daron521
náhodný pocestný
Príspevkov: 75
|
|
« kedy: 12. Február , 2009, 22:14:14 » |
|
Nazdar. Obzerám po novej bedni a celkom ma zaujal reprobox Kustom Môj rozpočet je značne obmedzený. Na jednej americkej stránke som sa dozvedel, že je vyrobený z 1/2 palca hrubej preglejky čo je 1,27 cm. Nie je to trochu málo?
Bol by som vďačný ak by mi niekto kto vlastní túto bednu spravil taku minirecenziu. Box nemám kde vyskúšať. Ďakujem vopred.
|
|
|
Zaznamenané
|
Squier Standard Stratocaster + Seymour Duncan Hot rails Dunlop 535q, Gerhat Golem, True baypass box, Yamaha Magicstomp II Peavey Windsor, Marshall 1936 HM
|
|
|
Valla
|
|
« Odpoveď #1 kedy: 12. Február , 2009, 22:54:49 » |
|
Nazdar. Obzerám po novej bedni a celkom ma zaujal reprobox Kustom Môj rozpočet je značne obmedzený. Na jednej americkej stránke som sa dozvedel, že je vyrobený z 1/2 palca hrubej preglejky čo je 1,27 cm. Nie je to trochu málo?
Bol by som vďačný ak by mi niekto kto vlastní túto bednu spravil taku minirecenziu. Box nemám kde vyskúšať. Ďakujem vopred.
mam ten box som snim spokojny hra dobre,je to akurad sak to staci ja do neho praskam basu a v pohode len som musel vystuzit zadnu stenu ale na gitaru to netreba,kup to za tie prachy nic lepsie nekupis
|
|
|
Zaznamenané
|
Milujem Marshall piesok a strk to je marshalla popici zvuk :D Chcem žiť, jak viem, v objatí náhod, Veď celý svet mi leží pri nohách ja nečakám na žiadny návod mám svojich síl za celý národ. Skončím to trápenie s tou mojou výchovou, nikdo si nevšimol, čo sa robí so mnou!!!!
|
|
|
daron521
náhodný pocestný
|
|
« Odpoveď #2 kedy: 12. Február , 2009, 23:54:30 » |
|
A ozaj je to z takého tenkého dreva? Neajko sa mi tomu nechce veriť.
|
|
|
Zaznamenané
|
Squier Standard Stratocaster + Seymour Duncan Hot rails Dunlop 535q, Gerhat Golem, True baypass box, Yamaha Magicstomp II Peavey Windsor, Marshall 1936 HM
|
|
|
Zeck
|
|
« Odpoveď #3 kedy: 12. Február , 2009, 23:56:36 » |
|
nie je vyrobeny cely z preglejky, zvysok je bukas ci co.
|
|
« Posledná zmena: 12. Február , 2009, 23:56:55 od Zeck »
|
Zaznamenané
|
"We're going to create something that they can't steal because they can't play it." :-) - Thelonious Monk
|
|
|
hate_me
|
|
« Odpoveď #4 kedy: 13. Február , 2009, 10:04:43 » |
|
par minut som hral na tej bedni, ziaden pruser, za tie prachy to ber
|
|
|
Zaznamenané
|
... ale potom som mu pretiahol sestru a od vtedy sa na mna hnevá ...
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #5 kedy: 13. Február , 2009, 11:26:23 » |
|
hmm inak vcelku vystizne nazory v style: 'zatial to staci' porozmyslaj, ci si tak bohaty aby si kupoval potom za rok zas novu bednu.. ale tak ked ide vyslovene o to kupit 4X12 len preto aby bola, tak myslim, ze pohodka..
