lednicky1
|
|
« Odpoveď #30 kedy: 19. Február , 2009, 11:02:07 » |
|
ale sak to je jasne, ked uz hras dlho na klaviri to znamena ze si muzikant, potom idu vsetky nastroje lahsie, mas totiz hudbne citenie
zakky to vystihol, na klavir hram teraz 8 rokov, tiez zo zaciatku mi vsetko trvalo dlhsie kym som sa naučil teraz uz viem aj zhruba ako sa moze melodia/harmonia vyvijat. a tak to ide rychlejšie.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Srnac
|
|
« Odpoveď #31 kedy: 19. Február , 2009, 11:16:46 » |
|
zakky to vystihol, na klavir hram teraz 8 rokov, tiez zo zaciatku mi vsetko trvalo dlhsie kym som sa naučil teraz uz viem aj zhruba ako sa moze melodia/harmonia vyvijat. a tak to ide rychlejšie.
Ja to mam dodnes vsetko, kazdu stupnicu a nejake taketo veci, ako tony idu si najprv v hlave predstavim na klaviri a potom si to transformujem na gitaru
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
cubo
|
|
« Odpoveď #32 kedy: 19. Február , 2009, 11:19:07 » |
|
Ja vam normalne zavidim, ze si z toho klavira nieco pamatate... ja som chodil na klavir sest rokov, vtedy som vedel aj normalne od ucha hrat, ale teraz si uz nepamatam ani trt barani... Ale dost ma sere ze som sa na ten klavir vykaslal
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Srnac
|
|
« Odpoveď #33 kedy: 19. Február , 2009, 11:20:37 » |
|
Ja vam normalne zavidim, ze si z toho klavira nieco pamatate... ja som chodil na klavir sest rokov, vtedy som vedel aj normalne od ucha hrat, ale teraz si uz nepamatam ani trt barani... Ale dost ma sere ze som sa na ten klavir vykaslal isto si chodil na zakladnu umelecku skolu kde ta nutili hrat same kokotiny ni?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
lednicky1
|
|
« Odpoveď #34 kedy: 19. Február , 2009, 11:24:28 » |
|
Ja vam normalne zavidim, ze si z toho klavira nieco pamatate... ja som chodil na klavir sest rokov, vtedy som vedel aj normalne od ucha hrat, ale teraz si uz nepamatam ani trt barani... Ale dost ma sere ze som sa na ten klavir vykaslal ja som to nemal kedy zabudnuť, zajtra oslavujem 15-tku takže tak. ale ten klavir je fakt dobra vec, ked sa naučiš ako čo ide, teraz v kapele ked hrame novu pesničku nemam prloblem hned hrat, lebo viem si spravit akoby bassline a podla toho všelijake rozlozene akordy a take srandy hram. a v gitare mi to tiež pomaha. na gitare z not neviem vobec tuknut, sluchom sa celkom da. ale zas len vdaka klaviru, tym ze viem vzdialenosti od roznych tonov. tazko sa to vysvetluje, ale klavir si myslim ze vie velmi pomoct. -> srnac aj ja chodim na zušku ale mam perfektnu učitelku ako som spominal je to dost o učitelovi
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Srnac
|
|
« Odpoveď #35 kedy: 19. Február , 2009, 11:26:17 » |
|
ja som to nemal kedy zabudnuť, zajtra oslavujem 15-tku takže tak. ale ten klavir je fakt dobra vec, ked sa naučiš ako čo ide, teraz v kapele ked hrame novu pesničku nemam prloblem hned hrat, lebo viem si spravit akoby bassline a podla toho všelijake rozlozene akordy a take srandy hram. a v gitare mi to tiež pomaha. na gitare z not neviem vobec tuknut, sluchom sa celkom da. ale zas len vdaka klaviru, tym ze viem vzdialenosti od roznych tonov. tazko sa to vysvetluje, ale klavir si myslim ze vie velmi pomoct. -> srnac aj ja chodim na zušku ale mam perfektnu učitelku ako som spominal je to dost o učitelovi Sak jasne a ty si z BA ak ano na ktoru zušku chodis?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
lednicky1
|
|
« Odpoveď #36 kedy: 19. Február , 2009, 11:29:45 » |
|
z Piešťan som ja. tam chodim na klavir, chodil som 7 rokov na spev, ale ucitelka mi davala spievat take chujoviny pre 10 ročne deti tak som dorobil 1. cyklus a vysral nato. a ako obligat mam 2. rok bicie
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #37 kedy: 20. Február , 2009, 11:24:14 » |
|
Chopina poznam naspamat, mam velmi rad jeho tvorbu. Takisto aj tvorbu inych klasickych klaviristov. Fantasie Improptu je jendou z mojich velmi oblubenych klavirnych diel. Ak toto zahras v tej rychlosti, tak klobuk dolu.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
lednicky1
|
|
« Odpoveď #38 kedy: 20. Február , 2009, 11:41:56 » |
|
Chopina poznam naspamat, mam velmi rad jeho tvorbu. Takisto aj tvorbu inych klasickych klaviristov. Fantasie Improptu je jendou z mojich velmi oblubenych klavirnych diel. Ak toto zahras v tej rychlosti, tak klobuk dolu. branko onotam nejde ani tak o tu rychlost ale o to aby si v tej spleti tonov vytiahol na povrch melodiu, a prava ruka musi perliť ako učitelka hovori xD a stredna časť, to je tak nadherna časť, že to dokažem počuvať staaale vkuse, nadherne to je
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #39 kedy: 20. Február , 2009, 11:43:07 » |
|
branko onotam nejde ani tak o tu rychlost ale o to aby si v tej spleti tonov vytiahol na povrch melodiu...
To ja viem, chodil som kedysi tiez na klavir.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #40 kedy: 20. Február , 2009, 12:10:17 » |
|
Chopin je vyborny gitarista.. este ked hral v sex pistols bol ppci! konecne ide foruM!!!!
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
cubo
|
|
« Odpoveď #41 kedy: 20. Február , 2009, 12:13:57 » |
|
isto si chodil na zakladnu umelecku skolu kde ta nutili hrat same kokotiny ni? jj na ZUS ono nie ze by to boli kokotiny, napriklad hraval som aj Bartoka a podobne veci, ale ono ta ucka to nevedela spravit zaujimavu tu vyuku...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
lacrosse
|
|
« Odpoveď #42 kedy: 20. Február , 2009, 12:20:04 » |
|
ja ta naucim hrat vibrato..ty ma naucis hrat beatlesovky na klaviri...beres? ...aj spievat by si ma mohol naucit
|
|
« Posledná zmena: 20. Február , 2009, 12:22:46 od lacrosse »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Martinlm
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 7479
|
|
« Odpoveď #43 kedy: 20. Február , 2009, 12:25:40 » |
|
Presne to som cakal Hram len 1 rok na gitare, ale pred tym 10 rokov na klaviri Hras super.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
vojco
pravidelný návštevník
Príspevkov: 305
Treba hrať hrať hrať
|
|
« Odpoveď #44 kedy: 20. Február , 2009, 12:36:38 » |
|
co vam jebeee? loool ja ze ma tu zprdite vsetci uplne, ty kokos fakt som nečakal. heh diki. ano ano vibrato.. to aj ja viem, niekedy ide, niekedy nie.
neverim ze hras 1 rok lebo sak hras lepsie ako ja
|
|
|
Zaznamenané
|
Mesa/Boogie čo iné a možno že aj oné
|
|
|
|