
Hosť
|
|
« Odpoveď #167 kedy: 16. Február , 2009, 11:24:51 » |
|
myslim ze aj zuzke je to na tom zozname tusim. najvacsia sranda ze tie jeho veci su asi najpocuvatelnejsie
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #168 kedy: 16. Február , 2009, 11:26:27 » |
|
zo Simka som mal taky pocit, ze kebyze moze a neovplyvni to ten song tak by to najradsej venoval Dimebagovi :D
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
temo
|
|
« Odpoveď #169 kedy: 16. Február , 2009, 11:26:35 » |
|
ja mam len jednu cisto technicku otazku.. kolkym ucinkujucim kapelam zlozil song Jimi Cimbala??? lebo ako tak pozeram tak aj u Chrenka je to tak, aj u Simka.. este niekomu dalsiemu v tejto sutazi?
Barbora Balúchová a Red Rose – Nakoniec /J. Cimbala – M. Jurika, M. Brezáni Michal Chrenko – Proti prúdu /J. Cimbala – M. Jurika, M. Brezáni/ Robo Šimko a skupina Mass Riot – Môj anjel spí /R. Šimko, J. Cimbala - M. Jurika, M. Brezáni
|
|
|
Zaznamenané
|
LET´S GO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
joe
|
|
« Odpoveď #170 kedy: 16. Február , 2009, 11:27:26 » |
|
ano tato je omnoho lepsia jak to co bolo. keby bola gitara mesa a nie marshall bolo by to este lepsie no to určite vidno že tomu nerozumieš
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
temo
|
|
« Odpoveď #171 kedy: 16. Február , 2009, 11:28:06 » |
|
no to určite vidno že tomu nerozumieš Dobré ráno..............ty prečo nesúťažíš?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
joe
|
|
« Odpoveď #172 kedy: 16. Február , 2009, 11:29:11 » |
|
Barbora Balúchová a Red Rose – Nakoniec /J. Cimbala – M. Jurika, M. Brezáni Michal Chrenko – Proti prúdu /J. Cimbala – M. Jurika, M. Brezáni/ Robo Šimko a skupina Mass Riot – Môj anjel spí /R. Šimko, J. Cimbala - M. Jurika, M. Brezáni takže Jimi vyhra tak či tak
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
temo
|
|
« Odpoveď #173 kedy: 16. Február , 2009, 11:31:47 » |
|
Ty si tam poslal pesničky pod akým pseudonymom aby ťa neodhalili?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
joe
|
|
« Odpoveď #174 kedy: 16. Február , 2009, 11:37:49 » |
|
Dobré ráno..............ty prečo nesúťažíš? mam hrdost a neznašam ked sa sutažiiii,to akoby som chcel zbohatnut podavanim Lota.. a tieto sutaže ala svetove ?? to čo tam predviedli je taka dedinska liga asi nova ABBA tam od nas nebude boli ma hnata tak neryp
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
RobG
|
|
« Odpoveď #175 kedy: 16. Február , 2009, 11:39:17 » |
|
Infoška z 1 ruky. jeden kamoš má agentúru a chcel organizovať koncert DESMOD, manager sa mu prekecol, že vtedy a vtedy nemôže, lebo sú v Moskve...som zvedavý či sa Kožuch chvastal, prekecol alebo si robil pi../to sa mi nezdá, lebo agantúra je solventná/...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
musicman
|
|
« Odpoveď #176 kedy: 16. Február , 2009, 11:42:29 » |
|
vitaz je jasny, porota dostane zaplatene, na SMS sa zarobi vsetci su spokojni len ta hudba je stale na hovno
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
temo
|
|
« Odpoveď #177 kedy: 16. Február , 2009, 11:44:08 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
temo
|
|
« Odpoveď #178 kedy: 16. Február , 2009, 11:44:56 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
joe
|
|
« Odpoveď #179 kedy: 16. Február , 2009, 11:45:42 » |
|
vitaz je jasny, porota dostane zaplatene, na SMS sa zarobi vsetci su spokojni len ta hudba je stale na hovno a sklamane naivne xichty ktore si predstavovali ako maju tlačovku v Moskve, potom turne po zemeguli a potom dalšie planety mali tam poslat rovno Kuliho a nešaškovat tu ..len čo platime SMSky
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|