temo
|
|
« Odpoveď #1380 kedy: 18. Máj , 2009, 06:54:27 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
LET´S GO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210
|
|
« Odpoveď #1382 kedy: 06. Jún , 2009, 10:16:53 » |
|
sak ked vybrali taku picovinu uskriekanu..
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
yeah
Hosť
|
|
« Odpoveď #1383 kedy: 06. Jún , 2009, 10:48:50 » |
|
sak ked vybrali taku picovinu uskriekanu..
Myslim si, ze aj keby nas isla reprezentovat Anastacia v duete s Madonou aj tak by sme skoncili rovnako
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #1384 kedy: 06. Jún , 2009, 11:05:00 » |
|
Myslim si, ze aj keby nas isla reprezentovat Anastacia v duete s Madonou aj tak by sme skoncili rovnako Tak a nijak inak !
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
jtakac
|
|
« Odpoveď #1385 kedy: 06. Jún , 2009, 11:12:54 » |
|
ktovie kolko milionov slovaci vydrbali na celu tuto sutaz, myslim aj tie semifinalove kola..to radsej mohli za tie prachy postavit este nejake ihriska pre deti, aspon by bol z toho nejaky osoh a aj judr. fico by si viac zasportoval
|
|
|
Zaznamenané
|
mam 3 cinske gitary a POD, ale to nevadi, lebo zvuk je vraj v prstoch
|
|
|
Valla
|
|
« Odpoveď #1386 kedy: 06. Jún , 2009, 11:20:34 » |
|
ktovie kolko milionov slovaci vydrbali na celu tuto sutaz, myslim aj tie semifinalove kola..to radsej mohli za tie prachy postavit este nejake ihriska pre deti, aspon by bol z toho nejaky osoh a aj judr. fico by si viac zasportoval a potom ze krachuje STV
|
|
|
Zaznamenané
|
Milujem Marshall piesok a strk to je marshalla popici zvuk :D Chcem žiť, jak viem, v objatí náhod, Veď celý svet mi leží pri nohách ja nečakám na žiadny návod mám svojich síl za celý národ. Skončím to trápenie s tou mojou výchovou, nikdo si nevšimol, čo sa robí so mnou!!!!
|
|
|
udry
Hosť
|
|
« Odpoveď #1387 kedy: 06. Jún , 2009, 11:36:49 » |
|
krasne 37 miesto Tam ani problem nebol v tej našej spevackej dvojici. Ja vidím problem v tom,že vybrali piesen " jak na festival Sopoty v roku 1970". A uplne špatna dramaturgia vystupenia. Bolo zrejme,že finale sutaže bolo v štyle " podiova show". A na to naš cely "organizačny team" nejak zabudol.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
jtakac
|
|
« Odpoveď #1388 kedy: 06. Jún , 2009, 11:41:09 » |
|
Tam ani problem nebol v tej našej spevackej dvojici. Ja vidím problem v tom,že vybrali piesen " jak na festival Sopoty v roku 1970". A uplne špatna dramaturgia vystupenia. Bolo zrejme,že finale sutaže bolo v štyle " podiova show". A na to naš cely "organizačny team" nejak zabudol.
je uplne jedno kto by tam isiel a s akou piesnou, mozno by niekto iny skoncil na 34. alebo 25. mieste..ale co z toho? sak je to cele uplny nezmysel tato sutaz
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
udry
Hosť
|
|
« Odpoveď #1389 kedy: 06. Jún , 2009, 11:47:35 » |
|
je uplne jedno kto by tam isiel a s akou piesnou, mozno by niekto iny skoncil na 34. alebo 25. mieste..ale co z toho? sak je to cele uplny nezmysel tato sutaz
To môžme povedat,že aj svetovy pohar v alp. lyžovani je nezmysel. Tam sa spuštaju z kopca a meraju si čas.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
musicman
|
|
« Odpoveď #1390 kedy: 06. Jún , 2009, 11:54:00 » |
|
To môžme povedat,že aj svetovy pohar v alp. lyžovani je nezmysel. Tam sa spuštaju z kopca a meraju si čas. eurovizia zmysel ma. ucastnici sa najebu, mlade pipky tam osukaju, par organizatorov sa napakuje. co ine by malo zmysel ked nie toto
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
jtakac
|
|
« Odpoveď #1391 kedy: 06. Jún , 2009, 12:02:38 » |
|
To môžme povedat,že aj svetovy pohar v alp. lyžovani je nezmysel. Tam sa spuštaju z kopca a meraju si čas. praveze nie, lebo tam sa to meria nejakou exaktnou velicinou, najrychlejsi pride prvy do ciela a vyhrava a je jedno,ci je z malajzie alebo tramtarie
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210
|
|
« Odpoveď #1392 kedy: 06. Jún , 2009, 13:06:25 » |
|
praveze nie, lebo tam sa to meria nejakou exaktnou velicinou, najrychlejsi pride prvy do ciela a vyhrava a je jedno,ci je z malajzie alebo tramtarie presne. tu vyhravaju mnohopocetne a kolektivne narody.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
styrioci
|
|
« Odpoveď #1393 kedy: 06. Jún , 2009, 13:51:00 » |
|
presne. tu vyhravaju mnohopocetne a kolektivne narody.
ale vsak princip je v tom, ze ako sa bude dana skladba pacit ostatnym narodom. hlasovanie je postavene tak, ze nemozes hlasovat za sutaziaceho z tvojej krajiny. ci sa mylim?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
udry
Hosť
|
|
« Odpoveď #1394 kedy: 06. Jún , 2009, 15:49:17 » |
|
praveze nie, lebo tam sa to meria nejakou exaktnou velicinou, najrychlejsi pride prvy do ciela a vyhrava a je jedno,ci je z malajzie alebo tramtarie V podstate je to tiež len zábava pre divakov.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|