waldo42
|
|
« Odpoveď #1095 kedy: 08. Marec , 2009, 19:05:20 » |
|
no za tu cenu si ich mohol kupit aj 3 vagony.ale ma ich asi vsetky v jednej farbe lebo inu som na nom este nevidel
|
|
|
Zaznamenané
|
mozes si vybrat z dvoch ciest: "sex, drogy a rock ´n roll" alebo "masturbacia, antidepresiva a hip hop"
|
|
|
zakky
Hosť
|
|
« Odpoveď #1096 kedy: 08. Marec , 2009, 19:09:22 » |
|
No keď mi každý každú chvíľu hovorí, že by sme tam mali ísť, tak vás pokáre ... nabudúce tam pôjdeme aj my. Už len preto, aby nemali ľudia dôvod hovoriť, že pičujem a nerobím nič. A keď sa nasereme, tak možno pôjdeme aj na Coca Cola Popstar ... ale žiaden slovpop tam hrať nebudeme, na to zabudnite, aj keby nás porota hodila úplne do riti dozadu na posledné miesto, budeme hrať to čo furt. hlavne dojdite uz konecne do bratislavy
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
predator
Hosť
|
|
« Odpoveď #1097 kedy: 08. Marec , 2009, 19:17:26 » |
|
hlavne dojdite uz konecne do bratislavy Aj nad tým sa uvažuje. Zatiaľ však potrebujeme poriešiť dve veci ... poriadne PA a druhá vec je dokončiť rozrobené nahrávania.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #1098 kedy: 08. Marec , 2009, 19:19:30 » |
|
jake PA ? vsak to tu u nas mavaju snad, nemusite si nosit vlastne...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
predator
Hosť
|
|
« Odpoveď #1099 kedy: 08. Marec , 2009, 19:51:45 » |
|
jake PA ? vsak to tu u nas mavaju snad, nemusite si nosit vlastne...
Uvidíme časom ... určite sa do BA vyberieme, ale zatiaľ to necháme otvorené.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
temo
|
|
« Odpoveď #1100 kedy: 08. Marec , 2009, 20:02:34 » |
|
Aj nad tým sa uvažuje. Zatiaľ však potrebujeme poriešiť dve veci ... poriadne PA a druhá vec je dokončiť rozrobené nahrávania.
Aby kapela v dnešnej dobe vlastnila PA je podla mňa blbosť.......ale budiž
|
|
|
Zaznamenané
|
LET´S GO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
Valla
|
|
« Odpoveď #1101 kedy: 08. Marec , 2009, 20:07:02 » |
|
|
|
« Posledná zmena: 08. Marec , 2009, 20:07:38 od Valla »
|
Zaznamenané
|
Milujem Marshall piesok a strk to je marshalla popici zvuk :D Chcem žiť, jak viem, v objatí náhod, Veď celý svet mi leží pri nohách ja nečakám na žiadny návod mám svojich síl za celý národ. Skončím to trápenie s tou mojou výchovou, nikdo si nevšimol, čo sa robí so mnou!!!!
|
|
|
spyros
|
|
« Odpoveď #1102 kedy: 08. Marec , 2009, 20:08:15 » |
|
tak ci tak ma serie len jedno.. ze to ide na STV... verejnopravna televizia.. tam nema bulvar co hladat.. mna to totiz uraza ze za moje peniaze sa spravi takato chujovina.. radsej mohli natocit nejaky dokumentarny film o zivote dropov na podunajskej nizine a nie showku nie velmi nepodobnu repete (aj co sa slagrami tyka.. lebo pojem slager je uplne vystizny pre tieto songy) Spravodajstvo a telenovely Ta neseru?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Valla
|
|
« Odpoveď #1103 kedy: 08. Marec , 2009, 20:13:27 » |
|
tak ci tak ma serie len jedno.. ze to ide na STV... verejnopravna televizia.. tam nema bulvar co hladat.. mna to totiz uraza ze za moje peniaze sa spravi takato chujovina.. radsej mohli natocit nejaky dokumentarny film o zivote dropov na podunajskej nizine a nie showku nie velmi nepodobnu repete (aj co sa slagrami tyka.. lebo pojem slager je uplne vystizny pre tieto songy)
v repete aspon hrali na zivo ja sa o tu televiziu co skoro postaram secko bude odtial u mna v dielni a hatalova a tie ine akoze spevacky mi budu fajcit koko*t
|
|
|
Zaznamenané
|
Milujem Marshall piesok a strk to je marshalla popici zvuk :D Chcem žiť, jak viem, v objatí náhod, Veď celý svet mi leží pri nohách ja nečakám na žiadny návod mám svojich síl za celý národ. Skončím to trápenie s tou mojou výchovou, nikdo si nevšimol, čo sa robí so mnou!!!!
|
|
|
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210
|
|
« Odpoveď #1104 kedy: 08. Marec , 2009, 20:40:53 » |
|
vidite, zimanyova ma tam vokalov za kybel a nespieva na playback
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
lacrosse
|
|
« Odpoveď #1105 kedy: 08. Marec , 2009, 20:44:03 » |
|
vidite, zimanyova ma tam vokalov za kybel a nespieva na playback a narozdiel od vip spieva cisto a popici
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210