Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Nové smerovanie portálu  - podpora a propagácia aktivít členov fóra !!
29. November , 2024, 22:41:09
Strán: 1 ... 88 89 [90] 91 92 ... 96 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Eurosong  (Prečítané 250909 krát)
0 užívateľov a 3 Hostí prehliada túto tému.
zakky
Hosť
« Odpoveď #1335 kedy: 17. Marec , 2009, 12:58:42 »

to som este nemal vodicak  Bavím sa skvele
Zaznamenané
cubo
inventár podniku
Príspevkov: 4588

« Odpoveď #1336 kedy: 17. Marec , 2009, 13:14:01 »

ale seci ste mudry ja som sa minule najebal ze som nevedel chodit, a som sa vpohode odviezol na fotrovom Escalade domov, dokonca som bol doma rychlejsie jak za triezva  Som frajer

super si macher... kebyze robim taketo kokotiny tak sa hanbim za to ze este zijem a ty sa s stym este chval... sorry ale podla mna je koko*t uz ten vodic co sadne za volant ozraty, neexistuje nic take ako "normalny" clovek ozraty za volantom... to normalny clovek nikdy nespravi...
suhlasim s predym, az na to ze by som ti doprial sa raz niekde fajne vytrtkat, ale tak aby si s tou opachou nikoho nezranil... potom by ti doslo...
aj moj brat jazdil bezne natrtkany, ze "vsak co to nenaburam" a hadaj co? Natrtkal do pri odbocke z dialnice v 120km/h do zvodidiel, auto rozmlatil na cucky, a zazrakom si len udrel hlavu...
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #1337 kedy: 17. Marec , 2009, 13:17:00 »

Oficiálna verzia nikdy nebola zverejnená (bol tvrdý socík a ona bola ikona vtedajšej scény, tak sa nikde nič nenapísalo), neoficiálne sa však medzi ľuďmi spomína ako dôvod alkohol. Jej kamoška vraj zahynula pár hodín po havárke a u Mariky sa napriek snahe lekárov nepodarilo zabrániť ochrnutiu, porušili sa hybné nervy.

ja som take nikdy nepocul. tak ako to teda je ?
Zaznamenané
o:-:rek
Hosť
« Odpoveď #1338 kedy: 17. Marec , 2009, 13:19:20 »

Sorry, ale takým ľuďom vodičák do rúk nepatrí. Dúfam, že keď to budeš praktizovať nabudúce a nedajbože najebeš dakde (čo ti samozrejme neprajem), tak to bude do betónu a nie do protiidúceho auta, ktorého posádka za nič nemôže.

suhlas  Na zdravie!
Zaznamenané
temo
miestny štamgast
Príspevkov: 1928

LONG LIFE ROCK,N,ROLL

« Odpoveď #1339 kedy: 17. Marec , 2009, 13:21:05 »

Najhorší sú v Škode105 a v klobúku  Bavím sa skvele Bavím sa skvele Bavím sa skvele
Zaznamenané

LET´S GO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
pista58
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 6966

« Odpoveď #1340 kedy: 17. Marec , 2009, 13:25:17 »

super si macher... kebyze robim taketo kokotiny tak sa hanbim za to ze este zijem a ty sa s stym este chval... sorry ale podla mna je koko*t uz ten vodic co sadne za volant ozraty, neexistuje nic take ako "normalny" clovek ozraty za volantom... to normalny clovek nikdy nespravi...
suhlasim s predym, az na to ze by som ti doprial sa raz niekde fajne vytrtkat, ale tak aby si s tou opachou nikoho nezranil... potom by ti doslo...
aj moj brat jazdil bezne natrtkany, ze "vsak co to nenaburam" a hadaj co? Natrtkal do pri odbocke z dialnice v 120km/h do zvodidiel, auto rozmlatil na cucky, a zazrakom si len udrel hlavu...

vies lenze ist 120 do odbocky na dialnici je v prvom rade uplny kokotizmus. zazil som X ludi co triezvi soferuju ako casovane bomby a X ludi co nerobia hluposti za volantom ani ked maju vypite. chlast za volant nepatri, to sa nehadam, lenze aj ta kategorizacia je trosku scestna, ked clovek co nafuka soferuje automaticky omnoho horsie ako triezvy vodic. je tam velmi vela inych faktorov ako len promile v krvy. a zakky videl escalade akurat tak na fotke, ale dobre sa na jeho hlaskach smejem  Bavím sa skvele
nie vzdy je to len o nejakej moralke a predpise na papiery.
Zaznamenané

o-yep sro
Hosť
« Odpoveď #1341 kedy: 17. Marec , 2009, 13:27:05 »

Najhorší sú v Škode105 a v klobúku  Bavím sa skvele Bavím sa skvele Bavím sa skvele

kde si ma videl Huh!Huh!  Fuuha zíram   Bavím sa skvele
Zaznamenané
kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #1342 kedy: 17. Marec , 2009, 13:36:24 »

dobry den pan Virsik.. kedy uz zacnu radia vysielat pocuvatelnu hudbu? Som vas velky fanusik, mam vas vylepeneho nad postelou.. poschodovou..esteze brat spi hore
Zaznamenané

