Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: VENUJTE 2% z daní aj na podporu gitarového fóra. Ďakujeme!!
23. November , 2024, 16:03:50
Strán: 1 [2] 3 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Po dlhej dobe som tu napísal pár príspevkov a všetky zmizli!!!  (Prečítané 7679 krát)
0 užívateľov a 1 Hosť prehliada túto tému.
Zeck
miestny štamgast
Príspevkov: 1675

« Odpoveď #15 kedy: 09. Február , 2009, 17:18:42 »

myslim si, ze by sa nemazalo o moc viac ako sa maze teraz, admini by boli ciastocne oslobodení od premazavania.
kazdy uzivatel ma moznost svoj vlastny prispevok vymazat (spravovat), ale malokto to vyuziva. kazda tema by tak mohla mat svojho "spravcu" ktory by sa o temu staral.
Spravcom by sa mal automaticky stat ten, co temu zalozil, pripadne by mala byt moznost preniest spravcovstvo temy na niekoho ineho.

ja problem vidim v tom, ze nie kazdy, kto zalozi nejaku temu, ma zmysel pre poriadok...
lahko sa moze stat, zeby autor temy zacal mazat prispevky niekoho, kto ho prave v tej teme nasral a to by uz nebolo v poriadku.
« Posledná zmena: 09. Február , 2009, 17:19:33 od Zeck » Zaznamenané

"We're going to create something that they can't steal  because they can't play it." :-)   - Thelonious Monk
MaTeS
stály hosť
Príspevkov: 1353

digitál je digitál, ten ničím nenahradíš ..

« Odpoveď #16 kedy: 09. Február , 2009, 17:50:39 »

ja problem vidim v tom, ze nie kazdy, kto zalozi nejaku temu, ma zmysel pre poriadok...
lahko sa moze stat, zeby autor temy zacal mazat prispevky niekoho, kto ho prave v tej teme nasral a to by uz nebolo v poriadku.
ak by sa to stalo, tak uzivatel upozorni admina a on tomu co mazal bezdvovodne zoberie pravo spravovat temu a presunie na niekoho ineho, pripadne mu zobere aj spravcovstvo v inych temach.
Zaznamenané

FALLGRAPP
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #17 kedy: 10. Február , 2009, 13:05:51 »

ak by sa to stalo, tak uzivatel upozorni admina a on tomu co mazal bezdvovodne zoberie pravo spravovat temu a presunie na niekoho ineho, pripadne mu zobere aj spravcovstvo v inych temach.

to je moc komplikovane a ani taketo presuny "spravcovstva" tento system neumoznuje
Zaznamenané
styrioci
inventár podniku
Príspevkov: 11902

« Odpoveď #18 kedy: 10. Február , 2009, 13:08:49 »

stale je tu moznost pre uzivatela, ze si moze zamknut svoju temu a nasledne poziadat adminov o premazanie  Žmurk
Zaznamenané
Martinlm
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 7479

« Odpoveď #19 kedy: 11. Február , 2009, 15:08:44 »

Nie je problem spravit, aby mohol zakladatel temy v nej mazat prispevky aj ostatnych, ale nie je to ziaduce.
Zaznamenané

MaTeS
stály hosť

« Odpoveď #20 kedy: 11. Február , 2009, 15:24:18 »

Nie je problem spravit, aby mohol zakladatel temy v nej mazat prispevky aj ostatnych, ale nie je to ziaduce.
chapem, ze to moze byt dvojsecna zbran, moze to ulahcit adminom pracu tak isto ako prirobit.
ak by bolo zneuzitie tejto funkcie urcitym sposobom postihovane, tak by to mohlo fungovat.
A co je na tom neziaduce?
Zaznamenané

FALLGRAPP
styrioci
inventár podniku

« Odpoveď #21 kedy: 11. Február , 2009, 15:28:39 »

A co je na tom neziaduce?
ak sa to osetri (postihmi), tak ano. neziaduce je, ked nastane podobna situacia, ako nedavno, ked sa rozmohla moda mazania prispevkov po sebe, cim debata stracala na vyzname, len s tym rozdielom, ze by niekto mohol mazat aj cudzie prispevky. z tohto pohladu, sa mi viac pozdava moznost, ze ak ma uzivatel pocit, ze jeho tema je zasrata, tak si ju zamkne, aby sa nepokracovalo v zasierani a poziada adminov o premazanie..  Žmurk
Zaznamenané
MaTeS
stály hosť

« Odpoveď #22 kedy: 11. Február , 2009, 17:57:25 »

ak sa to osetri (postihmi), tak ano. neziaduce je, ked nastane podobna situacia, ako nedavno, ked sa rozmohla moda mazania prispevkov po sebe, cim debata stracala na vyzname, len s tym rozdielom, ze by niekto mohol mazat aj cudzie prispevky. z tohto pohladu, sa mi viac pozdava moznost, ze ak ma uzivatel pocit, ze jeho tema je zasrata, tak si ju zamkne, aby sa nepokracovalo v zasierani a poziada adminov o premazanie..  Žmurk

Ak niekto zalozi temu "najlepsie struny do 5€" tak asi ma zaujem pocut nazor ludi, ze ake struny su naj.ak tam niekto zacne OT, tak ho to len nasere, z coho vyplyva predpoklad, ze zakladatel temy ma zaujem aby v danej teme boli vecne informacie. Kdezto admin moze niekedy ot prehliadnut.

