Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Zaregistroval si sa, ale ten prekliaty mail nechodí a stále nechodí?

Skontroluj si SPAM.

(fakt, robíme, čo sa dá, ale gmail.com si nedá povedať)
29. November , 2024, 20:52:08
Strán: 1 ... 22 23 [24] 25 26 ... 96 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Eurosong  (Prečítané 250895 krát)
0 užívateľov a 8 Hostí prehliada túto tému.
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210

« Odpoveď #345 kedy: 18. Február , 2009, 17:44:38 »

mozno nie az tak v mejakepe ako vo fotosope Beeee

jezis to zavidite este aj tie prsia jej ?  ?§!.
Zaznamenané

musicman
inventár podniku
Príspevkov: 4903

« Odpoveď #346 kedy: 18. Február , 2009, 17:53:02 »

ale no, neverim, ze to je az tak v mejkape  Žmurk

na starej p*** dobre sa cvici. ak sa ti paci mozna je na mladych zajacikov  :)
Zaznamenané

http://www.999th.eu         RIG:  2x DIGIDESIGN PRO TOOLS HD3, 3 x DIGIDESIGN 192 I/O ANALOG , DIGIDESIGN PRE, Focusrite, UAD, J&T       http://www.facebook.com/pages/999th-studio/124192809296?v=wall&ref=ts
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku

« Odpoveď #347 kedy: 18. Február , 2009, 18:03:18 »

joj, zas sa to ubera inac, no nic...necham tak.
Zaznamenané

predator
Hosť
« Odpoveď #348 kedy: 18. Február , 2009, 19:26:26 »

ja neviem, mne sa aj dnesny desmod paci, maju dobre melodicke pesnicky a ze je to pop ? noaco. aj tak len podaktori asi zavidite...

Nepochopil si. Nič proti dobrému popu. Pod pojmom dobrý pop by som si však predstavil trebárs takého Stinga, Joe Cockera, Tinu Turner, Dionne Warwick, Celine Dion, Bruce Springsteena atď atď ... Desmod ani náhodou. Na to je tá hudba príliš jednorozmerná. Porovnaj trebárs s týmto, toto zložil skladateľ a nie iba niekto, čo vie dať dohromady pár akordov, tá skladba má príbeh, spád, gradáciu -

A ďalšia vec je, že problém je v inom ako v štýle. Je v násilnej štylizácii. Desmod bol, rovnako ako predtým Gladiátor, voľakedy na tunajšie pomery veľmi dobrá metalová kapela. Akonáhle otočili kormidlo a z tvrdých rockerov sa snažili rýchlo prešaltovať na popstars, ich hudba sa začala meniť nielen štýlovo, ale aj kvalitatívne išla dole. Proste ak raz niečo robíš dobre a potom pre nejaké dôvody (prachy, predajnosť, hranosť v médiách) musíš začať robiť niečo úplne iné, nikdy to nebudeš robiť tak dobre ako to, v čom si hudobne vyrástol a čo si mal rád. Furt bude poznať, že je to účelové, neúprimné, nasilu. Je to rovnako násilné, ako keby trebárs Madonna jedného dňa povedala, že končí s popom a bude z nej thrashmetalová diva. Nikto by jej to už neuveril. Nie preto, že by to nedokázala. Preto, že ona nikdy nebude muziku cítiť a vnímať ako metalistka. A o tom to je. O úprimnosti k poslucháčom aj k sebe.
« Posledná zmena: 18. Február , 2009, 19:27:57 od Predator » Zaznamenané
urmo
pravidelný návštevník
Príspevkov: 372

« Odpoveď #349 kedy: 18. Február , 2009, 19:48:47 »

ad predator: To je tak, ze v amerike si davaju robit pop špičkovym jazzovym alebo klasikym muzikantom eventuelne skladatelom a tu si mysli ze ju moze robit kazdy. Ked by si kazdy troska rozobral tu muziku ako taku, tak zisti ze v tej americkej sa nadherne vedu hlasy, perfektne modulacie, vedenie melodie, fory s harmoniou, dokonca v pope take paradne kontrapunkty, ze na posratie, kadencie co maju hlavu a patu, nevravim o rytmike a celkovej instrumentacii a o tom ako tie kapely slapu pri zivych vystupeniach. To v slovenskej sa vyskytuje len vazne obcas, aj to len starej. Dneska vyhrava to co pocut kazdy den.
Zaznamenané

mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku

« Odpoveď #350 kedy: 18. Február , 2009, 19:50:43 »

hm a to, ze to tam neni taka zlozitost je automaticky, zle ?
Zaznamenané

predator
Hosť
« Odpoveď #351 kedy: 18. Február , 2009, 19:53:25 »

