Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Zaregistroval si sa, ale ten prekliaty mail nechodí a stále nechodí?

Skontroluj si SPAM.

(fakt, robíme, čo sa dá, ale gmail.com si nedá povedať)
29. November , 2024, 16:36:13
Strán: 1 ... 45 46 [47] 48 49 ... 96 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Eurosong  (Prečítané 249934 krát)
0 užívateľov a 76 Hostí prehliada túto tému.
zakky
Hosť
« Odpoveď #690 kedy: 23. Február , 2009, 13:58:54 »

No tak ja sa bojím aby sa vedenie fóra nezačalo podobať na našu vládu a nezačalo prehodnocovať veci príliš jednostranne  Nezahrávaj sa

uz si na zozname  Som frajer
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #691 kedy: 23. Február , 2009, 14:06:24 »

ty tiez  Som frajer
Zaznamenané
temo
miestny štamgast
Príspevkov: 1928

LONG LIFE ROCK,N,ROLL

« Odpoveď #692 kedy: 23. Február , 2009, 14:07:41 »

celý život som na nejakých zoznamoch................ Bavím sa skvele Bavím sa skvele Bavím sa skvele
Zaznamenané

LET´S GO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Pitu
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 6373

guitarist

« Odpoveď #693 kedy: 23. Február , 2009, 14:10:01 »

Na tomto fóre sú stovky príspevkov čo by mali byť vymazané  Bavím sa skvele okrem toho Valla dostáva ban poslednú dobu vždy od toho istého človeka,tak mi to už pripadá ako také naznačovanie priveľkej náklonnosti  Bavím sa skvele Bavím sa skvele Bavím sa skvele

Mne zatiaľ Valla nejako nevadil, ale tak dúfam, že úsudok toho admina, čo mu dáva furt bany, je naozaj správny.. :)
Zaznamenané

rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #694 kedy: 23. Február , 2009, 14:10:34 »

Mne zatiaľ Valla nejako nevadil, ale tak dúfam, že úsudok toho admina, čo mu dáva furt bany, je naozaj správny.. :)

tiez sem chodis raz za dva tyzdne  Žmurk
Zaznamenané
temo
miestny štamgast

LONG LIFE ROCK,N,ROLL

« Odpoveď #695 kedy: 23. Február , 2009, 14:11:50 »

tiez sem chodis raz za dva tyzdne  Žmurk
Piťu radšej cvičí ako zabíja čas na fore  Bavím sa skvele Bavím sa skvele Bavím sa skvele
Zaznamenané

rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #696 kedy: 23. Február , 2009, 14:15:54 »

Piťu radšej cvičí ako zabíja čas na fore  Bavím sa skvele Bavím sa skvele Bavím sa skvele

jeden rypavy by sa spytal, ze a co ma z toho, ale ja sa to nespytam  Bavím sa skvele
Zaznamenané
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210

« Odpoveď #697 kedy: 23. Február , 2009, 14:51:45 »

temo, ruku na srdce, ze Ti chyba preto, lebo si nemas s kym vymienat smajle...vies ked nejakemu cloveku napises 3x upozornenie a nereaguje, tak bohuzial. mozno sa to ostatnym uzivatelom nezda, ale 70% vallovych pripevkov je zmazanych a to o niecom svedci, ci tu ten clovek chodi pre zabavu alebo preco. a ked sa vyjadri k nejakemu problemu, tak vacsinou pravdu nema a potom ked je dojebany, tak sa ohradi, ze si robil strandu, tak o com to je ? ale letuje Ti zosiky, tak jasne, ze si proti BANu, aj ja by som asi bol...keby...
« Posledná zmena: 23. Február , 2009, 15:01:40 od mario bross » Zaznamenané

traktor
pravidelný návštevník
Príspevkov: 700

« Odpoveď #698 kedy: 23. Február , 2009, 14:56:08 »

nehovorilo sa tu minule otom ako by mali ist admini prikladom a podobne ?.... akurat tu vidim same OT a vela je aj od adminov .. Nechajte ma vydýchať Bleee ?§!. Nezahrávaj sa
Zaznamenané
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku

« Odpoveď #699 kedy: 23. Február , 2009, 14:57:59 »

nehovorilo sa tu minule otom ako by mali ist admini prikladom a podobne ?.... akurat tu vidim same OT a vela je aj od adminov .. Nechajte ma vydýchať Bleee ?§!. Nezahrávaj sa

zas si chytry...a vela je aj od ludi a vela je aj reakcii adminov na vas, tak co..
Zaznamenané

traktor
pravidelný návštevník

« Odpoveď #700 kedy: 23. Február , 2009, 14:58:53 »

zas si chytry...a vela je aj od ludi a vela je aj reakcii adminov na vas, tak co..

iba to ze si chcem precitat nieco o eurosongu a je tu 30 stran kokotin , a namiesto toho aby ste to zmazali tu este veselo OTckujete  Bleee
Zaznamenané
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku

« Odpoveď #701 kedy: 23. Február , 2009, 15:02:39 »

no OT su teraz tieto dve stranky, ale chcem ich aspon ja osobne nechat, nech sa to vyjasni aspon tym, co sa stazovali na vallov ban.
Zaznamenané

rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #702 kedy: 23. Február , 2009, 15:03:26 »

iba to ze si chcem precitat nieco o eurosongu a je tu 30 stran kokotin , a namiesto toho aby ste to zmazali tu este veselo OTckujete  Bleee

uprimne - ty by si chcel riesit Eurosong, ale musis sa predierat OTckami ? alebo len si chcel posobit uvedomelo ?
Zaznamenané
traktor
pravidelný návštevník

« Odpoveď #703 kedy: 23. Február , 2009, 15:06:00 »

uprimne - ty by si chcel riesit Eurosong, ale musis sa predierat OTckami ? alebo len si chcel posobit uvedomelo ?

uprimne som chcel pokracovat v citani vcerajsich OT ale su tu dalsie strany OT tak ma to prestalo bavit ... Bavím sa skvele
Zaznamenané
temo
miestny štamgast

LONG LIFE ROCK,N,ROLL

« Odpoveď #704 kedy: 23. Február , 2009, 15:09:07 »

temo, ruku na srdce, ze Ti chyba preto, lebo si nemas s kym vymienat smajle...vies ked nejakemu cloveku napises 3x upozornenie a nereaguje, tak bohuzial. mozno sa to ostatnym uzivatelom nezda, ale 70% vallovych pripevkov je zmazanych a to o niecom svedci, ci tu ten clovek chodi pre zabavu alebo preco. a ked sa vyjadri k nejakemu problemu, tak vacsinou pravdu nema a potom ked je dojebany, tak sa ohradi, ze si robil strandu, tak o com to je ? ale letuje Ti zosiky, tak jasne, ze si proti BANu, aj ja by som asi bol...keby...
z Vallom komunikujem cez skype takže toto je vyriešené.......ja som len mal...alebo ešte mám? pocit že je to medzi vami dvoma a stále častejšie. Na zdravie!
Zaznamenané

Strán: 1 ... 45 46 [47] 48 49 ... 96 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.072 sekund, 23 otázok.