Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: VENUJTE 2% z daní aj na podporu gitarového fóra. Ďakujeme!!
29. November , 2024, 18:50:56
Strán: 1 ... 12 13 [14] 15 16 ... 96 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Eurosong  (Prečítané 250761 krát)
0 užívateľov a 55 Hostí prehliada túto tému.
joe
inventár podniku
Príspevkov: 4779

HEEEJ JOE !!!!!!

« Odpoveď #195 kedy: 16. Február , 2009, 13:39:07 »

http://michalchrenko.com/hudba.php ak chces tu pesnicku tak ta je tu
diky a cela ta včerajšia sranda nieje niekde?Huh!?
Zaznamenané

temo
miestny štamgast
Príspevkov: 1928

LONG LIFE ROCK,N,ROLL

« Odpoveď #196 kedy: 16. Február , 2009, 13:42:52 »

V archíve STV sa to pre istotu nenachádza ,jedine že by to mal nejaký úchylák nahraté na videu,popýtaj sa tu na fóre, Bavím sa skvele Bavím sa skvele Bavím sa skvele
Zaznamenané

LET´S GO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
joe
inventár podniku

HEEEJ JOE !!!!!!

« Odpoveď #197 kedy: 16. Február , 2009, 13:47:08 »

pred tyzdnom bolo odovzdavanie cien grammy a tam hrali vsetci na zivo! Aj ked vacsina z nich s chybami..
co sa tyka eurosongu, tak vela veci nestastne riesenych
scena - keby mali aspon dve podia pre skupiny a jedno na uvadzanie tak by sa stihalo hrat live
dizajn a dramaturgia sceny - preplnene sprostostami, same LEDky na ktorych pustaju voloviny - LED podium pekne, ale radsej tri normalne..
porota - Lucenic tam je akoze na co? Je dost ludi ktori si to miesto zasluzia viac a co k tomu maju naozaj co povedat.
Pyco - je jeden z najlepsich moderatorov tohoto tv formatu, ale uz zas?? Slovensky showbiznis stale toci dokola rovnake mena a mozme sa cudovat, ze je tazke sa presadit..
kamera a zvuk - na VSMU sa tieto veci studuju a je tam vela talentovanych mladych ludi, ale ti radsej odidu do zahranicia a potom to vyzera tak ako na eurosongu..

presne tak a potom bodaj by nam to tu neliezlo na nervy tu sa par ludi sustavne nabaluje a my ludia aj z kapelami to zacvakame(smskami) a sme za kooooo... kooo.......    tov!!je to ako za komančov furt ty isty..
PS ta chrenkovka zo študia je pekna tiež by som tie gitary nabrusil ale je to  vec producenta,ako to zaspieval ??
Zaznamenané

zakky
Hosť
« Odpoveď #198 kedy: 16. Február , 2009, 13:48:51 »

to este nebolo, to bude asi az nabuduce
Zaznamenané
kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #199 kedy: 16. Február , 2009, 13:55:40 »

Joe najdes to tu dal som ti to rovno vyhladat.. http://www.youtube.com/results?search_type=&search_query=eurovision+2009+slovakia&aq=f

vlastne tu mas separe linky:

Kotula
Frau Burian
Simko Grindcore
Hudba z Marsu
Petra Kepenova
Alone (dpc to co je)
VIP s Miskom Kovalcikom

neviem ci tam bolo toho viac vcera.. ja som to kukal tiez len dnes v praci na youtube

« Posledná zmena: 16. Február , 2009, 14:00:39 od kaolko » Zaznamenané

MaTeS
stály hosť
Príspevkov: 1353

digitál je digitál, ten ničím nenahradíš ..

« Odpoveď #200 kedy: 16. Február , 2009, 13:57:02 »

presne tak a potom bodaj by nam to tu neliezlo na nervy tu sa par ludi sustavne nabaluje a my ludia aj z kapelami to zacvakame(smskami) a sme za kooooo... kooo.......    tov!!je to ako za komančov furt ty isty..
PS ta chrenkovka zo študia je pekna tiež by som tie gitary nabrusil ale je to  vec producenta,ako to zaspieval ??
Slovensko je male, to je najvacsi pruser. Maly trh pre malo ludi, malo odbornikov, malo talentov.. Sa ani necudujem, ze sa boja vsadit na novu krv a radsej daju stare a overene aj ked vedia, ze to nebude top.
Je tu financna kriza a ta showbiznis postihne tiez, uz si elanisti nebudu moct pytat co si pytaju a to plati aj pre plno inych. Slovensky divak a posluchac by uz mal konecne dospiet a povedat starym vykopavkam co su na trhu uz desatrocia DOVIDENIA !  
Mam pocit ako keby sme neregistrovali tie rozdiely oproti zahraniciu.

tu su videa http://www.esctoday.com/news/read/13255

precitajte si komenty co su pod videami a reakcie ludi v diskusii..
« Posledná zmena: 16. Február , 2009, 14:09:08 od MaTeS » Zaznamenané

FALLGRAPP
yngwinier
stály hosť
Príspevkov: 1024

« Odpoveď #201 kedy: 16. Február , 2009, 14:15:54 »

Ako pozeram tie ukazky, tak ide o halfplayback, nie o uplny playback
Zaznamenané
fataljoe
stály hosť
Príspevkov: 756

"skill comes first"

« Odpoveď #202 kedy: 16. Február , 2009, 14:20:08 »

boha ved ten Kotula spieva miestami falosne jak svina...to ma byt ako profik??? kua de sme
Zaznamenané

Not everyone likes METAL....  FUCK THEM!!!!
RobG
inventár podniku
Príspevkov: 3484

« Odpoveď #203 kedy: 16. Február , 2009, 14:24:02 »

falošný spev sa dá odpustiť spevákovi ak je osobbnosť. Z týchto ľudí mám pociť, že ich tam niekto poslal a trpia pri tom... Na zdravie!
Zaznamenané
joe
inventár podniku

HEEEJ JOE !!!!!!