ad predator: To je tak, ze v amerike si davaju robit pop špičkovym jazzovym alebo klasikym muzikantom eventuelne skladatelom a tu si mysli ze ju moze robit kazdy. Ked by si kazdy troska rozobral tu muziku ako taku, tak zisti ze v tej americkej sa nadherne vedu hlasy, perfektne modulacie, vedenie melodie, fory s harmoniou, dokonca v pope take paradne kontrapunkty, ze na posratie, kadencie co maju hlavu a patu, nevravim o rytmike a celkovej instrumentacii a o tom ako tie kapely slapu pri zivych vystupeniach. To v slovenskej sa vyskytuje len vazne obcas, aj to len starej. Dneska vyhrava to co pocut kazdy den.
Túto ukážku som hodil preto, aby bolo jasné, že vonku sa aj pop berie ako plnohodnotná hudba, ktorá sa nemusí hanbiť ani popri jazze a klasike, a tu je každý presvedčený, že keď zvládne pri táboráku zahrať G, C a D, je plne kvalifikovaný songwriter pop music. A takýchto "táborníkov" tu máme fúru a každý si myslí, že skladá špičkové songy  Bavím sa skvele  Na zdravie!

Tu nejde o zložitosť. Tu ide o nápaditosť. O nápad. O niečo, čo v slovpope nie je už dobrých 15 rokov.
Zaznamenané
urmo
pravidelný návštevník

« Odpoveď #352 kedy: 18. Február , 2009, 20:00:05 »

hm a to, ze to tam neni taka zlozitost je automaticky, zle ?

pocuješ TU zlozitost? To je David Foster  http://en.wikipedia.org/wiki/David_Foster preto je to dobre, lebo ten clovek to proste vie do hlbky.

« Posledná zmena: 18. Február , 2009, 20:03:44 od urmo » Zaznamenané

traktor
pravidelný návštevník
Príspevkov: 700

« Odpoveď #353 kedy: 18. Február , 2009, 20:07:57 »

neni momentalny americky pop napriklad toto ?       ...podla mna vacsina dnesneho americkeho popu je robena na kompe
Zaznamenané
predator
Hosť
« Odpoveď #354 kedy: 18. Február , 2009, 20:10:08 »

Prihodím niečo staršie, jednoduchšie, ale tiež s výrazným nápadom.

Zaznamenané
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku

« Odpoveď #355 kedy: 18. Február , 2009, 20:10:51 »

opakujem A CO KED JE TO ZLOZITE ? to sa mi nemoze pacit jednoducha pesnicka od desmodu ? alebo mi nieco unika ? resp ked je jednoducha nema napad ?
« Posledná zmena: 18. Február , 2009, 20:13:24 od mario bross » Zaznamenané

urmo
pravidelný návštevník

« Odpoveď #356 kedy: 18. Február , 2009, 20:14:39 »

neni momentalny americky pop napriklad toto ?       ...podla mna vacsina dnesneho americkeho popu je robena na kompe

Writer(s)   Robert Allen, Andre Merritt, Chris Brown[1]

To ze rihanna, pussy cat dolls a pod je odpad je fakt, ale to je vec biznisu. Lenze kukni sa pod to a pisu sa tam tito. Spickovi muzikanti. :)
Zaznamenané

predator
Hosť
« Odpoveď #357 kedy: 18. Február , 2009, 20:15:30 »

opakujem A CO KED JE TO ZLOZITE ? to sa mi nemoze pacit jednoducha pesnicka od desmodu ? alebo mi nieco unika ?

Áno, uniká. Urmo aj ja sme ti hodili nejaké jednoduché songy, ktoré napriek tomu majú šťavu a nápad. To, čo ti uniká, je, že to nie je o jednoduchosti či zložitosti, ale o nápade. Aj z 4-5 akordov sa dá zložiť dobrá pieseň, keď ich skombinuješ v rytmike ináč ako 156465674 ľudí pred tebou.

Ale, samozrejme, páčiť sa ti môže čo chce ... proti gustu žiaden dišputát.
Zaznamenané
zakky
Hosť
« Odpoveď #358 kedy: 18. Február , 2009, 20:17:09 »

predator ty si zaspal asi v roku 85
Zaznamenané
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku

« Odpoveď #359 kedy: 18. Február , 2009, 20:17:45 »

takze neunika. paci sa mi jednoduchy desmod a ma pre mna stavu a napad a nepaci sa mi tina turner a jej tance - ano, nic mi neunika.

mna len tak zaujalo, ako sa tu mudro pise, ze co je dobre a co nie a pritom pesnicka moze byt dobra aj ked ma 3 akordy.
Zaznamenané

Strán: 1 ... 22 23 [24] 25 26 ... 96 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.056 sekund, 23 otázok.