Ta moznost zamknutia a poziadania o precistenie - je to momentalne jedine riesenie ako moze zakladatel temy zabranit OT v nej, ale predsalen zamknutie uzivatelom, oznamenie adminovi a precistenie temy adminom trva urcite dlhsie nez premazanie zakladatelom - pricom odbremenuje adminov.

Ak sa vlastnik temy pri mazani pomyli, alebo vymaze nevyhovujuci prispevok - zmazane prispevky smeruju do kosa z ktoreho sa daju znovu vratit do temy.

Za zneuzitie ktore je velmi jednoducho preukazatelne bude BAN a odobratie moznosti spravovat temu. Temu potom budu spravovat admini, alebo sa posunie niekomu kto v danej teme napisal najviac vecnych prispevkov - mal by mat teda zaujem o danu temu.

Tak isto by sa mohlo postupovat v temach ktore nie su spravovane - zakladatel uz nenavstevuje forum, alebo sa preukazatelne o neho nestara.

Zaznamenané

FALLGRAPP
styrioci
inventár podniku

« Odpoveď #23 kedy: 11. Február , 2009, 18:06:58 »

Mates: viem, ze to zrejme myslis v dobrom, ale pride mi to trochu, mozno aj zbytocne, komplikovane. konkretne kontrolovanie, ci niekto zneuziva svoju pravomoc mazania prispevkov a nasledne rusenie, ci presunutia tohto prava na ineho uzivatela, ktory v danej teme napisal najviac prispevkov a nasledne trestanie vynnika. v konecnom dosledku to moze spravit adminom viac roboty, ako spominane "zamknutie-upozornenie-premazanie".
Zaznamenané
MaTeS
stály hosť

« Odpoveď #24 kedy: 11. Február , 2009, 18:10:39 »

v konecnom dosledku to moze spravit adminom viac roboty, ako spominane "zamknutie-upozornenie-premazanie".

podla mna sa to zneuzivat nebude a bude to sluzit na dobro veci.
je to len subjektivna pripomienka k zlepseniu fungovania tohoto portalu.
som myslel, ze sa tu okolo toho trosku iac rozprudi debata..

Zaznamenané

FALLGRAPP
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #25 kedy: 11. Február , 2009, 19:03:04 »

... alebo sa posunie niekomu kto v danej teme napisal najviac vecnych prispevkov - mal by mat teda zaujem o danu temu...

komplikovane a system to neumoznuje, jedine komplikovanym vytvaranim novych kategorii = komplikacie, praca pre adminov navyse

podla mna sa to zneuzivat nebude

podla mna bude
Zaznamenané
MaTeS
stály hosť

« Odpoveď #26 kedy: 11. Február , 2009, 21:24:06 »

ak sa zneuzivat bude, tak BAN.
takze podla teba je to komplikovane, to pripustam, ale otazka je, ci by to prospelo tomuto portalu.
ak sa zaplati programator, tak to naprogramuje.
Zaznamenané

FALLGRAPP
MaTeS
stály hosť

« Odpoveď #27 kedy: 12. Február , 2009, 21:33:06 »

tu je krasny pripad http://forum.gitaristi.sk/index.php?topic=74033.0;topicseen
staci aby mal zakladatel temy moznost zmazat neziaduce prispevky a bol by pokoj.
kym sa k tomu dostane admin, tak sa na temu aj zabudne..
Zaznamenané

FALLGRAPP
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210

« Odpoveď #28 kedy: 13. Február , 2009, 16:40:50 »

no to je bohove ulahcenie potom spatne kontrolovat, co sa z tem premazalo a potom este dat BAN, cize zvazit situaciu. mozno je to trapne a otrepane, ale uzivatelia ( aj admini ) su zdrojom OT takze adminstvo sa bude snazit cistit, ale ked 100x viac ludi bude zasierat, tak hadam nemusim hovorit vysledok nerovnice.
Zaznamenané

MaTeS
stály hosť

« Odpoveď #29 kedy: 13. Február , 2009, 19:34:28 »

no to je bohove ulahcenie potom spatne kontrolovat, co sa z tem premazalo a potom este dat BAN, cize zvazit situaciu. mozno je to trapne a otrepane, ale uzivatelia ( aj admini ) su zdrojom OT takze adminstvo sa bude snazit cistit, ale ked 100x viac ludi bude zasierat, tak hadam nemusim hovorit vysledok nerovnice.

pocuj, asi si to nepochopil, princip je v tom, ze ak niekto napise kamkolvek OT, tak to je skoro vsetkym ukradnute, mozno sa zmaze mozno nie, ak sa niekomu zmaze prispevok ktory bol o niecom, tak si myslim, ze poskodeny sa ozve adminom, cize ziadne prehrabavanie vo vymazanom. Potom by sa to tu mozno trochu vyprofilovalo a par ludi sa mozno uvedomi..
Zaznamenané

FALLGRAPP
Strán: 1 [2] 3 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.111 sekund, 23 otázok.