Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Nové smerovanie portálu  - podpora a propagácia aktivít členov fóra !!
29. November , 2024, 18:40:16
Strán: 1 ... 27 28 [29] 30 31 ... 96 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Eurosong  (Prečítané 250624 krát)
0 užívateľov a 61 Hostí prehliada túto tému.
Dorian
stály hosť
Príspevkov: 853

« Odpoveď #420 kedy: 18. Február , 2009, 22:14:52 »

menim temu,podme sa bavit o zbirkovi teraz  Bavím sa skvele..podla mna dementnejsie, nudnejsie a hlupejsie pesnicky ako robi zbirka len tazko najdeme, dokonca aj v slovenskej popmusic, to fakt si vypocujem stokrat radsej desmod, ako mirka zbirka  Popiskujem si Popiskujem si Bavím sa skvele Bavím sa skvele
nesuhlasim. najhorsie a najprtlacanejsie co tu do teraz po Pugacevovej bolo, ja Dezmrd
Zaznamenané

RnR & HD & tatarak & Jack Daniels
www.doriangrayband.com
Dorian
stály hosť

« Odpoveď #421 kedy: 18. Február , 2009, 22:17:24 »

Desmod-Dezmrd-Despot-Desrot to je hudobna GENOCIDA, hnus, grc, ubohost,nevkus,amaterkost,diletancia, kulturna zvrhlost....atd
Zaznamenané

www.doriangrayband.com
jtakac
miestny štamgast
Príspevkov: 1702

« Odpoveď #422 kedy: 18. Február , 2009, 22:17:37 »

nesuhlasim. najhorsie a najprtlacanejsie co tu do teraz po Pugacevovej bolo, ja Dezmrd

nie nie, kuly ma aspon muzny hlas,ked uz nic ine aspon spev je tam podla mna dobry, ja som alergicky na teply mirkov hlas proste  Bavím sa skvele
Zaznamenané

mam 3 cinske gitary a POD, ale to nevadi, lebo zvuk je vraj v prstoch
musicman
inventár podniku
Príspevkov: 4903

« Odpoveď #423 kedy: 18. Február , 2009, 22:18:30 »

nie nie, kuly ma aspon muzny hlas,ked uz nic ine aspon spev je tam podla mna dobry, ja som alergicky na teply mirkov hlas proste  Bavím sa skvele

Doktor Jekyl Misr Haaaajd prve miesto v Triangli co sa ti nelubi  Bavím sa skvele
Zaznamenané

http://www.999th.eu         RIG:  2x DIGIDESIGN PRO TOOLS HD3, 3 x DIGIDESIGN 192 I/O ANALOG , DIGIDESIGN PRE, Focusrite, UAD, J&T       http://www.facebook.com/pages/999th-studio/124192809296?v=wall&ref=ts
Dorian
stály hosť

« Odpoveď #424 kedy: 18. Február , 2009, 22:19:03 »

Este aj to ze jebol na gebulu, bol tah na vyhru -- fuuuuuuuuuuuj
Zaznamenané

www.doriangrayband.com
jtakac
miestny štamgast

« Odpoveď #425 kedy: 18. Február , 2009, 22:30:26 »

Doktor Jekyl Misr Haaaajd prve miesto v Triangli co sa ti nelubi  Bavím sa skvele

no lubil by sa mi,keby bol aspon druhy,ale prvy?? Si píš!!! Si píš!!!..to uz potom radsej surodenci heckovci teda..sak julia nebola najhorsia, co sa tyka prvej polovice 80tych rokov  Bavím sa skvele Bavím sa skvele
Zaznamenané

spyros
inventár podniku
Príspevkov: 4852

« Odpoveď #426 kedy: 18. Február , 2009, 22:36:14 »

menim temu,podme sa bavit o zbirkovi teraz  Bavím sa skvele..podla mna dementnejsie, nudnejsie a hlupejsie pesnicky ako robi zbirka len tazko najdeme

Ale najdeme, je pravda, ze to robi na jedno brdo, ale on je mimourovnova krizovatka v porovnani s desmodom a jeho poslednym album, co je odbocka na zachod v kenskej dedinke Burikicukiriki, kde uz ani ludia nie su a len slony tam chodia na velku potrebu.

