Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Nové smerovanie portálu  - podpora a propagácia aktivít členov fóra !!
29. November , 2024, 18:33:59
Strán: 1 ... 77 78 [79] 80 81 ... 96 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Eurosong  (Prečítané 250528 krát)
0 užívateľov a 47 Hostí prehliada túto tému.
midnightstranger
miestny štamgast
Príspevkov: 1612

nech sa práši...

« Odpoveď #1170 kedy: 09. Marec , 2009, 00:03:02 »

Je to p*čovina tá pesnička ako celá súťaž,kde sa mi chceme hrabať na európsku úroveň  Bavím sa skvele Bavím sa skvele Bavím sa skvele to už rumuni sú na tom lepšie  Bavím sa skvele Bavím sa skvele Bavím sa skvele
V ziadnom pripade netvrdim, ze ta pesnicka ma europsku uroven, ale z tych ktore odzneli bola asi najlepsia.
Zaznamenané

Mam na haku ci je niekde gitara alebo nie je ... kaslite na gitary a radsej viac pocuvajte. Žmurk
RobG
inventár podniku
Príspevkov: 3484

« Odpoveď #1171 kedy: 09. Marec , 2009, 00:04:29 »

Joe, ja by som skôr niektorým vokalistkám roztiahol nohy... Na zdravie!
Zaznamenané
terminator
okukávač

Príspevkov: 1

« Odpoveď #1172 kedy: 09. Marec , 2009, 00:05:21 »

ved joe bude DEEPTHROAT  Bavím sa skvele
Zaznamenané
temo
miestny štamgast
Príspevkov: 1928

LONG LIFE ROCK,N,ROLL

« Odpoveď #1173 kedy: 09. Marec , 2009, 00:06:00 »

ty nohy a my z Joem pusinky...a budú pekne krúžkovať vtáky  Bavím sa skvele Bavím sa skvele Bavím sa skvele
Zaznamenané

LET´S GO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
temo
miestny štamgast
Príspevkov: 1928

LONG LIFE ROCK,N,ROLL

« Odpoveď #1174 kedy: 09. Marec , 2009, 00:06:32 »

ved joe bude DEEPTHROAT  Bavím sa skvele
to je čo? nejaký hlboký metal?  Bavím sa skvele Bavím sa skvele Bavím sa skvele
Zaznamenané

LET´S GO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
zakky
Hosť
« Odpoveď #1175 kedy: 09. Marec , 2009, 00:07:10 »

to co vyhralo zas podla mna nemalo hlavu a petu a ujacane to bolo nahovado
Zaznamenané
RobG
inventár podniku

« Odpoveď #1176 kedy: 09. Marec , 2009, 00:12:06 »

Vyhrala fľaša z vínom a MARSHALL s GIBSONOM pred Eurotelevíziou. Kto vlastne vyhral ?  Na zdravie!
Zaznamenané
musicman
inventár podniku
Príspevkov: 4903

« Odpoveď #1177 kedy: 09. Marec , 2009, 00:18:35 »

Vyhrala fľaša z vínom a MARSHALL s GIBSONOM pred Eurotelevíziou. Kto vlastne vyhral ?  Na zdravie!

ked nepozeras ordinaciu v ruzovej zahrade tak ti to nic nepovie. ja ani neviem kto to je.
Zaznamenané

http://www.999th.eu         RIG:  2x DIGIDESIGN PRO TOOLS HD3, 3 x DIGIDESIGN 192 I/O ANALOG , DIGIDESIGN PRE, Focusrite, UAD, J&T       http://www.facebook.com/pages/999th-studio/124192809296?v=wall&ref=ts
brmbolec
stály hosť
Príspevkov: 906

« Odpoveď #1178 kedy: 09. Marec , 2009, 00:18:46 »

situácia,
predstavte si že ste v Moskve na finále v publiku-rodený Moskovčan, v zemepise ste nejak extra nevynikali, viete akurát kde je Amerika, Afrika, Rusko...
Zrazu po vyhlásení ďaľšej skladby vybehne zo zákulisia pán potmavšej pleti odetý v červenom plášti pripomínajúcom odev supermana. Aká by bola vaša mienka o krajine ktorá túto skladbu nominovala?
Ja osobne by som si asi pomyslel že štát sa nachádza niekde na severe Afriky, pravdepodobne v ňom začína prebiehať plošná elektrofikácia a národná televízia práve zakúpila licenčné práva na seriál superman ktorý sa stal okamžite veľkým trhákom...
Zaznamenané

