Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Zaregistroval si sa, ale ten prekliaty mail nechodí a stále nechodí?

Skontroluj si SPAM.

(fakt, robíme, čo sa dá, ale gmail.com si nedá povedať)
29. November , 2024, 18:31:39
Strán: 1 ... 26 27 [28] 29 30 ... 96 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Eurosong  (Prečítané 250489 krát)
0 užívateľov a 38 Hostí prehliada túto tému.
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210

« Odpoveď #405 kedy: 18. Február , 2009, 21:57:07 »

Myslim si, ze Spyros to myslel s nadhladom trosku. Nie tak vazne, ako Mario.  Na zdravie!

ak ano, tak beriem, ale v tom pripade by sa mi to ani necelo davat na zeleno a do stlpca  :)

mario tusim dnes niesi vo svojej kozi Bavím sa skvele
co ti nedala zajebat stara? Bavím sa skvele Huh!

o to sa neboj  Som frajer fuj, ze zajebat...ake skarede - ty musis byt riadne hovado, ze ? a ten koko*t na moju adresu z inej temy som videl a pamatam  Zdravíčko

Bavím sa skvele Bavím sa skvele Bavím sa skvele Bavím sa skvele Bavím sa skvele Bavím sa skvele Bavím sa skvele Bavím sa skvele Bavím sa skvele Bavím sa skvele Bavím sa skvele Bavím sa skvele Bavím sa skvele Bavím sa skvele Bavím sa skvele Bavím sa skvele Bavím sa skvele Bavím sa skvele
Ja sa poštííííííííííííííííííííííím Si píš!!! Si píš!!! Si píš!!!  Bavím sa skvele Bavím sa skvele Bavím sa skvele Bavím sa skvele Bavím sa skvele Bavím sa skvele

nove trenky.
Zaznamenané

temo
miestny štamgast
Príspevkov: 1928

LONG LIFE ROCK,N,ROLL

« Odpoveď #406 kedy: 18. Február , 2009, 21:57:50 »

Podaktorí ak nie väčšina ani tomu radšej nechceme porozumieť a radšej budeme žiť v nevedomosti a temnote  Bavím sa skvele
Zaznamenané

LET´S GO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku

« Odpoveď #407 kedy: 18. Február , 2009, 21:58:50 »

Mario, neber to osobne. pochop vsak, ze Desmod je pruser a ich texty obzvlast. Su horsie ako muzika a samotny pokus o spev. ato je tragedia. nebud jeden s tych, co tomu nezmyslu uverili. je daleko viec krajsich,pravdivejsich a hlavne umeleckejsich PIESNI ako od spominaneho grcu. Neuraz sa kamo  Žmurk Žmurk

vadim jasne, ved som to aj napisal, ze desmod nepocuvam a viem, ze su aj ovela krajsie. mne islo o to, ze sa to umyselne prekruca, aj ked ten text tak napisany neni. ale vidim, ze to tazko vysvetlit - ale je mi to jedno, ja si myslim svoje  Na zdravie!
Zaznamenané

Branko
inventár podniku
Príspevkov: 13059

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #408 kedy: 18. Február , 2009, 22:01:45 »

Prečo riesime Desmod ? Podme robit lepsiu muziku, s ktorou ich preskocime a budeme pocuvanejsi. NIE Huh!  Na zdravie!
Zaznamenané

mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku

« Odpoveď #409 kedy: 18. Február , 2009, 22:02:25 »

Prečo riesime Desmod ? Podme robit lepsiu muziku, s ktorou ich preskocime a budeme pocuvanejsi. NIE Huh!  Na zdravie!

mudro.
Zaznamenané

Zeck
miestny štamgast
Príspevkov: 1675

« Odpoveď #410 kedy: 18. Február , 2009, 22:03:51 »

nebud romanticky optimista. popmusic je obchod ako kazdy iny. :) a v desmode to vedia velmi dobre. Som frajer
Zaznamenané

"We're going to create something that they can't steal  because they can't play it." :-)   - Thelonious Monk
Branko
inventár podniku

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #411 kedy: 18. Február , 2009, 22:04:35 »

nebud romanticky optimista. popmusic je obchod ako kazdy iny. :) a v desmode to vedia velmi dobre. Som frajer
No vsak OK, tak preco su oni tam, kde su, a my tam, kde sme ?
Resp. Preco sa im to podarilo ?
« Posledná zmena: 18. Február , 2009, 22:05:14 od Branko » Zaznamenané

