Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: VENUJTE 2% z daní aj na podporu gitarového fóra. Ďakujeme!!
24. November , 2024, 00:24:37
Strán: 1 [2] 3 4 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: lednicky1  (Prečítané 10295 krát)
0 užívateľov a 6 Hostí prehliada túto tému.
lednicky1
pravidelný návštevník
Príspevkov: 310

« Odpoveď #15 kedy: 18. Február , 2009, 20:01:05 »

jj viem o co sa jedna :) inač to robim lepšie ako v tom videu, ale neviem tam som cely taky strnuly ked som natačany xD
Zaznamenané

joe
inventár podniku
Príspevkov: 4779

HEEEJ JOE !!!!!!

« Odpoveď #16 kedy: 18. Február , 2009, 20:36:14 »

šak ma dobré vibratko čo ma mat ako petruči??? a načo?? keby bolo podla vas všetci by rovnako hrali a mali rovnake vibrato Bavím sa skvele
zahral si to super a maš super svojske vibrato ,zatial na jedničku a hlavne nenechaj si do toho kecat bud sebou samim Zdravíčko
Zaznamenané

musicman
inventár podniku
Príspevkov: 4903

« Odpoveď #17 kedy: 18. Február , 2009, 20:42:01 »

zahral si to super a maš super svojske vibrato ,zatial na jedničku a hlavne nenechaj si do toho kecat bud sebou samim Zdravíčko

vidis toto je talent treba mu darovat nejaku gitaru  Bavím sa skvele
Zaznamenané

http://www.999th.eu         RIG:  2x DIGIDESIGN PRO TOOLS HD3, 3 x DIGIDESIGN 192 I/O ANALOG , DIGIDESIGN PRE, Focusrite, UAD, J&T       http://www.facebook.com/pages/999th-studio/124192809296?v=wall&ref=ts
lednicky1
pravidelný návštevník

« Odpoveď #18 kedy: 19. Február , 2009, 09:38:08 »

vidis toto je talent treba mu darovat nejaku gitaru  Bavím sa skvele
  Ja som čert..  Ja som čert.. fakt ste ma potešili, som nečakal take hodnotenia. dik. no idem makat dalej, aj ked gitaru mam ako druhotny nastroj. prvy je klavir, aj z toho sem možem dat video  Som metlak
Zaznamenané

Srnac
pravidelný návštevník
Príspevkov: 322

« Odpoveď #19 kedy: 19. Február , 2009, 10:16:53 »

Ja som čert..  Ja som čert.. fakt ste ma potešili, som nečakal take hodnotenia. dik. no idem makat dalej, aj ked gitaru mam ako druhotny nastroj. prvy je klavir, aj z toho sem možem dat video  Som metlak
Na klaviri som hral aj ja, 8 rokov, ale vdaka hudobnej na ktorej ma nutili hrat stale tie ich "pičoviny"(aj tak som si hral stale svoje doma) sa mi tak znechutil,ze po vychodeni hudobky som sa klavira nechytil uz asi 6 rokov a pustil som sa do gitary ktoru sa ucim sam a podla seba Bacha na vec kamo!, ale klavir je dobra vec Som frajer
Chodis niekam do hudobky ohladne klavira??alebo ako
« Posledná zmena: 19. Február , 2009, 10:17:43 od Srnac » Zaznamenané
lednicky1
pravidelný návštevník

« Odpoveď #20 kedy: 19. Február , 2009, 10:19:38 »

mna klavir bavi, ale myslim ze len vdaka tomu ze mi to dako samo ide ze nemusim moc cvičit, inač keby musim denne viac ako polhodinu setet pritom a vcičit stupice, tak to by som nenavidel. je super ze mam dobru ucitelku s ktorou cvičim to co potrebujem. na klaviri hram nieco taketo . v aprili idem na sutaž tak uvidim ako uspejem.
Zaznamenané