PS: Martin Kittner je viac v pohode, lebo on tomu aspon veri, co robi podobne ako DiscoMilan, co  si myslim, ze pri Desmode asi tak celkom nie je.
Zaznamenané

Greece Catholic Anarchist Bishop of Manhimself
Viktor
pravidelný návštevník
Príspevkov: 237

« Odpoveď #427 kedy: 18. Február , 2009, 23:03:51 »

citam 10 stran ale diskusia sla mimo TV relaciu Eurosong.   
Mna zaujima ci to bolo vsetko na playback ? Alebo spev nazivo aspon ?
Vsak nech napisu aj niektori co tam hrali, (viem ze su tu a fore niektori, a lebo aspon ich kamarati), co a ako, zazitky.
Z v.i.p. mam pocit ze sa narychlo dali dokopy koli TV, no ak maju viac pesniciek tak nech sa paci.

nemyslim zeby desmod superil s cmorikom vo finale. urcite desmod dostane vela smsiek, ale to je odrhovacia hudba do radiovych rotacii, malo napadita pre pesnickovu sutaz. 
Zaznamenané
spyros
inventár podniku
Príspevkov: 4852

« Odpoveď #428 kedy: 19. Február , 2009, 00:30:33 »

citam 10 stran ale diskusia sla mimo TV relaciu Eurosong.   
Mna zaujima ci to bolo vsetko na playback ? Alebo spev nazivo aspon ?
Vsak nech napisu aj niektori co tam hrali, (viem ze su tu a fore niektori, a lebo aspon ich kamarati), co a ako, zazitky.

Zle si cital, uz sa to rozoberalo. Je to na half playback, spev nazivo a ostatni hraju divadlo.
Zaznamenané

Greece Catholic Anarchist Bishop of Manhimself
yngwinier
stály hosť
Príspevkov: 1024

« Odpoveď #429 kedy: 19. Február , 2009, 09:11:26 »

Ahoj,
tak ja si napriklad vobec nemyslim, ze spev v Desmod je dobry. Kvalitu hlasu nespochybnujem, je pomerne mohutny a ma svoje kvality. Ale technika spevu je podla mna uplne smiesna. Myslim tym kozie vibrato, ktore Kuly pouziva. Znie to strasne a je to casta a velka chyba amaterskych spevakov. Zly navyk, s ktorym uz asi vela nemoze spravit. Minule boli Desmodi v nejakom radiu, kde davali ich zive vystupenie a bolo to uplne hrozne, co sa spevu tyka. Nazivo ten chlapec znasobuje to mecanie, co je podla mna jednoducho smiesne. Keby mal nejakeho hlasoveho pedagoga, ten by mu to mal trochu vysvetlit. Co sa kvality spevu tyka, tak co do kvality sa Kulyho hlasu vyrovna aspon ciastocne spevak z Metropolisu. Ten nastastie nema ten hlupy zvyk Na zdravie!
Zaznamenané
jtakac
miestny štamgast

« Odpoveď #430 kedy: 19. Február , 2009, 09:25:13 »

Ahoj,
tak ja si napriklad vobec nemyslim, ze spev v Desmod je dobry. Kvalitu hlasu nespochybnujem, je pomerne mohutny a ma svoje kvality. Ale technika spevu je podla mna uplne smiesna. Myslim tym kozie vibrato, ktore Kuly pouziva. Znie to strasne a je to casta a velka chyba amaterskych spevakov. Zly navyk, s ktorym uz asi vela nemoze spravit. Minule boli Desmodi v nejakom radiu, kde davali ich zive vystupenie a bolo to uplne hrozne, co sa spevu tyka. Nazivo ten chlapec znasobuje to mecanie, co je podla mna jednoducho smiesne. Keby mal nejakeho hlasoveho pedagoga, ten by mu to mal trochu vysvetlit. Co sa kvality spevu tyka, tak co do kvality sa Kulyho hlasu vyrovna aspon ciastocne spevak z Metropolisu. Ten nastastie nema ten hlupy zvyk Na zdravie!

no vidis,ja som videl desmod raz nazivo a vobec mi ten spev nepripadal taky,ako pises, mne sa to pacilo. ale to bol zivy koncert, normalne doma by som si desmod nikdy nepustil, len tak na pocuvanie. A ked spominas tu kozu, tak prave mirov zbirov hlas je ten uplne najkozatejsi hlas v celom ceskoslovensku, aky som kedy pocul  Na zdravie! Bavím sa skvele
Zaznamenané

yngwinier
stály hosť
Príspevkov: 1024

« Odpoveď #431 kedy: 19. Február , 2009, 09:31:53 »

