Semish
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 5879
|
|
« Odpoveď #1050 kedy: 08. Marec , 2009, 11:55:45 » |
|
to seliaki buzeranti preoperovanci
Tak preco sa aj ty nezucastnis?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
predator
Hosť
|
|
« Odpoveď #1051 kedy: 08. Marec , 2009, 11:57:26 » |
|
ale sak cela eurovizia je uplna kokotina a nielen na slovensku sak to vyhrava kade kto seliaky buzeranti preoperovanci a fini v smiesnych maskach
Tak bacha ... Lordi robia normálnu hard´n´heavy muziku, masky sú iba rekvizita. Ak by si si ich odmyslel, furt by bolo čo počúvať. S tými buznami, to máš pravdu, des a hrôza, keď má štát reprezentovať také ono, čo ani nevie, či je žena alebo chlap, a navyše ani spievať to nevie, v zákulisí miesto neho spieva nejaká štúdiová vokalistka ...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
zakky
Hosť
|
|
« Odpoveď #1052 kedy: 08. Marec , 2009, 11:59:40 » |
|
Tak preco sa aj ty nezucastnis? pocas finale mam naplanovanu operaciu, zmenu pohlavia
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
joe
|
|
« Odpoveď #1053 kedy: 08. Marec , 2009, 11:59:49 » |
|
ale sak cela eurovizia je uplna kokotina a nielen na slovensku sak to vyhrava kade kto seliaki buzeranti preoperovanci a fini v smiesnych maskach
nemalo by sa sutažit a vlastne robit nič ,všetci by mali pekne doma po 22hod svorne onanovat aby ich nesralo že ferko od susedov je zase v telke a ja koko*t zase nič preto je ferko špina čo nič nevie a ja za monitorom borec ako svina ,sice v bežnom živote sa bojim opytat cudzieho človeka kolko je hodin ... taky sme my.....
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
spyros
|
|
« Odpoveď #1054 kedy: 08. Marec , 2009, 12:01:14 » |
|
Tak bacha ... Lordi robia normálnu hard´n´heavy muziku, masky sú iba rekvizita. Ak by si si ich odmyslel, furt by bolo čo počúvať. Pockaj, to myslis tych preoperovanych buzerantov v smiesnych maskach?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
predator
Hosť
|
|
« Odpoveď #1055 kedy: 08. Marec , 2009, 12:01:56 » |
|
nemalo by sa sutažit a vlastne robit nič ,všetci by mali pekne doma po 22hod svorne onanovat aby ich nesralo že ferko od susedov je zase v telke a ja koko*t zase nič preto je ferko špina čo nič nevie a ja za monitorom borec ako svina ,sice v bežnom živote sa bojim opytat cudzieho človeka kolko je hodin ... taky sme my..... Závisť stále má svoje cesty ako ľuďom vládnuť Ak máš úspech, vieš, že ostatní nechajú ťa padnúť Dýku v chrbte máš, ak náhodou vieš viac ako iní Úspech sa trestá, nezbavíš sa tejto rakoviny ... Universum - Závisť
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Semish
VIP
inventár podniku
|
|
« Odpoveď #1056 kedy: 08. Marec , 2009, 12:02:32 » |
|
pocas finale mam naplanovanu operaciu, zmenu pohlavia Znova? Teraz ti to prisiju naspat? Tak naco si si to daval odrezat?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #1057 kedy: 08. Marec , 2009, 12:03:37 » |
|
Tak bacha ... Lordi robia normálnu hard´n´heavy muziku, masky sú iba rekvizita. Ak by si si ich odmyslel, furt by bolo čo počúvať....
80tkova starina...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
zakky
Hosť
|
|
« Odpoveď #1058 kedy: 08. Marec , 2009, 12:03:47 » |
|
nemalo by sa sutažit a vlastne robit nič ,všetci by mali pekne doma po 22hod svorne onanovat aby ich nesralo že ferko od susedov je zase v telke a ja koko*t zase nič preto je ferko špina čo nič nevie a ja za monitorom borec ako svina ,sice v bežnom živote sa bojim opytat cudzieho človeka kolko je hodin ... taky sme my..... ale sak ja im to prajem setkym nech su v tej sutazi ja to mam totalne upici, ja som dokonca aj zuzke poslal hlas ale zas tolko preberat tu kvalitu, vsak cela europa tam tiez posiela kadejaky odpad len to som tym chcel povedat
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
predator
Hosť
|
|
« Odpoveď #1059 kedy: 08. Marec , 2009, 12:04:08 » |
|
Znova? Teraz ti to prisiju naspat? Tak naco si si to daval odrezat?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #1060 kedy: 08. Marec , 2009, 12:05:00 » |
|
Závisť stále má svoje cesty ako ľuďom vládnuť Ak máš úspech, vieš, že ostatní nechajú ťa padnúť Dýku v chrbte máš, ak náhodou vieš viac ako iní Úspech sa trestá, nezbavíš sa tejto rakoviny ...
Universum - Závisť
prepac ale znie to hrozne uplny Karol Kuzmanyi
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
spyros
|
|
« Odpoveď #1061 kedy: 08. Marec , 2009, 12:05:23 » |
|
Myslim si, ze nemas dobre napocuvane jeho texty, ak toto tvrdis. Predvcerom som popri robote pocuval album E.R.A. a tam teda vyse polovice songov je presne o tom... pripadne zvysok textov je o tom, ako dat nejakej slecne nieco do chrapy
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
predator
Hosť
|
|
« Odpoveď #1062 kedy: 08. Marec , 2009, 12:06:17 » |
|
prepac ale znie to hrozne uplny Karol Kuzmanyi A to je kto? Takého rockera ešte nepoznám ... kolega z undergroundu?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
joe
|
|
« Odpoveď #1063 kedy: 08. Marec , 2009, 12:06:54 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Semish
VIP
inventár podniku
|
|
« Odpoveď #1064 kedy: 08. Marec , 2009, 12:07:08 » |
|
Universum ma na kazdu prilezitost asi pesnicku. Len kedy uz tu nahravku budeme pocut?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|