predator
Hosť
|
|
« Odpoveď #1290 kedy: 14. Marec , 2009, 18:40:49 » |
|
kua sak kolko ludi jazdi najebanych po cestach a nechapem co tu vobec riesite tu krumplovitu gebulu ludia ako kuly podla mna sem ani nepatria Už si zažil v meste za volantom najebaného pred tebou, čo chodil jak púštna zmija po sínusovke? Ja hej, a byť policajtom, zastavím ho a zoberiem mu aj krstný list. Škoda, že vtedy jak na potvoru nikde žiadna hliadka. Tomu debilovi, čo vtedy šaškoval predo mnou, by som ju s chuťou doprial.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #1291 kedy: 14. Marec , 2009, 18:42:49 » |
|
mozno ho stipol skorpion
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
o:-:rek
Hosť
|
|
« Odpoveď #1292 kedy: 14. Marec , 2009, 18:46:50 » |
|
Už si zažil v meste za volantom najebaného pred tebou, čo chodil jak púštna zmija po sínusovke? Ja hej, a byť policajtom, zastavím ho a zoberiem mu aj krstný list. Škoda, že vtedy jak na potvoru nikde žiadna hliadka. Tomu debilovi, čo vtedy šaškoval predo mnou, by som ju s chuťou doprial.
chlape ja zijem v meste kde bud chlasce alebo fetuje kazdy lebo je to zasrata nuklearna diera bez kultury ja som sa nastastie z toho dostal ja tu vidim najebanych ludi jazdiacich na autach vecer kazdy tyzden cize viem o com rozpravas ... aj mna to nasere ale riesite tu toho oberfasa ako keby to bolo nieco neskutocne ze isiel najebany ... chapes ...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
predator
Hosť
|
|
« Odpoveď #1293 kedy: 14. Marec , 2009, 18:50:57 » |
|
mozno ho stipol skorpion
Ten štipol mňa, a ako vidíš, prežil som to v zdraví
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
predator
Hosť
|
|
« Odpoveď #1294 kedy: 14. Marec , 2009, 18:53:37 » |
|
chlape ja zijem v meste kde bud chlasce alebo fetuje kazdy lebo je to zasrata nuklearna diera bez kultury ja som sa nastastie z toho dostal ja tu vidim najebanych ludi jazdiacich na autach vecer kazdy tyzden cize viem o com rozpravas ... aj mna to nasere ale riesite tu toho oberfasa ako keby to bolo nieco neskutocne ze isiel najebany ... chapes ...
Sa čudujem vašim policajtom, žeby si nechceli privyrobiť na prémie? Keď každý večer ide nadrbaných celý regiment, tak majú skvelý život, stačí postaviť sa s plácačkou a fúkačkou na správne miesto a pripraviť si batoh na pokuty a druhý na vodičáky
|
|
« Posledná zmena: 14. Marec , 2009, 18:55:56 od Predator »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Hosť
|
|
« Odpoveď #1295 kedy: 14. Marec , 2009, 18:56:51 » |
|
Sa čudujem vašim policajtom, žeby si nechceli privyrobiť na prémie? Keď každý večer ide nadrbaných celý regiment, tak majú skvelý život, stačí postaviť sa s plácačkou a fúkačkou na správne miesto a pripraviť si batoh na pokuty a druhý na vodičáky ti co chodia najebani su väcsinou v uzkom kontakte s fizlami takze neviem ci by kamosom pobrali vodicaky vies ...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
predator
Hosť
|
|
« Odpoveď #1296 kedy: 14. Marec , 2009, 18:58:59 » |
|
ti co chodia najebani su väcsinou v uzkom kontakte s fizlami takze neviem ci by kamosom pobrali vodicaky vies ...
Kamoš nekamoš, pokiaľ ide o prachy, "it´s nothing personal, it´s only business"
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Hosť
|
|
« Odpoveď #1297 kedy: 14. Marec , 2009, 19:02:22 » |
|
Kamoš nekamoš, pokiaľ ide o prachy, "it´s nothing personal, it´s only business" ja by som im to prial zislo by sa precistit nase mesto poriadne zavriet nejakych dilerov, zbavit sa nadbytku fetiek hned by to bolo krajsie
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Krtko
*** BACHAR ***
miestny štamgast
Príspevkov: 2659
|
|
« Odpoveď #1298 kedy: 14. Marec , 2009, 19:06:27 » |
|
ja by som im to prial zislo by sa precistit nase mesto poriadne zavriet nejakych dilerov, zbavit sa nadbytku fetiek hned by to bolo krajsie
tebe uz uplne jebe? ty chces aby pozatvarali vsetkych nasich najlepsich kamosov? s kym budeme travit piatkove vecere?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Misko
|
|
« Odpoveď #1299 kedy: 14. Marec , 2009, 19:08:42 » |
|
A kde byvate? Nech mam super pocit, ze Petrzalka na tom nie je az tak zle.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Hosť
|
|
« Odpoveď #1300 kedy: 14. Marec , 2009, 19:11:11 » |
|
tebe uz uplne jebe? ty chces aby pozatvarali vsetkych nasich najlepsich kamosov? s kym budeme travit piatkove vecere?
nie nie nie kamo ja som myslel na tychto konkretne: CSUPA, KUSKO, ARNI, BORISKA, HOLECKO, CAKI, DEDO, SERGEJ VADKERTI DINDI GOMEZ NOVOTNY a tak ... trosku lepsie by sa mi dychalo ... nemyslis ?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Hosť
|
|
« Odpoveď #1301 kedy: 14. Marec , 2009, 19:13:18 » |
|
A kde byvate? Nech mam super pocit, ze Petrzalka na tom nie je az tak zle. nemozem ti prezradit to mesto je to ... ROŽŇAVA
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Krtko
*** BACHAR ***
miestny štamgast
Príspevkov: 2659
|
|
« Odpoveď #1302 kedy: 14. Marec , 2009, 19:17:02 » |
|
nie nie nie kamo ja som myslel na tychto konkretne: CSUPA, KUSKO, ARNI, BORISKA, HOLECKO, CAKI, DEDO, SERGEJ VADKERTI DINDI GOMEZ NOVOTNY a tak ... trosku lepsie by sa mi dychalo ... nemyslis ?
no to samozrejme schvalujem, netreba zabudat na stela, titlu a Kolomana Muchu, ja som sa uz zlakol ze chces dostat do zalara Apaku
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
iMbUS
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 3277
|
|
« Odpoveď #1303 kedy: 17. Marec , 2009, 01:22:42 » |
|
ty fakt veris tomu, ze siel len preparkovat auto? naco by siel opity preparkovavat auto? a preco by mu dali fizli fukat na parkovisku? :-D myslim si, ze je to prva vyhovorka, ktora jeho manazera napadla... Asi tak. Kazdy sofer predsa vie, ze zakon 315 sa na parkovisko nevztahuje, cize policajti nemaju pravo davat niekomu fukat na parkovisku a uz vobec nie mu brat vodicak.
|
|
|
Zaznamenané
|
Mame nejake novinky. MusicMan JP-6, Fernandez Strat LTD | Fender Hot Rod DeVille 212
|
|
|
Hosť
|
|
« Odpoveď #1304 kedy: 17. Marec , 2009, 06:12:21 » |
|
no to samozrejme schvalujem, netreba zabudat na stela, titlu a Kolomana Muchu, ja som sa uz zlakol ze chces dostat do zalara Apaku
nie nie nie jeho nie ved chudak uz aj tak nevie kde je ... na neho sa uz aj tak zrutil budar zo vsetkym hovnom sveta
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|