Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Nové smerovanie portálu  - podpora a propagácia aktivít členov fóra !!
29. November , 2024, 16:41:11
Strán: 1 ... 78 79 [80] 81 82 ... 96 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Eurosong  (Prečítané 250023 krát)
0 užívateľov a 74 Hostí prehliada túto tému.
joe
inventár podniku
Príspevkov: 4779

HEEEJ JOE !!!!!!

« Odpoveď #1185 kedy: 09. Marec , 2009, 08:03:06 »

vyhralo to čo malo nezavidte už Bavím sa skvele ta vec je naopak dobra len sa treba doladit
mne sa pačila najviav kamajota až na ten tichy spev ale čo zvukar asi pisal smsky
« Posledná zmena: 09. Marec , 2009, 08:04:08 od joe » Zaznamenané

marrtin
miestny štamgast
Príspevkov: 1784

"There are no facts, only interpretations." F. N.

« Odpoveď #1186 kedy: 09. Marec , 2009, 10:02:19 »

včera som to pozeral a tá skladba od tej čírovej búrka bola pekná, (miestami mi to pripomínalo skladbu od Robie Williamsa), to nevyhralo? aj ten chrenko se dal vsáknout, to som teda prekvapený
« Posledná zmena: 09. Marec , 2009, 10:10:28 od marrtin » Zaznamenané

Les Paul + Marshall, čo iné?
temo
miestny štamgast
Príspevkov: 1928

LONG LIFE ROCK,N,ROLL

« Odpoveď #1187 kedy: 09. Marec , 2009, 10:06:25 »

vyhralo to čo malo nezavidte už Bavím sa skvele ta vec je naopak dobra len sa treba doladit
mne sa pačila najviav kamajota až na ten tichy spev ale čo zvukar asi pisal smsky
Netáraj  Bavím sa skvele Bavím sa skvele Bavím sa skvele
Zaznamenané

LET´S GO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #1188 kedy: 09. Marec , 2009, 10:09:54 »

včera som to pozeral a tá skladba od tej čírovej búrka bola pekná, (miestami mi to pripomínalo skladbu od Robie Williamsa), to nevyhralo? to som teda prekvapený

ona nespieva ona vzdycha.. ako spevacka nula bodov.. a nech sa vyhovara kludne aj na odposluchy ja neviem aj od STB, proste nevie spievat..  ?§!. Bavím sa skvele
Zaznamenané

marrtin
miestny štamgast
Príspevkov: 1784

"There are no facts, only interpretations." F. N.

« Odpoveď #1189 kedy: 09. Marec , 2009, 10:10:53 »

ale pesnička je pekná
Zaznamenané

Les Paul + Marshall, čo iné?
cubo
inventár podniku
Príspevkov: 4588

« Odpoveď #1190 kedy: 09. Marec , 2009, 10:11:11 »

tak vyhrala hadam podla mna najhorsia skladba... fakt skoro som sa pogrcal ked tam tri minuty vkuse rozladene blacali... a este to akoze celo a klavir to bol taky gyc ze dovidienia... to bol presne taky typ pesnicky aky uplne neznasam, proste trapna preafektovana jacanica... Bleee
Zaznamenané
much
stály hosť
Príspevkov: 762

« Odpoveď #1191 kedy: 09. Marec , 2009, 10:40:24 »

tak vyhrala hadam podla mna najhorsia skladba... fakt skoro som sa pogrcal ked tam tri minuty vkuse rozladene blacali... a este to akoze celo a klavir to bol taky gyc ze dovidienia... to bol presne taky typ pesnicky aky uplne neznasam, proste trapna preafektovana jacanica... Bleee

Moja rec. Ja bych tam poslal mukatado. Inak kuknite ich MKMB maju aj lepsie songy jak ten zo sutaze.
Zaznamenané
cubo
inventár podniku

« Odpoveď #1192 kedy: 09. Marec , 2009, 10:50:34 »

Moja rec. Ja bych tam poslal mukatado. Inak kuknite ich MKMB maju aj lepsie songy jak ten zo sutaze.

hej mukatado je fajn... ale najradsej by som tam poslal 80s Team  Na zdravie!
Zaznamenané
predator
Hosť
« Odpoveď #1193 kedy: 09. Marec , 2009, 10:57:15 »

hej mukatado je fajn... ale najradsej by som tam poslal 80s Team  Na zdravie!
Moja reč ... keby tu bola taká energická a nadupaná kapela ako Team v tých časoch, tak by všetci mohli ísť do ... škoda, že mladosť, energia a dravosť sa raz minú, účty platiť treba a nastupuje bezfarebný popík ...

