Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Zaregistroval si sa, ale ten prekliaty mail nechodí a stále nechodí?

Skontroluj si SPAM.

(fakt, robíme, čo sa dá, ale gmail.com si nedá povedať)
05. December , 2024, 03:22:35
Strán: [1] 2 3 ... 6 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: ALL SHALL PERISH  (Prečítané 12857 krát)
0 užívateľov a 1 Hosť prehliada túto tému.
turpitude
nováčik
*
Príspevkov: 20

« kedy: 30. Január , 2009, 09:17:35 »

Americka Death Hardcore kapelka z Oaklandu.
tu sú nejaké linky tak si to vypočujte nový album je o dosť zmenený oproti starému.
Gitarista Chris storey pre mna jeden z najlepších momentálne sa na albume vyhral ako sa len dalo.....tak komentujte a chekujte čo sa dá o týchto bláznoch  Som metlak

tu je link na myspace profil www.myspace.com/allshallperish

:)
« Posledná zmena: 30. Január , 2009, 16:10:39 od rastis » Zaznamenané

Epiphone Les Paul SPECIAL II
Peavey 6505+ , box Behringer BG 412H
endy
pravidelný návštevník
Príspevkov: 386

Melisko usko

« Odpoveď #1 kedy: 30. Január , 2009, 11:19:28 »

Bezduchy hruby narez bez citenia, ale ked to leti dnes a niekomu sa to paci tak to beriem. Stale lepsie ako shitney spears & co.
Zaznamenané
Krtko
*** BACHAR ***
miestny štamgast
Príspevkov: 2659

« Odpoveď #2 kedy: 31. Január , 2009, 13:26:17 »

tvoj nazor ma cenu zlata. mal by si ist pisat recenzie albumov, tvoj originalny humor, vkusne a trefne poznamky by isto niekde ocenili. ocividne si zorientovany v novodobom metale, nechces napisat nejaku obsiahlejsiu kritiku aj na margo ich muzikantskych vykonov a podobne? rad by som sa poucil.
Zaznamenané
homar
inventár podniku
Príspevkov: 3635

« Odpoveď #3 kedy: 31. Január , 2009, 13:35:50 »

vypocul som si vsetky songy na myspace...prvy som si povedal ze neni to moja krvna skupina, ale ako dalo sa, ostatne som myslel ze ma jebne, nic mi to nehovorilo, len kopaky jak o zivot a ten akoze "spev"...no ale ked sa to niekomu paci, tak neni o cem Zdravíčko
Zaznamenané

Fender Stratocaster, Epiphone Les Paul Standard
Marshall JCM 900 MkIII, Marshall 1960B Lead
TC-Electronic Nova System
Krtko
*** BACHAR ***
miestny štamgast

« Odpoveď #4 kedy: 31. Január , 2009, 13:57:47 »

no ja som v deathcore ci deathmetale este ako spev akoze nikdy nepocul.   "len kopaky jak o zivot a ten akoze spev"  toto mi pripomenulo hlasku jedneho tipka (ano, je dlhe roky na toulene), ked mi vravel: zahraj jazz, ja mu na to: ale ja neviem hrat jazz. jak ze nevies! vsak to len hocijak hras.
 to akoze nema byt vtipne, ani to nema nikoho urazit, len je to vhodny a pravdivy prilad, ze pokial clovek niecomu nerozumie ale mysli si ze rozumie a navyse aj kritizuje, tak obcas vyzera jak na toulene
« Posledná zmena: 31. Január , 2009, 13:58:21 od Krtko » Zaznamenané
endy
pravidelný návštevník

Melisko usko

« Odpoveď #5 kedy: 31. Január , 2009, 14:01:56 »

tvoj nazor ma cenu zlata. mal by si ist pisat recenzie albumov, tvoj originalny humor, vkusne a trefne poznamky by isto niekde ocenili. ocividne si zorientovany v novodobom metale, nechces napisat nejaku obsiahlejsiu kritiku aj na margo ich muzikantskych vykonov a podobne? rad by som sa poucil.