Zbirka ma vyssie polozeny hlas a tento typ hlasu sa zvykne charakterizovat ako nosovy hlas. Moze sa ti zdat zly, smiesny, alebo komicky a s tym sa neda nic urobit, lebo hlas ma proste "od Boha" Žmurk Nepriek tomu, Zbirka ma velmi slusnu techniku spevu, spieva uplne lahko a nereze to usi. Ku kvalite songov sa nebudem vyjadrovat. Desmod je na tom opacne:Kuly ma urcite celkom prijemny zvucny hlas, ale katastrofalnu techniku spevu, ktora mne osobne lezie na nervy...u nas v kapele sme mali chvilku inac velmi talentovanu spevacku, tiez mala ten problem s vibratom. Potom vyhrala akusi madarsku obdobu Superstar ci co to bolo a potom sa uz naucila poriadne, ako sa spieva. Celkom som sa potesil, ked som ju po dlhsom case pocul spievat normalne. Zial, Kuly si svoju chybu asi neuvedomuje Na zdravie!
Zaznamenané
joe
inventár podniku
Príspevkov: 4779

HEEEJ JOE !!!!!!

« Odpoveď #432 kedy: 19. Február , 2009, 09:40:41 »

Ahoj,
mne sa zas to vibratko pači,to je čo za kravina ty si mysliš že vibrato ovladaš???umele vibrato je kravina ako aj vibrator,on take ma od prirody a vela svetovych spevalov ma tiež napr Mercuri,spevak sa ti nemusi pačit ale to je len tvoj problem.Ja si myslim že Kulymu tu vačšina neprajnikov zvidi a nevie sa povzniest nad to aky má uspech u ludi a že je taky medved Bavím sa skvele Bavím sa skvele Bavím sa skvele poznam sa s nim a hlavne on je podla mnaj eden super nenamysleny chalan,,,Tak je to aj s gitaristami ,tu na fore maju normalne šablonu na vibrato Bavím sa skvele Bavím sa skvele jeden z mojich oblubenych bol M.Oldfield   a ake on ma vibrato ,alebo Page ??ten nema žiadne Zdravíčko
on si neuvedomuje chybu??? Bavím sa skvele Bavím sa skvele Bavím sa skvele hlavne si uvedomuje že nanho prišlo plne namestie.....ty si učitel spevu?Huh!
« Posledná zmena: 19. Február , 2009, 09:43:26 od joe » Zaznamenané

temo
miestny štamgast
Príspevkov: 1928

LONG LIFE ROCK,N,ROLL

« Odpoveď #433 kedy: 19. Február , 2009, 09:43:56 »

mne sa zas to vibratko pači,to je čo za kravina ty si mysliš že vibrato ovladaš???umele vibrato je kravina ako aj vibrator,on take ma od prirody a vela svetovych spevalov ma tiež napr Mercuri,spevak sa ti nemusi pačit ale to je len tvoj problem.Ja si myslim že Kulymu tu vačšina neprajnikov zvidi a nevie sa povzniest nad to aky má uspech u ludi a že je taky medved Bavím sa skvele Bavím sa skvele Bavím sa skvele poznam sa s nim a hlavne on je podla mnaj eden super nenamysleny chalan,,,Tak je to aj s gitaristami ,tu na fore maju normalne šablonu na vibrato Bavím sa skvele Bavím sa skvele jeden z mojich oblubenych bol M.Oldfield   a ake on ma vibrato ,alebo Page ??ten nema žiadne Zdravíčko
on si neuvedomuje chybu??? Bavím sa skvele Bavím sa skvele Bavím sa skvele hlavne si uvedomuje že nanho prišlo plne namestie.....ty si učitel spevu?Huh!
Čo ideš Kulymu predať?  Bavím sa skvele  Bavím sa skvele  Bavím sa skvele
Zaznamenané

LET´S GO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
pista58
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 6966

« Odpoveď #434 kedy: 19. Február , 2009, 09:45:30 »

asi mu zavidim ked sa mi ten jeho hlas nepaci  ha ha ha ked spusti "neveriiiuiuiuiuiuiuiuium ze nebolaaaaaiaiaiaiaia". ano, vtedy zo mna ide taka zavist, ze si zelam aby ma vyrobili s takym hlasom  :) Na zdravie!
Zaznamenané

o-yep sro
Strán: 1 ... 27 28 [29] 30 31 ... 96 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.049 sekund, 23 otázok.