Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Nové smerovanie portálu  - podpora a propagácia aktivít členov fóra !!
24. November , 2024, 00:39:15
Strán: 1 2 [3] 4 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: lednicky1  (Prečítané 10303 krát)
0 užívateľov a 4 Hostí prehliada túto tému.
lednicky1
pravidelný návštevník
Príspevkov: 310

« Odpoveď #30 kedy: 19. Február , 2009, 11:02:07 »

ale sak to je jasne, ked uz hras dlho na klaviri to znamena ze si muzikant, potom idu vsetky nastroje lahsie, mas totiz hudbne citenie
zakky to vystihol, na klavir hram teraz 8 rokov, tiez zo zaciatku mi vsetko trvalo dlhsie kym som sa naučil teraz uz viem aj zhruba ako sa moze melodia/harmonia vyvijat. a tak to ide rychlejšie.
Zaznamenané

Srnac
pravidelný návštevník
Príspevkov: 322

« Odpoveď #31 kedy: 19. Február , 2009, 11:16:46 »

zakky to vystihol, na klavir hram teraz 8 rokov, tiez zo zaciatku mi vsetko trvalo dlhsie kym som sa naučil teraz uz viem aj zhruba ako sa moze melodia/harmonia vyvijat. a tak to ide rychlejšie.
Ja to mam dodnes vsetko, kazdu stupnicu a nejake taketo veci, ako tony idu si najprv v hlave predstavim na klaviri a potom si to transformujem na gitaru
Zaznamenané
cubo
inventár podniku
Príspevkov: 4588

« Odpoveď #32 kedy: 19. Február , 2009, 11:19:07 »

Ja vam normalne zavidim, ze si z toho klavira nieco pamatate... ja som chodil na klavir sest rokov, vtedy som vedel aj normalne od ucha hrat, ale teraz si uz nepamatam ani trt barani... ha ha ha
Ale dost ma sere ze som sa na ten klavir vykaslal Smútim
Zaznamenané
Srnac
pravidelný návštevník

« Odpoveď #33 kedy: 19. Február , 2009, 11:20:37 »

Ja vam normalne zavidim, ze si z toho klavira nieco pamatate... ja som chodil na klavir sest rokov, vtedy som vedel aj normalne od ucha hrat, ale teraz si uz nepamatam ani trt barani... ha ha ha
isto si chodil na zakladnu umelecku skolu kde ta nutili hrat same kokotiny ni? Beeee
Zaznamenané
lednicky1
pravidelný návštevník

« Odpoveď #34 kedy: 19. Február , 2009, 11:24:28 »

ja som to nemal kedy zabudnuť, zajtra oslavujem 15-tku  Ja som čert.. takže tak. ale ten klavir je fakt dobra vec, ked sa naučiš ako čo ide, teraz v kapele ked hrame novu pesničku nemam prloblem hned hrat, lebo viem si spravit akoby bassline a podla toho všelijake rozlozene akordy a take srandy hram. a v gitare mi to tiež pomaha. na gitare z not neviem vobec tuknut, sluchom sa celkom da. ale zas len vdaka klaviru, tym ze viem vzdialenosti od roznych tonov. tazko sa to vysvetluje, ale klavir si myslim ze vie velmi pomoct.
 -> srnac aj ja chodim na zušku ale mam perfektnu učitelku ako som spominal Žmurk je to dost o učitelovi
Zaznamenané

Srnac
pravidelný návštevník

« Odpoveď #35 kedy: 19. Február , 2009, 11:26:17 »

ja som to nemal kedy zabudnuť, zajtra oslavujem 15-tku  Ja som čert.. takže tak. ale ten klavir je fakt dobra vec, ked sa naučiš ako čo ide, teraz v kapele ked hrame novu pesničku nemam prloblem hned hrat, lebo viem si spravit akoby bassline a podla toho všelijake rozlozene akordy a take srandy hram. a v gitare mi to tiež pomaha. na gitare z not neviem vobec tuknut, sluchom sa celkom da. ale zas len vdaka klaviru, tym ze viem vzdialenosti od roznych tonov. tazko sa to vysvetluje, ale klavir si myslim ze vie velmi pomoct.
 -> srnac aj ja chodim na zušku ale mam perfektnu učitelku ako som spominal Žmurk je to dost o učitelovi
Sak jasne a ty si z BA ak ano na ktoru zušku chodis?
Zaznamenané
lednicky1
pravidelný návštevník

