Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: VENUJTE 2% z daní aj na podporu gitarového fóra. Ďakujeme!!
21. November , 2024, 20:59:53
Strán: [1] 2 3 ... 6 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Slovenska tradicna ludova hudba, folklor  (Prečítané 19096 krát)
0 užívateľov a 1 Hosť prehliada túto tému.
proghopik
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 4299

PATRÍM DO PIVNICE!

« kedy: 29. Január , 2009, 12:33:31 »

Nie, nepreskocilo mi Bavím sa skvele, iba ma zaujal tento blog a hlavne diskusia, kde vystupuju dotknuti militantni folkloristi. Bavím sa skvele
Tak reku, podebatujme si.

http://lubomirnemes.blog.sme.sk/c/171349/Bol-som-na-folklornom-onomvystupeni.html
« Posledná zmena: 29. Január , 2009, 12:35:33 od Progrocker » Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
Rotanimod
pravidelný návštevník
Príspevkov: 290

on a journey to become a musician...

« Odpoveď #1 kedy: 29. Január , 2009, 12:40:27 »

Ten chlapik pise dost dobre blogy. Minule som od neho cital ako som pozeral smotanku  :)
Zaznamenané

Tired of lying in the sunshine staying home to watch the rain
And you are young and life is long and there is time to kill today
And then one day you find ten years have got behind you
No one told you when to run, you missed the starting gun.
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #2 kedy: 29. Január , 2009, 12:40:39 »

diskusie na sme zasadne necitam a clanok stal za hovno.
Zaznamenané
proghopik
VIP
inventár podniku
*

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #3 kedy: 29. Január , 2009, 12:41:37 »

clanok stal za hovno.

Bol nasilu to uznavam, ale zas obcas treba rypat a pichnut do osieho hniezda. Bavím sa skvele
Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #4 kedy: 29. Január , 2009, 12:44:36 »

nepopieram :)
Zaznamenané
temo
miestny štamgast
Príspevkov: 1928

LONG LIFE ROCK,N,ROLL

« Odpoveď #5 kedy: 29. Január , 2009, 12:45:59 »

Na zdravie!
Zaznamenané

LET´S GO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
joe
inventár podniku
Príspevkov: 4779

HEEEJ JOE !!!!!!

« Odpoveď #6 kedy: 29. Január , 2009, 12:46:13 »

presne rasto ma pravdu kopec sračiek a mysli si že je mudry,my mame krasny folklor a určite hodnotnejši ako naša pop muzick a metal ktory nema žiadnu cenu..Obdivuju ho ludia na celom svete,lebo je aj čo,bol som par krat na slavnostiach  Zdravíčko a povačšine  sa mi to pačilo pokal to nerobili nejaky tažky amatery..
porovnavt texty je smiešne ako aj ten čo to napisal,žiadny svetovy folk..nema lepšie texty a moderny hudba su žvasty tiež Zdravíčko
« Posledná zmena: 29. Január , 2009, 12:49:24 od joe » Zaznamenané

temo
miestny štamgast

LONG LIFE ROCK,N,ROLL

« Odpoveď #7 kedy: 29. Január , 2009, 12:47:06 »

presne rasto ma pravdu kopec sračiek a mysli si že je mudry,my mame krasny folklor a určite hodnotnejši ako naša pop muzick a metal ktory nema žiadnu cenu..Obdivuju ho ludia na celom svete,lebo je aj čo,bol som par krat na slavnostiach  Zdravíčko
Ano,len či si niečo s tých slávností aj pamätáš ...................... Na zdravie! Na zdravie! Na zdravie!
Zaznamenané

temo
miestny štamgast

LONG LIFE ROCK,N,ROLL

« Odpoveď #8 kedy: 29. Január , 2009, 12:54:58 »

prvy kalich a dalej už len rev "čia si anička čia" apotom sme po niekom skakali Bavím sa skvele
Mne sa zdá že ty si hral z Gregušom nejakú zmetalovanú ľudovku "Jánošík"  Bavím sa skvele Bavím sa skvele Bavím sa skvele
Zaznamenané

homar
inventár podniku
Príspevkov: 3635

« Odpoveď #9 kedy: 29. Január , 2009, 12:55:55 »

tomu autorovi asi mierne jeblo v hlave, ale tak sme v slobodnej krajine (aspon dufam), tak nech si pise co len chce Bavím sa skvele
Zaznamenané

Fender Stratocaster, Epiphone Les Paul Standard
Marshall JCM 900 MkIII, Marshall 1960B Lead
TC-Electronic Nova System
joe
inventár podniku
Príspevkov: 4779

HEEEJ JOE !!!!!!

« Odpoveď #10 kedy: 29. Január , 2009, 12:58:36 »

tomu autorovi asi mierne jeblo v hlave, ale tak sme v slobodnej krajine (aspon dufam), tak nech si pise co len chce Bavím sa skvele
aspon nekvaka o tom starožitnictve Bavím sa skvele Bavím sa skvele podla mna autor dal prvy hodnotny prispevok Bavím sa skvele bravooo
Zaznamenané

homar
inventár podniku
Príspevkov: 3635

« Odpoveď #11 kedy: 29. Január , 2009, 13:28:48 »

aspon nekvaka o tom starožitnictve Bavím sa skvele Bavím sa skvele podla mna autor dal prvy hodnotny prispevok Bavím sa skvele bravooo
pockaj, ty o com hovoris teraz?
Zaznamenané

Fender Stratocaster, Epiphone Les Paul Standard
Marshall JCM 900 MkIII, Marshall 1960B Lead
TC-Electronic Nova System
spyros
inventár podniku
Príspevkov: 4852

« Odpoveď #12 kedy: 29. Január , 2009, 13:29:37 »

Ten chlapik pise dost dobre blogy. Minule som od neho cital ako som pozeral smotanku  :)

iMHO pise skor klasicke pseudointelektualne dristy. Ja si tiez mozem vybrat hocijaky objekt na svete a v prilahlom vesmire a robit si podbnu srandu, ze ja som nad vecou a tamti su mimoni.

On topic: Svojho casu som bol v Dubravke na vynikajucom mega ultra super koncerte zoskupenia Muzička - http://www.muzicka.sk. Tu si stiahnite celu ich tvorbu http://www.mediafire.com/muzicka, skoda ze to nezipli...
Zaznamenané

Greece Catholic Anarchist Bishop of Manhimself
proghopik
VIP
inventár podniku
*

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #13 kedy: 29. Január , 2009, 13:35:51 »

iMHO pise skor klasicke pseudointelektualne dristy. Ja si tiez mozem vybrat hocijaky objekt na svete a v prilahlom vesmire a robit si podbnu srandu, ze ja som nad vecou a tamti su mimoni.

Az tak to podla mna myslene nebolo. Skor asi chcel poukazat na paralelu s dnesnou popmusic a dnesnymi tancami, ze v nich ide o to iste, akurat s trosku odlisnymi vyrazovymi prostriedkami. :) Len folkari si to zobrali moc k srdcu a citili sa urazeni. Vela starych ludoviek je poriadne prasackych.  Bavím sa skvele
Zaznamenané

cubo
inventár podniku
Príspevkov: 4588

« Odpoveď #14 kedy: 29. Január , 2009, 14:10:15 »

Ja som na nas folklor hrdy, myslim si ze niektore ludovky su riadne jeby Zdravíčko
Zaznamenané
Strán: [1] 2 3 ... 6 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.043 sekund, 23 otázok.