A tu ma napadá myšlienka - prečo sa tam vlastne neprihlásili Bank of Joe? Energické je to dosť, je to iné ako klasický rádiový slovpop, nie je to ukukané ...
« Posledná zmena: 09. Marec , 2009, 10:59:27 od Predator » Zaznamenané
joe
inventár podniku
Príspevkov: 4779

HEEEJ JOE !!!!!!

« Odpoveď #1194 kedy: 09. Marec , 2009, 11:22:17 »

my progresivni pankači nesutažime lebo by sme nemohli hrat triezvi potrebovali by sme na javisku vyčap plus Jack Daniels Bavím sa skvele
ja nesutažim odkedy som bol v canade v semifinale o najlepšieho gitaristu,robi to len nervy ako  podavanie lota,
vačšina tam vyzerala ked ich ukazovali jak prijebaniiii tešili sa ako keby čo???vykukli zo zeme ako maly kalerab a splasli.....
mam radšej tu dlhšiu a tažšiu cestu Zdravíčko
Zaznamenané

Valla
miestny štamgast
Príspevkov: 2227

nikki sixx a palo horvath 4ever :D :D

« Odpoveď #1195 kedy: 09. Marec , 2009, 12:11:07 »

my progresivni pankači nesutažime lebo by sme nemohli hrat triezvi potrebovali by sme na javisku vyčap plus Jack Daniels Bavím sa skvele
ja nesutažim odkedy som bol v canade v semifinale o najlepšieho gitaristu,robi to len nervy ako  podavanie lota,
vačšina tam vyzerala ked ich ukazovali jak prijebaniiii tešili sa ako keby čo???vykukli zo zeme ako maly kalerab a splasli.....
mam radšej tu dlhšiu a tažšiu cestu Zdravíčko

to je dobre Na zdravie! Na zdravie!
kua musime sa ist nekedy najebkat Na zdravie! Bavím sa skvele
Zaznamenané

Milujem Marshall Si píš!!!
piesok a strk to je marshalla popici zvuk :D
Chcem žiť, jak viem, v objatí náhod,
Veď celý svet mi leží pri nohách
ja nečakám na žiadny návod
mám svojich síl za celý národ.
 Skončím to trápenie s tou mojou výchovou,
nikdo si nevšimol, čo sa robí so mnou!!!!
MaTeS
stály hosť
Príspevkov: 1353

digitál je digitál, ten ničím nenahradíš ..

« Odpoveď #1196 kedy: 09. Marec , 2009, 12:27:11 »

v Mukatado hraju vynikajuci muzikanti, som ich zvucil minuly tyzden, fajn chalani.
Zaznamenané

FALLGRAPP
cubo
inventár podniku

« Odpoveď #1197 kedy: 09. Marec , 2009, 12:45:55 »

Moja reč ... keby tu bola taká energická a nadupaná kapela ako Team v tých časoch, tak by všetci mohli ísť do ... škoda, že mladosť, energia a dravosť sa raz minú, účty platiť treba a nastupuje bezfarebný popík ...

A tu ma napadá myšlienka - prečo sa tam vlastne neprihlásili Bank of Joe? Energické je to dosť, je to iné ako klasický rádiový slovpop, nie je to ukukané ...

veru, skoda ze si tie casy nepamatam... iba trochu hmlisto...  Smútim ale z toho co poznam tak Team bola uplne naj kapela v tych casoch u nas a po nich este tubla je fajn Na zdravie!
Ja som len zvedavy kolki tam v Moskve ty nasi skoncia...
Zaznamenané
temo
miestny štamgast
Príspevkov: 1928

LONG LIFE ROCK,N,ROLL

« Odpoveď #1198 kedy: 09. Marec , 2009, 12:46:55 »

veru, skoda ze si tie casy nepamatam... iba trochu hmlisto...  Smútim ale z toho co poznam tak Team bola uplne naj kapela v tych casoch u nas a po nich este tubla je fajn Na zdravie!
Ja som len zvedavy kolki tam v Moskve ty nasi skoncia...
Poslední  Nechajte ma vydýchať
Zaznamenané

LET´S GO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
musicman
inventár podniku
Príspevkov: 4903

« Odpoveď #1199 kedy: 09. Marec , 2009, 12:56:42 »

hadam sa nebojis ze v Moskve by ta nechali triezveho  Bavím sa skvele
Zaznamenané

http://www.999th.eu         RIG:  2x DIGIDESIGN PRO TOOLS HD3, 3 x DIGIDESIGN 192 I/O ANALOG , DIGIDESIGN PRE, Focusrite, UAD, J&T       http://www.facebook.com/pages/999th-studio/124192809296?v=wall&ref=ts
Strán: 1 ... 78 79 [80] 81 82 ... 96 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.035 sekund, 23 otázok.