rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #570 kedy: 04. September , 2013, 22:14:46 » |
|
si pekne vyhraty, v prstoch mas uplne vsetko, aj srdiecko zrovna tato ukazka je trochu ubzucanejsia, ale vsak to je jedno
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Pitu
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 6373
guitarist
|
|
« Odpoveď #571 kedy: 05. September , 2013, 00:06:53 » |
|
JamVox - uplne suprova hracka, pri ktorej prekvapivo dobre reaguje aj dynamika. Odporucam! http://snd.sc/1cgBDmT - kratka ukazka Čo chceš, už si dospel do štádia, že ti bude hrať všetko dobre, proste zvuk je v prstoch. Mimochodom pripomína mi tá melódia sólo z "Voda, čo ma drží nad vodou".
|
|
« Posledná zmena: 05. September , 2013, 00:09:47 od Pitu »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #572 kedy: 05. September , 2013, 08:55:10 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kuker
|
|
« Odpoveď #573 kedy: 13. September , 2013, 14:21:05 » |
|
fajneee
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
PanTau
|
|
« Odpoveď #574 kedy: 13. September , 2013, 14:30:53 » |
|
No hras kua velmi dobre, zvuk vzdy na urovni
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Lario1
|
|
« Odpoveď #575 kedy: 05. November , 2013, 22:19:11 » |
|
Výborná hra. Super na tom je, že nie si žiaden one trick pony... Je tam cítiť naozaj kvantum rozličných štýlov Aj feelingovo pekne. Zvuk je mne maximálne po chuti keďže Mark V je moja srdcová mašina po vzore Dream Theater. Niekde som prečítal, že si z Prešova ako ja Ani som nevedel, že takých fajných muzikantov tam máme :D Kde hraješ? Ak by to bolo niekde poblízku došiel by som popočúvať
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #576 kedy: 05. November , 2013, 22:29:46 » |
|
za solivarom zahnes dolava a potom asi 500m rovno..
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #577 kedy: 05. November , 2013, 22:31:42 » |
|
Výborná hra. Super na tom je, že nie si žiaden one trick pony... Je tam cítiť naozaj kvantum rozličných štýlov Aj feelingovo pekne. Zvuk je mne maximálne po chuti keďže Mark V je moja srdcová mašina po vzore Dream Theater. Niekde som prečítal, že si z Prešova ako ja Ani som nevedel, že takých fajných muzikantov tam máme :D Kde hraješ? Ak by to bolo niekde poblízku došiel by som popočúvať Fuuuha, naozaj velke dakujem! Takisto dakujem za prispevky nad Lariom, velmi si to vazim! Jop, Presov. Ved odtial su vsetci muzikanti. resp. z vychodu
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #578 kedy: 05. November , 2013, 22:38:20 » |
|
aj van halen
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Lario1
|
|
« Odpoveď #579 kedy: 05. November , 2013, 22:39:01 » |
|
Branko, máš ešte nejakú kapelku okrem ten čo máš v popise na bandzone? Myslím, teda čo si hral tie progresívne veci, či to máš aj live zrealizované s nejakou bandou alebo projektom ? Bo na toto by som šiel! :D
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #580 kedy: 05. November , 2013, 22:44:38 » |
|
Branko, máš ešte nejakú kapelku okrem ten čo máš v popise na bandzone? Myslím, teda čo si hral tie progresívne veci, či to máš aj live zrealizované s nejakou bandou alebo projektom ? Bo na toto by som šiel! :D Nemam, ale pomaly sa pracuje na vlastnej kapele s vlastnou tvorbou. Ale naozaj sa neponahlam, viac ma bavi domace nahravanie.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|
PanTau
|
|
« Odpoveď #582 kedy: 22. Január , 2014, 16:13:06 » |
|
Ta el.gitara zneje fajn, ale nieco mi tam trochu vadi, mozno delay trochu menej dat a trosku menej zrna, ale inak dobre. A hras kua velmi dobre, poklona
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mn
|
|
« Odpoveď #583 kedy: 22. Január , 2014, 16:21:57 » |
|
ta skreslena je nieco, alebo len jam? znie to ako reb beach, skvele
|
|
|
Zaznamenané
|
"Practice cures most tone issues" John Suhr
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #584 kedy: 22. Január , 2014, 22:35:31 » |
|
Ta el.gitara zneje fajn, ale nieco mi tam trochu vadi, mozno delay trochu menej dat a trosku menej zrna, ale inak dobre. A hras kua velmi dobre, poklona To zrno btw perfektne preraza cez celkovy mix skladby, co ma dost pri tychto roznych pc simulaciach velmi pozitivne prekvapuje. A samozrejme dakujem velmi pekne! Vazim si to.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|