Branko
|
|
« Odpoveď #315 kedy: 14. Január , 2010, 17:41:00 » |
|
vsak preco by si nemohol aj rypnut... ked je to jeho nazor v pohode mame slobodu prejavu ci ako sa tomu nadava... ja si napriklad myslim ze tasler je koko*t A mas aj nejaky dovod si to mysliet ? Ci len splyvas s oklamanym, bulvarnym a primitivnym davom ?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
cubo
|
|
« Odpoveď #316 kedy: 14. Január , 2010, 17:48:16 » |
|
A mas aj nejaky dovod si to mysliet ? Ci len splyvas s oklamanym, bulvarnym a primitivnym davom ?
v tomto som individualista skor si myslim ked vidim moje okolie a myslim si to preto lebo som ho videl nazivo na koncerte a prevracal sa mi zaludok... alebo si to nemozem mysliet? mozem mat nazor aky chcem a mozem povedat co chcem
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #317 kedy: 14. Január , 2010, 17:49:28 » |
|
v tomto som individualista skor si myslim ked vidim moje okolie a myslim si to preto lebo som ho videl nazivo na koncerte a prevracal sa mi zaludok... alebo si to nemozem mysliet? mozem mat nazor aky chcem a mozem povedat co chcem To je vazny dovod, preco ho nazvat kok*tom. Mozes, mozes... ale vazil by som si Ta viac, kebyze mu to povies do oci. Po koncerte prid za nim a spust: Ivan, moj nazor na Teba je, ze si koko*t. Ci az taky uprimny niesi ?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
cubo
|
|
« Odpoveď #318 kedy: 14. Január , 2010, 17:50:11 » |
|
inac brano ja ta chapem, aj ja si myslim ze treba mat uctu k lepsim hudobnikom a ja ju aj mam... a keby som ja bol studiovy hudobnik tak si tiez davam pozor co kde poviem aby som mal na chleba
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
cubo
|
|
« Odpoveď #319 kedy: 14. Január , 2010, 17:51:35 » |
|
To je vazny dovod, preco ho nazvat kok*tom. Mozes, mozes... ale vazil by som si Ta viac, kebyze mu to povies do oci. Po koncerte prid za nim a spust: Ivan, moj nazor na Teba je, ze si koko*t. Ci az taky uprimny niesi ? stavime sa? kludne... stretneme sa u nas v BB ked tu budu a mozme ist za nim do satne a poviem mu to inac bol by to dobry performance
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
musicman
|
|
« Odpoveď #320 kedy: 14. Január , 2010, 17:51:44 » |
|
To je vazny dovod, preco ho nazvat kok*tom. Mozes, mozes... ale vazil by som si Ta viac, kebyze mu to povies do oci. Po koncerte prid za nim a spust: Ivan, moj nazor na Teba je, ze si koko*t. Ci az taky uprimny niesi ? ale to musis si este zaplatiti vstupne aby si mu povedal ze je koko*t to je draha zalezitost a on je na to zvyknuty za tie prachy co bere si je toho vedomy
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #321 kedy: 14. Január , 2010, 17:53:32 » |
|
stavime sa? kludne... stretneme sa u nas v BB ked tu budu a mozme ist za nim do satne a poviem mu to inac bol by to dobry performance Ok, stavme sa. Nie do satne, normalne, jak bude schadzat zo schodov. Ja len tolko poviem k tomu, ze on si sam seba vazi, ako kazdy clovek a ak by si mu to povedal, tak urcite to nenecha len tak.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
cubo
|
|
« Odpoveď #322 kedy: 14. Január , 2010, 17:54:54 » |
|
ale to musis si este zaplatiti vstupne aby si mu povedal ze je koko*t to je draha zalezitost a on je na to zvyknuty za tie prachy co bere si je toho vedomy brano vsak to neber vazne... ako ho ja tym mozem poskodit ked tu na fore trepnem nieco? on ma popularitu, prachov plnu rit takze je uplne nepodstatne co o nom napise nejaky ja na fore a dalsia vec je to moj nazor... a za to ze je taky ako je nemusim ho hovorit taslerovi do oci...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
cubo
|
|
« Odpoveď #323 kedy: 14. Január , 2010, 17:55:43 » |
|
Ok, stavme sa. Nie do satne, normalne, jak bude schadzat zo schodov. Ja len tolko poviem k tomu, ze on si sam seba vazi, ako kazdy clovek a ak by si mu to povedal, tak urcite to nenecha len tak. no este to mi treba aby ma tasler po sudoch vlacil
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
musicman
|
|
« Odpoveď #324 kedy: 14. Január , 2010, 17:56:16 » |
|
brano vsak to neber vazne... ako ho ja tym mozem poskodit ked tu na fore trepnem nieco? on ma popularitu, prachov plnu rit takze je uplne nepodstatne co o nom napise nejaky ja na fore a dalsia vec je to moj nazor... a za to ze je taky ako je nemusim ho hovorit taslerovi do oci... tebe to neuskodi a brankovi to mozna pomoze ze kope za neho takze vsetko je ok
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
musicman
|
|
« Odpoveď #325 kedy: 14. Január , 2010, 17:56:42 » |
|
no este to mi treba aby ma tasler po sudoch vlacil vysudi plexinu a mozes zabalit karieru
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #326 kedy: 14. Január , 2010, 17:57:18 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
cubo
|
|
« Odpoveď #327 kedy: 14. Január , 2010, 17:58:27 » |
|
vysudi plexinu a mozes zabalit karieru asi tak... a co je horsie bude sa do nej zapajat a davat cez nu "pararejraaaaaaaaaaaa"
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
cubo
|
|
« Odpoveď #328 kedy: 14. Január , 2010, 17:59:30 » |
|
mozes sa samozrejme nieco naucit... aj ked od niektorych len zlozvyky ale aj to je nieco
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #329 kedy: 14. Január , 2010, 18:01:10 » |
|
mozes sa samozrejme nieco naucit... aj ked od niektorych len zlozvyky ale aj to je nieco To, co Ty beries ako zlozvyk moze byt pre niekoho rada nad zlato.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|