Hosť
« Odpoveď #1343 kedy: 17. Marec , 2009, 13:39:05 »

to nemoze byt fakt Virsik prosim prosim lebo potom by som musel povedat ze je este väcsi mudrlant a debil ako som si myslel a ja uz chcem byt dobry chlapec a nenadavat  :)
Zaznamenané
temo
miestny štamgast

LONG LIFE ROCK,N,ROLL

« Odpoveď #1344 kedy: 17. Marec , 2009, 13:47:41 »

to nemoze byt fakt Virsik prosim prosim lebo potom by som musel povedat ze je este väcsi mudrlant a debil ako som si myslel a ja uz chcem byt dobry chlapec a nenadavat  :)
čo ti jebe Viršík?  Bavím sa skvele Bavím sa skvele Bavím sa skvele ten má iné starosti,kšeft z Miklom mu nevyšiel aj ked Mikla ukazoval cicinu  Bavím sa skvele Bavím sa skvele Bavím sa skvele toto je nejaký chytrák akých je tu dosť  Bavím sa skvele Bavím sa skvele Bavím sa skvele
« Posledná zmena: 17. Marec , 2009, 14:01:46 od temo » Zaznamenané

predator
Hosť
« Odpoveď #1345 kedy: 17. Marec , 2009, 13:50:28 »

čo ti jebe Viršík?  Bavím sa skvele Bavím sa skvele Bavím sa skvele ten má iné starosti,kšeft z Miklom mu nevišiel aj ked Mikla ukazoval cicinu  Bavím sa skvele Bavím sa skvele Bavím sa skvele toto je nejaký chytrák akých je tu dosť  Bavím sa skvele Bavím sa skvele Bavím sa skvele
Keby len s Miklom ... nikdy nezabudnem, ako ho nachytal Pročko s tou "milionárskou dcérkou škrekľaňou", čo si za jej "zahviezdenie v rádiách" zapýtal päť melko  Bavím sa skvele
Zaznamenané
cubo
inventár podniku
Príspevkov: 4588

« Odpoveď #1346 kedy: 17. Marec , 2009, 13:52:42 »

vies lenze ist 120 do odbocky na dialnici je v prvom rade uplny kokotizmus. zazil som X ludi co triezvi soferuju ako casovane bomby a X ludi co nerobia hluposti za volantom ani ked maju vypite. chlast za volant nepatri, to sa nehadam, lenze aj ta kategorizacia je trosku scestna, ked clovek co nafuka soferuje automaticky omnoho horsie ako triezvy vodic. je tam velmi vela inych faktorov ako len promile v krvy. a zakky videl escalade akurat tak na fotke, ale dobre sa na jeho hlaskach smejem  Bavím sa skvele
nie vzdy je to len o nejakej moralke a predpise na papiery.

asi som do neuviedol dost detailne... vies preco isiel 120 do odbocky? lebo si ju vdaka tomu ze bol ozraty 1. neskoro vsimol a 2. zle odhadol situaciu...
takze kokotizmus je pitie za volantom... a kazdemu kto chlasce za volantom by som doprial aspon taku skusenost ako mojmu bratovi...
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #1347 kedy: 17. Marec , 2009, 13:54:07 »

..čo sa v masmédiách odohrá ...

ty si nejaky 80tkovy pozostatok - "masmedia" je tesne poprelomove slovo, to uz dnes nikdo nepouziva, len 80tkovi pohrobkovia  Bavím sa skvele
Zaznamenané
temo
miestny štamgast

LONG LIFE ROCK,N,ROLL

« Odpoveď #1348 kedy: 17. Marec , 2009, 14:03:09 »

Práve na tomto príspevku vidno, že ten človek je naivný a popletený. Navyše, ako si to všimli viacerí tu na fóre, za jeho naivitou je silný totalitný podtón, túžba po jednofarebnom poňatí politiky, a nervozita z pluralitnej spoločnosti a nepochopenie základov demokracie, kde sa vládnúce sily menia a mení sa s nimi aj priority vládnutia - minimálne na deklaračnej úrovni. Raz darmo, boľševik môže odhodiť stranícku knižku, môže začať hovoriť \"pravicovo\", odriekať nové frázy, môže sa tváriť ako chce, propagovať koho chce, ale ten boľševický podtón je stále v ňom, stále je tam a stále formuje jeho spôsob chápania diania v spoločnosti, túžbu po jednofarebnosti, unifikovanosti, po \"zglajšachtovanej\" spoločnosti, kde všetci píšu (tentokrát modrým) perom. Starého psa novým kúskom nenaučíš. Asi je čosi pravdy v porekadle, že keby sa múdrosť merala rokmi, najmúdrejším by bol dubový peň ....
Ty si nám tu chýbal...................tak už je panoptikum skoro úplné  Bavím sa skvele Bavím sa skvele Bavím sa skvele
Zaznamenané

predator
Hosť
« Odpoveď #1349 kedy: 17. Marec , 2009, 14:04:04 »

cubo - 100% súhlas.
Zaznamenané
Strán: 1 ... 88 89 [90] 91 92 ... 96 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.07 sekund, 23 otázok.