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
homar
|
|
« Odpoveď #6 kedy: 13. Február , 2009, 11:33:59 » |
|
daron521: cez aku hlavu do toho chces hrat?
|
|
|
Zaznamenané
|
Fender Stratocaster, Epiphone Les Paul Standard Marshall JCM 900 MkIII, Marshall 1960B Lead TC-Electronic Nova System
|
|
|
daron521
náhodný pocestný
|
|
« Odpoveď #7 kedy: 13. Február , 2009, 12:17:14 » |
|
hmm inak vcelku vystizne nazory v style: 'zatial to staci' porozmyslaj, ci si tak bohaty aby si kupoval potom za rok zas novu bednu.. ale tak ked ide vyslovene o to kupit 4X12 len preto aby bola, tak myslim, ze pohodka.. Tú bedňu by som chcel už aj do budúcna s tým, že by som ju potom osadil lepšimi reprami, no teraz vážne váham či sa mi do ,,bukasového" boxu oplatí davať V30. daron521: cez aku hlavu do toho chces hrat? Mám peavey windsor + golem preamp.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Valla
|
|
« Odpoveď #8 kedy: 13. Február , 2009, 14:26:20 » |
|
to mas jedno ci to je bukas alebo preglejka
|
|
|
Zaznamenané
|
Milujem Marshall piesok a strk to je marshalla popici zvuk :D Chcem žiť, jak viem, v objatí náhod, Veď celý svet mi leží pri nohách ja nečakám na žiadny návod mám svojich síl za celý národ. Skončím to trápenie s tou mojou výchovou, nikdo si nevšimol, čo sa robí so mnou!!!!
|
|
|
daron521
náhodný pocestný
|
|
« Odpoveď #9 kedy: 13. Február , 2009, 14:29:18 » |
|
Tak o preglejke aspoň viem že ju dávajú na boxy. Bukas ani neviem, že také niečo existuje
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Valla
|
|
« Odpoveď #10 kedy: 13. Február , 2009, 14:48:32 » |
|
Tak o preglejke aspoň viem že ju dávajú na boxy. Bukas ani neviem, že také niečo existuje ja ani neviem co to je bukas ja mam cely box z preglejky okrem zadnej steny ta je z drevotriesky...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Valla
|
|
« Odpoveď #11 kedy: 13. Február , 2009, 15:21:19 » |
|
bukas je to, z coho mas vyrobeny nabytok a ked je bedna s bukasu, tak mi to pripada ako keby som si mal repraky namontovat do skrine.. neviem ci to je pouzivany a dobry material na bednu..
to nieje pravda
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
brko
|
|
« Odpoveď #12 kedy: 13. Február , 2009, 15:28:04 » |
|
valla ved ani nevejs co bukas je tak co pises na jednom koncerte mali tipci jednu bednu na spev 4 dvanastky repra stredove namontovane nad sebou do takej tej dlhej spajzovej skrine popici to bolo a aj dobra akcia
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Valla
|
|
« Odpoveď #13 kedy: 13. Február , 2009, 15:32:48 » |
|
valla ved ani nevejs co bukas je tak co pises na jednom koncerte mali tipci jednu bednu na spev 4 dvanastky repra stredove namontovane nad sebou do takej tej dlhej spajzovej skrine popici to bolo a aj dobra akcia ale viem sak srandoval som
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
predator
Hosť
|
|
« Odpoveď #14 kedy: 13. Február , 2009, 15:33:28 » |
|
bukas je to, z coho mas vyrobeny nabytok a ked je bedna s bukasu, tak mi to pripada ako keby som si mal repraky namontovat do skrine.. neviem ci to je pouzivany a dobry material na bednu..
Je. Práve drevotrieska (ak má rozumnú hrúbku) je vhodná na konštrukciu ozvučnice reprosústavy. Má totiž veľkú tuhosť, vysokú zotrvačnú hmotnosť a malú poddajnosť, teda nemá sklony k deformácii kmitaním a rezonanciám, čo spôsobuje nekonkrétny "maglajzový" zvuk. Ideálny materiál pre ozvučnicu by bol mramor, to by sa však dosť ťažko nosilo
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|