styrioci
|
|
« Odpoveď #15 kedy: 30. Január , 2009, 13:37:37 » |
|
Ale na stelovanie dohmatu mi to nepripada moc prakticke. Na tom je lepsie predsa len T-O-M. Ale viem, kazda ma v niecom vyhody a nevyhody.
tak ano, ale proti tym "vintage style" kamenom, ktore sa nastavuju dvoma imbusakmi, by som povedal, ze je to pokrok smerom dopredu na druhej strane zase TOM, ale ani napr Floyd Rose, neriesa rozny radius hmatnika. kopriruju len jeden presny tvar a nemozes to nastavit ako u samostatne nastavitelnych kamenov
|
|
« Posledná zmena: 30. Január , 2009, 13:49:57 od styrioci »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
zakky
Hosť
|
|
« Odpoveď #16 kedy: 30. Január , 2009, 14:00:48 » |
|
podla mna vyzera dobre, robia sa take aj na 7micky 8micky?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
styrioci
|
|
« Odpoveď #17 kedy: 30. Január , 2009, 14:04:45 » |
|
podla mna vyzera dobre, robia sa take aj na 7micky 8micky? ak bude zaujem, tak sa isto dockas aj 7 ci viac strunovej verzie. pripadne im skus napisat, mne odpovedali hned resp do nasledujuceho dna.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mcmaros
|
|
« Odpoveď #18 kedy: 30. Január , 2009, 14:07:34 » |
|
na druhej strane zase TOM, ale ani napr Floyd Rose, neriesa rozny radius hmatnika. kopriruju len jeden presny tvar a nemozes to nastavit ako u samostatne nastavitelnych kamenov
Co ti ja viem. Ja si radsej nastavim vysku naraz a nie kazdu strunu jednotlivo. Nechce sa mi s tym babrat a aj tak sa mi nezda ze by to malo nejaky zmysel nastavovat kazdu strunu zvlast. Mam aj vintage tremolo a vzdy dospejem k tomu radiusu aky mam na hmatniku. A co sa tyka radiusu u T-O-M, tak aj tie sa vyrabaju pre rozne radiuse. Keby chlapik spravil obojzvratne tremolo s rychlouzamykanim na nultom prazci a jednoduchym nastavovanim, tak .
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
styrioci
|
|
« Odpoveď #19 kedy: 30. Január , 2009, 14:15:09 » |
|
Co ti ja viem. Ja si radsej nastavim vysku naraz a nie kazdu strunu jednotlivo. Nechce sa mi s tym babrat a aj tak sa mi nezda ze by to malo nejaky zmysel nastavovat kazdu strunu zvlast. Mam aj vintage tremolo a vzdy dospejem k tomu radiusu aky mam na hmatniku.
detail, otazka par sekund hore dole tremola ma nastastie netrapia, ale s rychlouzamykacim systemom nulaka prisla yamaha davnejsie, ale nejako sa neuchytilo. na rychlost nastavenia treba mat prax, nic viac nezaberie uz len kvoli principu fungovania, ze je to plavajuca kobyla a nastavenie niecoho ti ovplyvni aj zvysok
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
zakky
Hosť
|
|
« Odpoveď #20 kedy: 30. Január , 2009, 14:21:15 » |
|
nastavim raz a koniec ci nie?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #21 kedy: 30. Január , 2009, 16:33:05 » |
|
Branko, jasne hned si to kup, ale este predym si musis kupit Mark V, dufam, ze si nezabudol.
pekna kobylka, vidim par vyhod, aj nevyhod... co viac... prognoza ? neuchyti sa to na gitarach masovo a casom to uplne vymizne...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
cubo
|
|
« Odpoveď #22 kedy: 30. Január , 2009, 16:34:31 » |
|
mne je ta kobyla sympatyczna ale na fender by som ju nedal...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #24 kedy: 05. Február , 2010, 13:26:02 » |
|
Pecka ! Cena sa este stale nevie ?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
styrioci
|
|
« Odpoveď #25 kedy: 05. Február , 2010, 13:29:58 » |
|
Pecka ! Cena sa este stale nevie ? vie, vsak pozri na thomannovi alebo hocjaky iny shop, ktory predava git. HW okolo 130 evri +/-
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #26 kedy: 05. Február , 2010, 13:30:38 » |
|
...okolo 130 evri +/-
...co neni zas tak vela...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
focus
náhodný pocestný
Príspevkov: 127
|
|
« Odpoveď #27 kedy: 05. Február , 2010, 23:36:24 » |
|
Vyzerá a je vymyslená moc dobre.
|
|
« Posledná zmena: 05. Február , 2010, 23:46:37 od focus »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
styrioci
|
|
« Odpoveď #28 kedy: 14. Máj , 2010, 15:14:07 » |
|
inac fakt fajna kobyla, prijemna, pohodlna na pravacku. co sa tyka nejakych zvukovych vlastnosti co pridava presne gitare neviem, ale podla toho ako gitara s tou kobylou hra, si myslim, ze na tom lepsom sustaine, viac harmonickych, ostrom attacku z letakov nieco moze byt.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
styrioci
|
|
« Odpoveď #29 kedy: 11. Apríl , 2013, 10:08:13 » |
|
tak ako sa planovalo, tak sa bude vyrabat aj 7 a 8 strunna verzia tejto fajnovej kobylky, na musikmesse ich budu mat gitary mayones
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|