mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210
|
|
« Odpoveď #405 kedy: 18. Február , 2009, 21:57:07 » |
|
Myslim si, ze Spyros to myslel s nadhladom trosku. Nie tak vazne, ako Mario. ak ano, tak beriem, ale v tom pripade by sa mi to ani necelo davat na zeleno a do stlpca mario tusim dnes niesi vo svojej kozi co ti nedala zajebat stara? o to sa neboj fuj, ze zajebat...ake skarede - ty musis byt riadne hovado, ze ? a ten koko*t na moju adresu z inej temy som videl a pamatam nove trenky.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
temo
|
|
« Odpoveď #406 kedy: 18. Február , 2009, 21:57:50 » |
|
Podaktorí ak nie väčšina ani tomu radšej nechceme porozumieť a radšej budeme žiť v nevedomosti a temnote
|
|
|
Zaznamenané
|
LET´S GO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
|
|
« Odpoveď #407 kedy: 18. Február , 2009, 21:58:50 » |
|
Mario, neber to osobne. pochop vsak, ze Desmod je pruser a ich texty obzvlast. Su horsie ako muzika a samotny pokus o spev. ato je tragedia. nebud jeden s tych, co tomu nezmyslu uverili. je daleko viec krajsich,pravdivejsich a hlavne umeleckejsich PIESNI ako od spominaneho grcu. Neuraz sa kamo vadim jasne, ved som to aj napisal, ze desmod nepocuvam a viem, ze su aj ovela krajsie. mne islo o to, ze sa to umyselne prekruca, aj ked ten text tak napisany neni. ale vidim, ze to tazko vysvetlit - ale je mi to jedno, ja si myslim svoje
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
|
|
« Odpoveď #409 kedy: 18. Február , 2009, 22:02:25 » |
|
Prečo riesime Desmod ? Podme robit lepsiu muziku, s ktorou ich preskocime a budeme pocuvanejsi. NIE mudro.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Zeck
|
|
« Odpoveď #410 kedy: 18. Február , 2009, 22:03:51 » |
|
Prečo riesime Desmod ? Podme robit lepsiu muziku, s ktorou ich preskocime a budeme pocuvanejsi. NIE nebud romanticky optimista. popmusic je obchod ako kazdy iny. a v desmode to vedia velmi dobre.
|
|
|
Zaznamenané
|
"We're going to create something that they can't steal because they can't play it." :-) - Thelonious Monk
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #411 kedy: 18. Február , 2009, 22:04:35 » |
|
nebud romanticky optimista. popmusic je obchod ako kazdy iny. a v desmode to vedia velmi dobre. No vsak OK, tak preco su oni tam, kde su, a my tam, kde sme ? Resp. Preco sa im to podarilo ?
|
|
« Posledná zmena: 18. Február , 2009, 22:05:14 od Branko »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Zeck
|
|
« Odpoveď #412 kedy: 18. Február , 2009, 22:06:15 » |
|
No vsak OK, tak preco su oni tam, kde su, a my tam, kde sme ?
a kto ti brani ist za nejakym znamym producentom, ktory ma dobre kontakty, dat mu par tisic € a povedat, ze kde chces byt. on ti povie ze co sa da robit. mna sa nepytaj.
|
|
|
Zaznamenané
|
"We're going to create something that they can't steal because they can't play it." :-) - Thelonious Monk
|
|
|
spyros
|
|
« Odpoveď #413 kedy: 18. Február , 2009, 22:06:18 » |
|
Prečo riesime Desmod ? Podme robit lepsiu muziku, s ktorou ich preskocime a budeme pocuvanejsi. NIE Good luck, ale da sa nepodliezt latku a je vela pripadov aj v nasej popmusic, namatkovo z mastodontov Team, Muller, Zbirka, co ma len tak v rzchlosti napadlo.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Krtko
*** BACHAR ***
miestny štamgast
Príspevkov: 2659
|
|
« Odpoveď #414 kedy: 18. Február , 2009, 22:06:34 » |
|
Prečo riesime Desmod ? Podme robit lepsiu muziku, s ktorou ich preskocime a budeme pocuvanejsi. NIE ja som nad tim tiez uvazoval ze ci by sa nedalo nabalit na pope , ale veru take kokotiny treba aj vedie povymyslat, spravit hit (i ked z muzikantskeho hladiska jednoduchu picovinu) ale hit pre nemuzikantov s chytlavim vsetkim, tak to nie vobec jednoduche.. to je vec ktoru napriklad desmod vedia
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #415 kedy: 18. Február , 2009, 22:08:28 » |
|
Vidno, ze ste nepochopili podstatu toho, co som napisal... Islo mi tu skor o to, ze kyda sa tu na hocikoho, kto nie je na fore, alebo vseobecne na lepsich, uspesnejsich muzikantov...atd. atd... Tak treba vyhrnut rukavy a robit vsetko pre to, aby sme nemuseli pindat na take kapely ako Desmod, Tasler a pod.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Dorian
|
|
« Odpoveď #416 kedy: 18. Február , 2009, 22:10:34 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Dorian
|
|
« Odpoveď #417 kedy: 18. Február , 2009, 22:12:37 » |
|
Vidno, ze ste nepochopili podstatu toho, co som napisal... Islo mi tu skor o to, ze kyda sa tu na hocikoho, kto nie je na fore, alebo vseobecne na lepsich, uspesnejsich muzikantov...atd. atd... Tak treba vyhrnut rukavy a robit vsetko pre to, aby sme nemuseli pindat na take kapely ako Desmod, Tasler a pod. Raz pochopis. Bud si ale isty, ze ak zostanes verny tomu co robis (hovorim o sposobe hry aku hras a paci sa mi) budes jednym z nas. picujucich a pindajucich do konca zivota
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
jtakac
|
|
« Odpoveď #418 kedy: 18. Február , 2009, 22:13:18 » |
|
Good luck, ale da sa nepodliezt latku a je vela pripadov aj v nasej popmusic, namatkovo z mastodontov Team, Muller, Zbirka, co ma len tak v rzchlosti napadlo.
menim temu,podme sa bavit o zbirkovi teraz ..podla mna dementnejsie, nudnejsie a hlupejsie pesnicky ako robi zbirka len tazko najdeme, dokonca aj v slovenskej popmusic, to fakt si vypocujem stokrat radsej desmod, ako mirka zbirka
|
|
|
Zaznamenané
|
mam 3 cinske gitary a POD, ale to nevadi, lebo zvuk je vraj v prstoch
|
|
|
|
|