Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: VENUJTE 2% z daní aj na podporu gitarového fóra. Ďakujeme!!
29. November , 2024, 16:37:27
Strán: 1 ... 84 85 [86] 87 88 ... 96 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Eurosong  (Prečítané 249957 krát)
0 užívateľov a 83 Hostí prehliada túto tému.
musicman
inventár podniku
Príspevkov: 4903

« Odpoveď #1275 kedy: 12. Marec , 2009, 22:05:18 »

rockeri take veci predsa robia   Bravooo Som metlak

este ze nezrazil nejake decko lebo zase by dostal len podmienku.
Zaznamenané

http://www.999th.eu         RIG:  2x DIGIDESIGN PRO TOOLS HD3, 3 x DIGIDESIGN 192 I/O ANALOG , DIGIDESIGN PRE, Focusrite, UAD, J&T       http://www.facebook.com/pages/999th-studio/124192809296?v=wall&ref=ts
o:-:rek
Hosť
« Odpoveď #1276 kedy: 14. Marec , 2009, 03:01:24 »

TEMOOOOOOOOOOOOOOO nieco cerstve  Bavím sa skvele alebo uz mas vlastny bulvar channel Huh!  tuto temu si uz posledne dni neviem predstavit bez tvojich vsuviek  Zdravíčko Zdravíčko
Zaznamenané
predator
Hosť
« Odpoveď #1277 kedy: 14. Marec , 2009, 07:15:16 »

sa smejete, ale to na smies nieje, vsetko sa mu akosi sere, a myslim, ze aj tie sosky sa mu zhnusili.
Mám skôr pocit, že od dobroty nevie čo sám so sebou a robí jednu hlúposť za druhou ako na bežiacom páse - rodina, Eurovízia atď.  Správa sa, ako keby mu išlo o to čo najviac sa zhodiť v očiach verejnosti a fanúšikov. Ešte aj k tomu ožraleckému šoférskemu extempore sa nevedel postaviť ako chlap, ale zatĺkal a vyhováral sa jak malý chlapec. Najprv vraj vypol mobil, potom zasa poslal médiám SMS, že to vraj akože nebol on, ale jeho menovec, jeho manažér zasa hodil do pľacu ďalšiu verziu príbehu, a nakoniec sa predsa len rozhodol "priznať sa", že skutočne sadol za volant ožratý, keď to už vedeli všetci na 100% a potvrdila to aj polícia.

Ako v tom prísloví, kde sa spomína, že ak chce Boh niekoho potrestať, zbaví ho rozumu.

Ináč sadnúť za volant ožratý je hrozná zhovadilosť, za to by mala byť nie pokuta, ale basa natvrdo ako za všeobecné ohrozenie alebo pokus o vraždu. Chvalabohu, že ho policajti odchytili práve včas a nestihol tak Hummerom zrolovať nejakého nevinného okoloidúceho. Tlieskam im.
Zaznamenané
predator
Hosť
« Odpoveď #1278 kedy: 14. Marec , 2009, 07:19:07 »

rockeri take veci predsa robia   Bravooo Som metlak
Keby ti taký "rocker" zabil dieťa alebo manželku, tak ho pôjdeš navštíviť a odídeš s jeho hlavou ako so suvernírom  Bacha na vec kamo! ... ver tomu, že by ťa smiech prešiel rýchlo, keby ti zabil niekoho len tak, z frajeriny, že on je rocker a môže chlastať za volantom.
Zaznamenané
Hosť
« Odpoveď #1279 kedy: 14. Marec , 2009, 09:56:18 »

Keby ti taký "rocker" zabil dieťa alebo manželku, tak ho pôjdeš navštíviť a odídeš s jeho hlavou ako so suvernírom  Bacha na vec kamo! ... ver tomu, že by ťa smiech prešiel rýchlo, keby ti zabil niekoho len tak, z frajeriny, že on je rocker a môže chlastať za volantom.

rockeri take veci predsa robia - ja som to tak pochopil ze to myslel ironicky ani mi nedoslo ze by to mohol mysliet vazne ... dufam ze nie.
Inak mas pravdu  Na zdravie!
Zaznamenané
Misko
miestny štamgast
Príspevkov: 1987

« Odpoveď #1280 kedy: 14. Marec , 2009, 16:42:09 »

rockeri take veci predsa robia - ja som to tak pochopil ze to myslel ironicky ani mi nedoslo ze by to mohol mysliet vazne ... dufam ze nie.
Inak mas pravdu  Na zdravie!
Je to uplne jasne, ze to bolo myslene ironicky.