« Odpoveď #204 kedy: 16. Február , 2009, 14:27:20 »

pozrel som si to a nevidim tam zlu pesničku,len určite ich Desmod zvalcuje a v Moskve ani nevravim,u nas sa nerodi muzika svetoveho razu a ani nikdy nebude(narod holubičí)je mi luto tych interpretov ale tak to chodi,vadia mi stale tie iste ksichtyv  showbiznise" už sa tam niektori citia ,že naozaj by to bez nich nešlo Bavím sa skvele Bavím sa skvele
Zaznamenané

GHS
Hosť
« Odpoveď #205 kedy: 16. Február , 2009, 14:29:51 »

Zdravíčko Ja som si vcera pozrel radsej Slavnosti sněženek ... bolo to pre mna plnohodnotnejsie.   Na zdravie!
Zaznamenané
temo
miestny štamgast

LONG LIFE ROCK,N,ROLL

« Odpoveď #206 kedy: 16. Február , 2009, 14:30:56 »

pozrel som si to a nevidim tam zlu pesničku,len určite ich Desmod zvalcuje a v Moskve ani nevravim,u nas sa nerodi muzika svetoveho razu a ani nikdy nebude(narod holubičí)je mi luto tych interpretov ale tak to chodi,vadia mi stale tie iste ksichtyv  showbiznise" už sa tam niektori citia ,že naozaj by to bez nich nešlo Bavím sa skvele Bavím sa skvele
Skoro všetky pesničky čo tam odzneli sú staromódne a dosť zlé  Nezahrávaj sa
Zaznamenané

temo
miestny štamgast

LONG LIFE ROCK,N,ROLL

« Odpoveď #207 kedy: 16. Február , 2009, 14:31:30 »

toto som dostal do mailu  Bavím sa skvele  Bavím sa skvele  Bavím sa skvele
Mili zurnalisti,

neviem ako sa to bude zdat vam, ale ja som presvedceny, ze ide o cisty konflikt zaujmov.
Pozrite si http://www.soza.sk/index.php?page=mainbrowser&type=0&openmenutop=47&idtop=47 ,
resp. prilohu, a dozviete sa, ze vo vedeni (organoch) soza sedia napriklad:
popovic, strasser, brezani, jurika, patejdl

Nasledne si pozrite: http://www.stv.sk/eurosong/45914/toto-su-porotcovia-eurosongu
Jednym z  porotcov slovenskej casti sutaze Eurovision Song Contest 2009 je anton popovic.
Ten isty popovic, ktory je clenom kontrolnej komisie soza, pre istotu aj s brezanim...
A teraz si pozrite: http://www.stv.sk/eurosong/45706/abecedny-zoznam-semifinalistov
Mali by sa vam objavit mena 50 - tich interpretov, spolu s nazvami skladieb a menami autorov
ktorych vybral tajomny a verejnosti ani sutaziacim menovite nepredstaveny
TIM HUDOBNYCH DRAMATURGOV - podla stv mal tyzden co robit, aby vybral to najlepsie
Podla mna aj dlhsie, pretoze vykonali znacnu nadpracu - viem dokazat, ze skupina, ktora bola vybrata do slovenskej semifinalovej patdesiatky, uvedenej v mediach, v nej zrazu nie je a v zozname sa objavuju interpreti a skladby, ktori tam predtym nefigurovali!
Ale aby som nezabudol, v slovenskom semifinale su ako autori hojne zastupeni aj chlapci z vedenia (organov) soza - brezani 4x, jurika 5x, s. strasser 2x , patejdl 2x ... Ked to raz niekomu pise, tak asi neni o cem. Bude podla vas tonko popovic nestrannym porotcom?
Nejde nahodou o flagrantny KONFLIKT ZAUJMOV? Nemala by sa verejnost od verejnopravnej a obcanmi platenej STV dozvediet pravdu? Bavím sa skvele Bavím sa skvele Bavím sa skvele
Zaznamenané

yngwinier
stály hosť
Príspevkov: 1024

« Odpoveď #208 kedy: 16. Február , 2009, 14:33:40 »

pesnicky nie su s vynimkou 1-2 uplne zle, ale je to priemer, take bezne, kazdodenne...Ono si zas netreba robit ziadne iluzie, ten Rus co vyhral minule, bol tiez nic moc...tie festivalove sarady su proste take nejapne z pohladu pesniciek. Obcas motyka vystreli a aj normalna pesnicka sa najde, ale len malokedy
Zaznamenané
MaTeS
stály hosť
Príspevkov: 1353

digitál je digitál, ten ničím nenahradíš ..

« Odpoveď #209 kedy: 16. Február , 2009, 14:34:41 »

a je to vonku Si píš!!! to je ta nasa hudobna mafia..  Zdravíčko

sozu treba celu zrusit.
« Posledná zmena: 16. Február , 2009, 14:35:00 od MaTeS » Zaznamenané

FALLGRAPP
Strán: 1 ... 12 13 [14] 15 16 ... 96 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.06 sekund, 23 otázok.