Malé, ale potešia :)
RobG
inventár podniku

« Odpoveď #1179 kedy: 09. Marec , 2009, 00:23:33 »

Keď som videl zábery tej Hasprovej, mne sa ten song páčil, ona to aspoň reprezentovala, TUBLATANKA aspoň vypadali ako rockeri, pesnička tiež nebol prúser a Palonderovi by som tiež veril, aj keby som nerozumel slovám..ale ktokoľvek z týchto je piaty krát vyluhovaný čaju, aj to nie TEKANE...niektoré songy boli dobré, ale tie to nezachránia, ani Karol Kučera keď bude mať najnoviu raketu, aerodinamické loptičky a vodotesné trenky už DAVIS CUP nevyhrá... Na zdravie!
« Posledná zmena: 09. Marec , 2009, 00:23:53 od RobG » Zaznamenané
musicman
inventár podniku
Príspevkov: 4903

« Odpoveď #1180 kedy: 09. Marec , 2009, 00:25:34 »

mali tam poslat muflona s gitarou ako Palonder hovoril.
Zaznamenané

http://www.999th.eu         RIG:  2x DIGIDESIGN PRO TOOLS HD3, 3 x DIGIDESIGN 192 I/O ANALOG , DIGIDESIGN PRE, Focusrite, UAD, J&T       http://www.facebook.com/pages/999th-studio/124192809296?v=wall&ref=ts
Krtko
*** BACHAR ***
miestny štamgast
Príspevkov: 2659

« Odpoveď #1181 kedy: 09. Marec , 2009, 01:05:38 »

to co vyhralo je neuveritelna sracka, totalna teatralna p*čovina bez akehokolvek napadu, ono v tom chcelo byt vsetko a bolo v tom hovno, kto si z toho songu pamata co i len naznak nejakej melodie berem mu pivo.. myslim ze pokial neslo v tej sutazi o super muzikal so super ohnami, hudbou ala polka orchestra ale o pop pre tich co su fanradio, tak mal vyhrat chrenko, cirova alebo ti myslim ze komajota sa volali
Zaznamenané
iMbUS
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 3277

« Odpoveď #1182 kedy: 09. Marec , 2009, 02:50:41 »

Tak mne kupis aj dve piva, lebo nielen ze si pamatam melodiu, ale pamatam si aj text. Ale mas stastie, pivo nepijem.

Mne sa vitazna skladba paci zo vsetkych, presne take teatralne muzikalove picoviny ja mozem. Pociskovu som pocul spievat v muzikali Neberte nam princeznu a bola vyborna. Mikulcika som pocul tusim v Elan je Elan a viem, ze chodi s Farkasovou, nic viac.

Dnes spievali vsetci akosi nahovno, dokonca aj Andrea a to uz ked ona spieva falosne, tak viem, ze nieco nieje v poriadku. Žmurk

Jaj a este som chcel dodat, ze minulu nedelu som tajne dufal, ze Lacova osobna nominacia bude Marek, no sklamal ma. Žmurk
Zaznamenané

Mame nejake novinky.
MusicMan JP-6, Fernandez Strat LTD | Fender Hot Rod DeVille 212
o:-:rek
Hosť
« Odpoveď #1183 kedy: 09. Marec , 2009, 07:24:25 »

to co vyhralo je neuveritelna sracka, totalna teatralna p*čovina bez akehokolvek napadu, ono v tom chcelo byt vsetko a bolo v tom hovno, kto si z toho songu pamata co i len naznak nejakej melodie berem mu pivo.. myslim ze pokial neslo v tej sutazi o super muzikal so super ohnami, hudbou ala polka orchestra ale o pop pre tich co su fanradio, tak mal vyhrat chrenko, cirova alebo ti myslim ze komajota sa volali

tjuuuuj toto ma pre mna este nezapamätalnejsiu koncepciu ako panasonic youth od dillingeru okrem toho ze pri pocuvani dillingeru mi netecie krv z usi a nejde ma roztrhnut od nervov ... pozrel som si to sice len na youtube ale som spokojny ze nesledujem telku podla vsetkeho neprichadzam o nic
Zaznamenané
lubochlast
pravidelný návštevník
Príspevkov: 286

www.bandzone.cz/oldrockers

« Odpoveď #1184 kedy: 09. Marec , 2009, 07:45:58 »

Súhlasím, aj keď okrem chrenkového songu nebolo dobré nič. Šimko ma sklamal.
Zaznamenané

Strán: 1 ... 77 78 [79] 80 81 ... 96 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.057 sekund, 23 otázok.