Zeck
miestny štamgast
Príspevkov: 1675

« Odpoveď #412 kedy: 18. Február , 2009, 22:06:15 »

a kto ti brani ist za nejakym znamym producentom, ktory ma dobre kontakty, dat mu par tisic € a povedat, ze kde chces byt.
on ti povie ze co sa da robit. mna sa nepytaj. :) Na zdravie!
Zaznamenané

"We're going to create something that they can't steal  because they can't play it." :-)   - Thelonious Monk
spyros
inventár podniku
Príspevkov: 4852

« Odpoveď #413 kedy: 18. Február , 2009, 22:06:18 »

Good luck, ale da sa nepodliezt latku a je vela pripadov aj v nasej popmusic, namatkovo z mastodontov Team, Muller, Zbirka, co ma len tak v rzchlosti napadlo.
Zaznamenané

Greece Catholic Anarchist Bishop of Manhimself
Krtko
*** BACHAR ***
miestny štamgast
Príspevkov: 2659

« Odpoveď #414 kedy: 18. Február , 2009, 22:06:34 »

ja som nad tim tiez uvazoval ze ci by sa nedalo nabalit na pope  Bavím sa skvele, ale veru take kokotiny treba aj vedie povymyslat, spravit hit (i ked z muzikantskeho hladiska jednoduchu picovinu) ale hit pre nemuzikantov s chytlavim vsetkim, tak to nie vobec jednoduche.. to je vec ktoru napriklad desmod vedia
Zaznamenané
Branko
inventár podniku

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #415 kedy: 18. Február , 2009, 22:08:28 »

Vidno, ze ste nepochopili podstatu toho, co som napisal...
Islo mi tu skor o to, ze kyda sa tu na hocikoho, kto nie je na fore, alebo vseobecne na lepsich, uspesnejsich muzikantov...atd. atd...
Tak treba vyhrnut rukavy a robit vsetko pre to, aby sme nemuseli pindat na take kapely ako Desmod, Tasler a pod.  Žmurk
 Na zdravie!
Zaznamenané

Dorian
stály hosť
Príspevkov: 853

« Odpoveď #416 kedy: 18. Február , 2009, 22:10:34 »

Resp. Preco sa im to podarilo ?

PRE-ukaz (preukaz)    Bavím sa skvele Bavím sa skvele Bavím sa skvele Bavím sa skvele
Zaznamenané

RnR & HD & tatarak & Jack Daniels
www.doriangrayband.com
Dorian
stály hosť
Príspevkov: 853

« Odpoveď #417 kedy: 18. Február , 2009, 22:12:37 »

Vidno, ze ste nepochopili podstatu toho, co som napisal...
Islo mi tu skor o to, ze kyda sa tu na hocikoho, kto nie je na fore, alebo vseobecne na lepsich, uspesnejsich muzikantov...atd. atd...
Tak treba vyhrnut rukavy a robit vsetko pre to, aby sme nemuseli pindat na take kapely ako Desmod, Tasler a pod.  Žmurk
 Na zdravie!

Raz pochopis. Bud si ale isty, ze ak zostanes verny tomu co robis (hovorim o sposobe hry aku hras a paci sa mi) budes jednym z nas. picujucich a pindajucich do konca zivota  Žmurk Žmurk
Zaznamenané

RnR & HD & tatarak & Jack Daniels
www.doriangrayband.com
jtakac
miestny štamgast
Príspevkov: 1702

« Odpoveď #418 kedy: 18. Február , 2009, 22:13:18 »

Good luck, ale da sa nepodliezt latku a je vela pripadov aj v nasej popmusic, namatkovo z mastodontov Team, Muller, Zbirka, co ma len tak v rzchlosti napadlo.

menim temu,podme sa bavit o zbirkovi teraz  Bavím sa skvele..podla mna dementnejsie, nudnejsie a hlupejsie pesnicky ako robi zbirka len tazko najdeme, dokonca aj v slovenskej popmusic, to fakt si vypocujem stokrat radsej desmod, ako mirka zbirka  Popiskujem si Popiskujem si Bavím sa skvele Bavím sa skvele
Zaznamenané

mam 3 cinske gitary a POD, ale to nevadi, lebo zvuk je vraj v prstoch
Branko
inventár podniku

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #419 kedy: 18. Február , 2009, 22:14:00 »

Raz pochopis. Bud si ale isty, ze ak zostanes verny tomu co robis (hovorim o sposobe hry aku hras a paci sa mi) budes jednym z nas. picujucich a pindajucich do konca zivota  Žmurk Žmurk
Velmi dobre rozumiem, co chces povedat. AJ TO, ze kvalita nie je ocenena...Zial...
 Na zdravie!
Zaznamenané

Strán: 1 ... 26 27 [28] 29 30 ... 96 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.082 sekund, 23 otázok.