« Odpoveď #36 kedy: 19. Február , 2009, 11:29:45 »

z Piešťan som ja. tam chodim na klavir, chodil som 7 rokov na spev, ale ucitelka mi davala spievat take chujoviny pre 10 ročne deti tak som dorobil 1. cyklus a vysral nato. a ako obligat mam 2. rok bicie
Zaznamenané

Branko
inventár podniku
Príspevkov: 13059

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #37 kedy: 20. Február , 2009, 11:24:14 »

Chopina poznam naspamat, mam velmi rad jeho tvorbu. Takisto aj tvorbu inych klasickych klaviristov.
Fantasie Improptu je jendou z mojich velmi oblubenych klavirnych diel. Ak toto zahras v tej rychlosti, tak klobuk dolu.  Zdravíčko
 Na zdravie!
Zaznamenané

lednicky1
pravidelný návštevník

« Odpoveď #38 kedy: 20. Február , 2009, 11:41:56 »

Chopina poznam naspamat, mam velmi rad jeho tvorbu. Takisto aj tvorbu inych klasickych klaviristov.
Fantasie Improptu je jendou z mojich velmi oblubenych klavirnych diel. Ak toto zahras v tej rychlosti, tak klobuk dolu.  Zdravíčko
 Na zdravie!
branko onotam nejde ani tak o tu rychlost ale o to aby si v tej spleti tonov vytiahol na povrch melodiu, a prava ruka musi perliť ako učitelka hovori xD a stredna časť, to je tak nadherna časť, že to dokažem počuvať staaale vkuse, nadherne to je
Zaznamenané

Branko
inventár podniku
Príspevkov: 13059

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #39 kedy: 20. Február , 2009, 11:43:07 »

branko onotam nejde ani tak o tu rychlost ale o to aby si v tej spleti tonov vytiahol na povrch melodiu...
To ja viem, chodil som kedysi tiez na klavir.  :)
 Na zdravie!
Zaznamenané

kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #40 kedy: 20. Február , 2009, 12:10:17 »

Chopin je vyborny gitarista.. este ked hral v sex pistols bol ppci! konecne ide foruM!!!!
Zaznamenané

cubo
inventár podniku
Príspevkov: 4588

« Odpoveď #41 kedy: 20. Február , 2009, 12:13:57 »

isto si chodil na zakladnu umelecku skolu kde ta nutili hrat same kokotiny ni? Beeee

jj na ZUS  ha ha ha ono nie ze by to boli kokotiny, napriklad hraval som aj Bartoka a podobne veci, ale ono ta ucka to nevedela spravit zaujimavu tu vyuku...
Zaznamenané
lacrosse
miestny štamgast
Príspevkov: 2743

« Odpoveď #42 kedy: 20. Február , 2009, 12:20:04 »

ja ta naucim hrat vibrato..ty ma naucis hrat beatlesovky na klaviri...beres? Žmurk...aj spievat by si ma mohol naucit
« Posledná zmena: 20. Február , 2009, 12:22:46 od lacrosse » Zaznamenané

www.myspace.com/adamnoska

www.mkmb.sk/adamnoska
fender stratocaster,greco les paul standart 77, EVH5150 lll, EVH5150 4x12, ehx small clone, vintage cry baby
Martinlm
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 7479

« Odpoveď #43 kedy: 20. Február , 2009, 12:25:40 »

Ja som čert..  Ja som čert.. fakt ste ma potešili, som nečakal take hodnotenia. dik. no idem makat dalej, aj ked gitaru mam ako druhotny nastroj. prvy je klavir, aj z toho sem možem dat video  Som metlak
Presne to som cakal Žmurk Hram len 1 rok na gitare, ale pred tym 10 rokov na klaviri :)

Hras super.
Zaznamenané

vojco
pravidelný návštevník
Príspevkov: 305

Treba hrať hrať hrať

« Odpoveď #44 kedy: 20. Február , 2009, 12:36:38 »

co vam jebeee? loool ja ze ma tu zprdite vsetci uplne, ty kokos fakt som nečakal. heh diki. ano ano vibrato.. to aj ja viem, niekedy ide, niekedy nie.
neverim ze hras 1 rok  Fuuha zíram  lebo sak hras lepsie ako ja  ?§!.
Zaznamenané

Mesa/Boogie čo iné a možno že aj oné
Strán: 1 2 [3] 4 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.078 sekund, 23 otázok.