Branko
|
|
« Odpoveď #1140 kedy: 08. Marec , 2009, 22:32:18 » |
|
ja si neviem predstavit kto po tom tuzi stat tam a robit infaltilnym detom mini playback sou, ja by som to urobil asi len keby mi zato velmi sumne zaplacili a aj to by museli respektovat moje pravo hudobnika a to hrat v maske.. a nemyslim ze je to trapne len z pozicie cloveka "anti-mainstreamoveho", dokonca aj moja priatelka co pocuva pop si pred tou sou zakryva oci ty si fakt myslis, ze ked pozeram takeho sama tomeceka tak tuzim byt na jeho mieste, mat obtiahnute nohavice az sa vnich vajcia lesknu, sako, emo uces a zmetat sa s mikrofonon nad ksichtami vrieskajucich tinedzerok?
Zrejme si nepochopil podstatu mojho prispevku. Mieril som skor na to, ze pre taketo reci vacsina z vas sedi doma a ohovara...Nikdy som nemal potrebu ohovarat, pretoze nikam ma to neposunie a je to pod moju uroven. Idem si radsej svojou cestou, v ktoru verim a snad to niekde dotiahnem. Robim vsetko pre to. Henten taky, druhy taky, ten ma texty onicom, tento hra v klobuku, .... - toto mi pride infantilne. Chcel by som vidiet vacsinu z vas nazivo, ako prezentujete svoje kapely, hru, TEXTY, atd...atd....atd... Nehovorim, ze ak nie sediet doma na vajciach tak druha moznost je Eurosong.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
brmbolec
|
|
« Odpoveď #1141 kedy: 08. Marec , 2009, 22:35:18 » |
|
Kokos, Česi sú už jak v riti nominujú si cikánov, spevák prezlečený za supermana, spievajúcich po Anglicky
|
|
|
Zaznamenané
|
Malé, ale potešia
|
|
|
zakky
Hosť
|
|
« Odpoveď #1142 kedy: 08. Marec , 2009, 22:37:33 » |
|
Zrejme si nepochopil podstatu mojho prispevku. Mieril som skor na to, ze pre taketo reci vacsina z vas sedi doma a ohovara...Nikdy som nemal potrebu ohovarat, pretoze nikam ma to neposunie a je to pod moju uroven. Idem si radsej svojou cestou, v ktoru verim a snad to niekde dotiahnem. Robim vsetko pre to. Henten taky, druhy taky, ten ma texty onicom, tento hra v klobuku, .... - toto mi pride infantilne. Chcel by som vidiet vacsinu z vas nazivo, ako prezentujete svoje kapely, hru, TEXTY, atd...atd....atd... Nehovorim, ze ak nie sediet doma na vajciach tak druha moznost je Eurosong. kopa tych ludi co tu ohovara aj seriozne hrava .... a ty nepoznas taky vtip ze stretnu sa dvaja muzikanti a neohovaraju........
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #1143 kedy: 08. Marec , 2009, 22:38:41 » |
|
kopa tych ludi co tu ohovara aj seriozne hrava ....
Co to znamena "seriozne hrava" ? Menuj.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
BB
náhodný pocestný
Príspevkov: 122
Ready to B.L.U.E.S.
|
|
« Odpoveď #1144 kedy: 08. Marec , 2009, 22:39:46 » |
|
Kokos, Česi sú už jak v riti nominujú si cikánov, spevák prezlečený za supermana, spievajúcich po Anglicky ale dnes to bolo najlepšie zo všetkého
|
|
|
Zaznamenané
|
Fender Telecaster Custom Shop Fender Twin Reverb
|
|
|
temo
|
|
« Odpoveď #1145 kedy: 08. Marec , 2009, 22:40:10 » |
|
Co to znamena "seriozne hrava" ? Menuj. Napríklad ja hrávam celkom seriozne
|
|
|
Zaznamenané
|
LET´S GO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
temo
|
|
« Odpoveď #1146 kedy: 08. Marec , 2009, 22:41:23 » |
|
Kokos, Česi sú už jak v riti nominujú si cikánov, spevák prezlečený za supermana, spievajúcich po Anglicky To malo aspon hlavu a pätu,bola to veľmi kvalitná recesia
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
jtakac
|
|
« Odpoveď #1147 kedy: 08. Marec , 2009, 22:42:37 » |
|
Co to znamena "seriozne hrava" ? Menuj. ja hravam doma v izbe,ale vzdy 100%tne nazivo
|
|
|
Zaznamenané
|
mam 3 cinske gitary a POD, ale to nevadi, lebo zvuk je vraj v prstoch
|
|
|
zakky
Hosť
|
|
« Odpoveď #1148 kedy: 08. Marec , 2009, 22:47:00 » |
|
aj joe hrava
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
joe
|
|
« Odpoveď #1149 kedy: 08. Marec , 2009, 22:47:30 » |
|
bolo to na p*ču chybal im betman a opica na lane
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210
|
|
« Odpoveď #1150 kedy: 08. Marec , 2009, 23:05:59 » |
|
jak sa hovori: cesky tezky prumysl
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
|
|
« Odpoveď #1151 kedy: 08. Marec , 2009, 23:11:00 » |
|
no som nespokojny !
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
temo
|
|
« Odpoveď #1152 kedy: 08. Marec , 2009, 23:11:55 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
|
|
« Odpoveď #1153 kedy: 08. Marec , 2009, 23:12:58 » |
|
nechapem tomu. prestavame platit koncesionarske poplatky a predavame televizor..
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
temo
|
|
« Odpoveď #1154 kedy: 08. Marec , 2009, 23:17:51 » |