V tomto pripade sa o muzikalnosti neda hovorit, strasne bezduche, nevidim pointu v tom co tym chcel autor povedat alebo kam tym mieri. Neviem o co ti ide s tym sarkazmom, ale zda sa mi ze mas ocividny problem s akceptovanim subjektivneho nazoru, psycholog by ti vedel pomoct.
Zaznamenané
Krtko
*** BACHAR ***
miestny štamgast

« Odpoveď #6 kedy: 31. Január , 2009, 15:11:04 »

ja nemam problem prijat subjektivny nazor nikoho, ale vidim rozdiel vo vyjadreni nazoru a v kritizovani,  a ty si sa pokusal o nejaku kritiku, tak preto som ta vyzval aby si svoju odbornu kritiku dotiahol aj do konca.. bez akeho citenia su? co im chyba v tomto style aby mali "ducha"? a kedze sa o ich muzikalnosti neda ani hovorit, predpokladam ze zvladas hru na nastroj aspon 3x lepsie ako niektory clen kapely, respektive ako vsetci dokopy...(?) v tom pripade sa podla mojho skromneho nazoru nemas zaco hanbit a daj nejake ukazky a zrejme mas potom aj najlepsie predpoklady stat sa profi hudobnikom, pripadne producentom aby si mohol davat ducha bezduchym kapelam.
Zaznamenané
vittore
pravidelný návštevník
Príspevkov: 513

« Odpoveď #7 kedy: 31. Január , 2009, 15:37:37 »

V tomto pripade sa o muzikalnosti neda hovorit
velmi odvazne tvrdenie  Zdravíčko

a v 1:44 mate aj trosku ,,normalneho spevu´´  :)
Zaznamenané

endy
pravidelný návštevník

Melisko usko

« Odpoveď #8 kedy: 31. Január , 2009, 15:49:59 »

ja nemam problem prijat subjektivny nazor nikoho, ale vidim rozdiel vo vyjadreni nazoru a v kritizovani,  a ty si sa pokusal o nejaku kritiku, tak preto som ta vyzval aby si svoju odbornu kritiku dotiahol aj do konca.. bez akeho citenia su? co im chyba v tomto style aby mali "ducha"? a kedze sa o ich muzikalnosti neda ani hovorit, predpokladam ze zvladas hru na nastroj aspon 3x lepsie ako niektory clen kapely, respektive ako vsetci dokopy...(?) v tom pripade sa podla mojho skromneho nazoru nemas zaco hanbit a daj nejake ukazky a zrejme mas potom aj najlepsie predpoklady stat sa profi hudobnikom, pripadne producentom aby si mohol davat ducha bezduchym kapelam.

nie to som napisal svoj subjektivny nazor, po zabiti par minut zivota niecoho co za to nestalo, vlastne aj teraz to robim pri tebe. ja nevydavam cdcka zatial takze neviem co sem teraz zatahujes profi hudbu, ak to chces vediet co sa mna tyka tak stale som v pozicii ucenia sa (hram necele 2 roky) az zvladnem co chcem potom dostanes aj ukazky a mozes nad tym aj onanovat ked chces.  Pravo na nazor ma kazdy su veci co sa pacia mne a zasa sa nepacia druhemu, ale toto som este nevidel, ze niekto sa bude obuvat za moj nazor, sice negativny, ale aj to je nazor. a ked to nevies rozchodit a mas pocit, ze nemam pravo pisat co si o veciach myslim tak sa pleties, o tom je forum, a ked niekto vyda cd tak musi byt pripraveny, ze sa stretne aj s negativmi a hlavne ked hra hudbu co za nich hra technika a je pre par ozratych teenagerov co si potrebuju v piatok vecer vytriast mozog z hlavy. bezduchy zaner ducha mat nikdy nebude, jedine, ze by niekto do toho vlozil trochu inovativnosti, ale ten ma zvycajne na viac nez zavesit si gitaru na vajcia a hrat rytmicke hry na jednej strune.
Zaznamenané
homar
inventár podniku
Príspevkov: 3635