2 Predator. Ja som cital, ze si Kuly siel len preparkovat auto - niekolko desiatok metrov. A ruku na srdce - myslite, ze pocas tej niekolko sekundovej jazdy by niekomu mohol ublizit aj keby bol totalne nasrot (co vraj nebol)? Ja myslim, ze urcite nie.
« Posledná zmena: 14. Marec , 2009, 16:42:59 od Misko » Zaznamenané
Branko
inventár podniku
Príspevkov: 13059

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #1281 kedy: 14. Marec , 2009, 16:44:24 »

Ten bulvar je horsi jak buzeranti. Uz sam seba jebe do riti, tak nevie, co so sebou.  Bavím sa skvele Bavím sa skvele
 Na zdravie!
Zaznamenané

musicman
inventár podniku

« Odpoveď #1282 kedy: 14. Marec , 2009, 16:46:54 »

Je to uplne jasne, ze to bolo myslene ironicky.

2 Predator. Ja som cital, ze si Kuly siel len preparkovat auto - niekolko desiatok metrov. A ruku na srdce - myslite, ze pocas tej niekolko sekundovej jazdy by niekomu mohol ublizit aj keby bol totalne nasrot (co vraj nebol)? Ja myslim, ze urcite nie.

Z Desmodu maju specialne napicu vyhovorky. ked chytili ich basistu najebaneho ten sa vyhovoril ze priatelka nevedela soferovat v kolone tak musel nachvilu prebrat soferovanie on. Tento zase preparkovaval auto. Kurwa to je smola stale su triezvy len raz za rok si nahodou vypije a hned ho chytia   Na zdravie! Bavím sa skvele
Zaznamenané

http://www.999th.eu         RIG:  2x DIGIDESIGN PRO TOOLS HD3, 3 x DIGIDESIGN 192 I/O ANALOG , DIGIDESIGN PRE, Focusrite, UAD, J&T       http://www.facebook.com/pages/999th-studio/124192809296?v=wall&ref=ts
m4jo
nováčik
*
Príspevkov: 54

« Odpoveď #1283 kedy: 14. Marec , 2009, 16:51:03 »

Ja som cital, ze si Kuly siel len preparkovat auto - niekolko desiatok metrov. A ruku na srdce - myslite, ze pocas tej niekolko sekundovej jazdy by niekomu mohol ublizit aj keby bol totalne nasrot (co vraj nebol)? Ja myslim, ze urcite nie.
ty fakt veris tomu, ze siel len preparkovat auto?  Bavím sa skvele  naco by siel opity preparkovavat auto? a preco by mu dali fizli fukat na parkovisku? :-D

myslim si, ze je to prva vyhovorka, ktora jeho manazera napadla...   
Zaznamenané
zakky
Hosť
« Odpoveď #1284 kedy: 14. Marec , 2009, 16:56:19 »

isiel ho preparkovat od frajerky k sebe domov  Bavím sa skvele
Zaznamenané
Misko
miestny štamgast
Príspevkov: 1987

« Odpoveď #1285 kedy: 14. Marec , 2009, 18:01:01 »

ty fakt veris tomu, ze siel len preparkovat auto?  Bavím sa skvele  naco by siel opity preparkovavat auto? a preco by mu dali fizli fukat na parkovisku? :-D

myslim si, ze je to prva vyhovorka, ktora jeho manazera napadla...   
Preboha, sak nemozu vsetci ludia stale klamat. Treba niekedy aj niekomu verit. A ja som si momentalne vybral prave manazera Desmodu,no.  Bavím sa skvele
Zaznamenané
m4jo
nováčik
*
Príspevkov: 54

« Odpoveď #1286 kedy: 14. Marec , 2009, 18:02:58 »

Preboha, sak nemozu vsetci ludia stale klamat. Treba niekedy aj niekomu verit. A ja som si momentalne vybral prave manazera Desmodu,no.  Bavím sa skvele
tak to si si vybral toho spravneho  Bavím sa skvele
Zaznamenané
musicman
inventár podniku

« Odpoveď #1287 kedy: 14. Marec , 2009, 18:14:11 »

kapela Desmod inak nepiju. najebu sa len pred tym ked idu preparkovat auto.  Na zdravie!
Zaznamenané

kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #1288 kedy: 14. Marec , 2009, 18:31:33 »

Preboha, sak nemozu byt vsetci ludia stale naivni.   Bavím sa skvele
Zaznamenané

Hosť
« Odpoveď #1289 kedy: 14. Marec , 2009, 18:36:37 »

kua sak kolko ludi jazdi najebanych po cestach a nechapem co tu vobec riesite tu krumplovitu gebulu ludia ako kuly podla mna sem ani nepatria  To co bolo? červená-von
Zaznamenané
Strán: 1 ... 84 85 [86] 87 88 ... 96 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.033 sekund, 23 otázok.