Srnac
pravidelný návštevník

« Odpoveď #21 kedy: 19. Február , 2009, 10:22:30 »

mna klavir bavi, ale myslim ze len vdaka tomu ze mi to dako samo ide ze nemusim moc cvičit, inač keby musim denne viac ako polhodinu setet pritom a vcičit stupice, tak to by som nenavidel. je super ze mam dobru ucitelku s ktorou cvičim to co potrebujem. na klaviri hram nieco taketo . v aprili idem na sutaž tak uvidim ako uspejem.
Aj mna to bavilo a velmi ked som si hral to co mna bavilo ale potom ked som sa tomu svojmu venoval, tak som necvicil to co mi kazali na hodinu a ma tam zjebavali a preto som stratil chut..Pekna skladba ja som sa ucil Bachovo preludium v spojeni s ave mariou(gounad) alebo tak nejak sa volal skus čeknut velmi pekna skladba
Zaznamenané
lednicky1
pravidelný návštevník

« Odpoveď #22 kedy: 19. Február , 2009, 10:24:19 »

Aj mna to bavilo a velmi ked som si hral to co mna bavilo ale potom ked som sa tomu svojmu venoval, tak som necvicil to co mi kazali na hodinu a ma tam zjebavali a preto som stratil chut..Pekna skladba ja som sa ucil Bachovo preludium v spojeni s ave mariou(gounad) alebo tak nejak sa volal skus čeknut velmi pekna skladba
jako neviem, mna bach absolutne nechyta, možno časom hej, ale nedokažem to počuvat alebo hrat dlhsie ako 15 minut. hentake chopenivske veci ma velmi bavia, to bol geniud :) a petručiho sola su tiež genialne.
Zaznamenané

jtakac
miestny štamgast
Príspevkov: 1702

« Odpoveď #23 kedy: 19. Február , 2009, 10:25:50 »

na to,ze hras iba jeden rok hras uplne excelentne, urcite v tom pokracuj a dalsie velke plus je,ze hras aj na klaviri...hlavne sa snaz aj komponovat vlastne skladby, aj na gitare aj na klaviri, neuc sa iba sola inych gitaristov, aj ked aj to je dolezite... vyborne hras  Zdravíčko
Zaznamenané

mam 3 cinske gitary a POD, ale to nevadi, lebo zvuk je vraj v prstoch
Srnac
pravidelný návštevník

« Odpoveď #24 kedy: 19. Február , 2009, 10:26:02 »

jako neviem, mna bach absolutne nechyta, možno časom hej, ale nedokažem to počuvat alebo hrat dlhsie ako 15 minut. hentake chopenivske veci ma velmi bavia, to bol geniud :) a petručiho sola su tiež genialne.
Vidis to je vec vkusu ja napriklad zas petruciho moc nemusim :)ako uznam ze je to uplne technicky vymakany hrac ale jeho hra ma nejak nechyta
Zaznamenané
Srnac
pravidelný návštevník

« Odpoveď #25 kedy: 19. Február , 2009, 10:26:35 »

Aha a este som zabudol fakt nato ze hras rok je to super Zdravíčko Zdravíčko
Zaznamenané
kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #26 kedy: 19. Február , 2009, 10:33:15 »

no teraz kukam uplne ze najviac.. to finalne solo z Octavaria milujem a ty si ho dal tak, ze dovidenia.. vyborne..  Zdravíčko
Zaznamenané

lednicky1
pravidelný návštevník

« Odpoveď #27 kedy: 19. Február , 2009, 10:49:41 »

no teraz kukam uplne ze najviac.. to finalne solo z Octavaria milujem a ty si ho dal tak, ze dovidenia.. vyborne..  Zdravíčko
dik moc, je tam este co trenovat urcite. nehram rok, ale rok aj 2 mesiace aby som bol presný xD
ja to mam tak, že to čo ma chytí, tak to sa naučim rychlo ze raz si pozrem taby a za 15 minut uz viem co kde mam hrat, ze uz to chce len trenovat, a to už je pohoda.
Zaznamenané

Osiris666
pravidelný návštevník
Príspevkov: 260

If you try to fuck with me, I shall fuck you too..

« Odpoveď #28 kedy: 19. Február , 2009, 10:55:12 »

vyborne  Bravooo s tym rychlym ucenim to mas dost velku vyhodu :) aj ja chcem, ako sa to mozem naucit? :D
Zaznamenané
zakky
Hosť
« Odpoveď #29 kedy: 19. Február , 2009, 10:57:52 »

ale sak to je jasne, ked uz hras dlho na klaviri to znamena ze si muzikant, potom idu vsetky nastroje lahsie, mas totiz hudbne citenie
Zaznamenané
Strán: 1 [2] 3 4 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.088 sekund, 23 otázok.