« Odpoveď #9 kedy: 31. Január , 2009, 16:00:59 »

no ja som v deathcore ci deathmetale este ako spev akoze nikdy nepocul.   "len kopaky jak o zivot a ten akoze spev"  toto mi pripomenulo hlasku jedneho tipka (ano, je dlhe roky na toulene), ked mi vravel: zahraj jazz, ja mu na to: ale ja neviem hrat jazz. jak ze nevies! vsak to len hocijak hras.
 to akoze nema byt vtipne, ani to nema nikoho urazit, len je to vhodny a pravdivy prilad, ze pokial clovek niecomu nerozumie ale mysli si ze rozumie a navyse aj kritizuje, tak obcas vyzera jak na toulene
napisal som ako mi to pripadalo, ja som netvrdil ze ta kapela je dobra alebo zla, pretoze taka hudba mi nic nehovori, cize sa v nej ani nevyznam, a snad mozem napisat k tomu svoj nazor
Zaznamenané

Fender Stratocaster, Epiphone Les Paul Standard
Marshall JCM 900 MkIII, Marshall 1960B Lead
TC-Electronic Nova System
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #10 kedy: 31. Január , 2009, 16:22:35 »

... a hlavne ked hra hudbu co za nich hra technika a je pre par ozratych teenagerov co si potrebuju v piatok vecer vytriast mozog z hlavy...

ty si tak tolerantny a otvoreny clovek... aaaaach  Je to frajer
Zaznamenané
endy
pravidelný návštevník

Melisko usko

« Odpoveď #11 kedy: 31. Január , 2009, 16:24:24 »

ty si tak tolerantny a otvoreny clovek... aaaaach  Je to frajer

neber osobne  ha ha ha
Zaznamenané
Krtko
*** BACHAR ***
miestny štamgast

« Odpoveď #12 kedy: 31. Január , 2009, 16:26:38 »

nie to som napisal svoj subjektivny nazor, po zabiti par minut zivota niecoho co za to nestalo, vlastne aj teraz to robim pri tebe. ja nevydavam cdcka zatial takze neviem co sem teraz zatahujes profi hudbu, ak to chces vediet co sa mna tyka tak stale som v pozicii ucenia sa (hram necele 2 roky) az zvladnem co chcem potom dostanes aj ukazky a mozes nad tym aj onanovat ked chces.  Pravo na nazor ma kazdy su veci co sa pacia mne a zasa sa nepacia druhemu, ale toto som este nevidel, ze niekto sa bude obuvat za moj nazor, sice negativny, ale aj to je nazor. a ked to nevies rozchodit a mas pocit, ze nemam pravo pisat co si o veciach myslim tak sa pleties, o tom je forum, a ked niekto vyda cd tak musi byt pripraveny, ze sa stretne aj s negativmi a hlavne ked hra hudbu co za nich hra technika a je pre par ozratych teenagerov co si potrebuju v piatok vecer vytriast mozog z hlavy. bezduchy zaner ducha mat nikdy nebude, jedine, ze by niekto do toho vlozil trochu inovativnosti, ale ten ma zvycajne na viac nez zavesit si gitaru na vajcia a hrat rytmicke hry na jednej strune.

takito zhluk dristov a nezmyslov, splietanie vsemoznych sraciek som teda necakal.. z tohto tvojho romanu si nepamatam ani slovo, snad len tolko ze hras 2 roky, ale zato si dovolis tvrdit o poloprofi kapele a o hudobnikoch z ktorich kazdi ovlada svoj nastroj vo svojom style na urovni, ze su nemuzikalni. takze z toho mi vychadza ze si bud velmi nadany, sebavedomi a odvazny, alebo ze len trepez nezmysli do vetra aby si bol zaujimavy..     podla mna uz bolo povedane vsetko, koncim  Na zdravie!
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #13 kedy: 31. Január , 2009, 16:28:12 »

neber osobne  ha ha ha

myslim, ze zrovna v tejto debate tak trochu taras hluposti (myslim o tej muzikalnosti, ci co si to tam popisal... )
Zaznamenané
vittore
pravidelný návštevník
Príspevkov: 513

« Odpoveď #14 kedy: 31. Január , 2009, 16:30:06 »

dalsi priklad nulovej muzikalnosi :)
Zaznamenané

Strán: [1] 2 3 ... 6 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.113 sekund, 22 otázok.